0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Uygulanmışı var. Kesinlikle tasiye ederim:)
aynı zamanda sinyale de bağlanıyor mudur acaba ali expres de sanki öle bir durumdan bahsetti .resmi açamadım ama mükemmel olduğunu düşünüyorum
Bildiğim kadarıyla sinyale bağlanmıyor. Bağlanan modeli de var ancak onlar bence çok ta iyi durmuyor. Bunlar parkları yakınca gündüz ledleriyle beraber kısılıyor.
günaydın. siparişi nerden verdin sende ? yada kaça maloldu ? ve ben hala resimi açamadım yaaa
isyaaaaaaan herşey corolla'ya yahu azıcık da aurise böyle aksesuarlar çıksın ya aliexpress'e auris yazıyorum süper ürün çıkıyor açıyorum corolla hedef ben miyim abi ya
Aliexpresten verdim ben siparişi 80 dolar
maalesef bizim kasalar mağdur bu durumda
Çok tarz durmuş. Piyasada birçok ürün var genelde arabayı kiroya dönüştürıyor ama bu harbiden iyi durmuş. Hayırlı olsun.Ae150 kasa için var midır ki (2011 model)
Aliexpressten 120Tl gibi bir fiyata alınabilir.[/quotesiparişi verdim sisler geldi şuan türkiye de fakat henüz elime ulaşmadı 204 tl aldım . fakat işte gündüz farlarına ve sis lambalarına o mavi lambaları adını kodunu bilmiyorum onları bilsek daha güzel olacak Mesaj Birleştirildi: Şubat 29, 2016, 18:19:47@Kaan Kara (29002) kardeşim bunu bilsen sen bilirsin sanırım senin aracını ışıklandırmalarını bir kaç kere izledim senin yolundan ilerlemeye çalışıyorum naçizane http://g03.a.alicdn.com/kf/HTB12xecIXXXXXXNaXXXq6xXFXXXu/Auto-accessory-For-Toyota-Corolla-2014-2015-Led-DRL-Daytime-Running-lights-Night-time-running-light.jpg_220x220.jpg .acaba konu hakkında bir bilgin var mı? yada fikrin ?Mesaj Birleştirildi: Mart 01, 2016, 14:19:35sisler için gündüz farlarım bugün elime ulaştı tam 11 günde geldi kısmet olursa hafta sonu montajı yapılacak fakat resimlerini çektim ama nasıl yükleyeceğimi bilemiyorum yardımcı olur musunuz ?