0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Alıntı yapılan: (Gizli Üye) - Şubat 28, 2016, 21:21:42Aliexpressten 120Tl gibi bir fiyata alınabilir.[/quotesiparişi verdim sisler geldi şuan türkiye de fakat henüz elime ulaşmadı 204 tl aldım . fakat işte gündüz farlarına ve sis lambalarına o mavi lambaları adını kodunu bilmiyorum onları bilsek daha güzel olacak Mesaj Birleştirildi: Şubat 29, 2016, 18:19:47@Kaan Kara (29002) kardeşim bunu bilsen sen bilirsin sanırım senin aracını ışıklandırmalarını bir kaç kere izledim senin yolundan ilerlemeye çalışıyorum naçizane http://g03.a.alicdn.com/kf/HTB12xecIXXXXXXNaXXXq6xXFXXXu/Auto-accessory-For-Toyota-Corolla-2014-2015-Led-DRL-Daytime-Running-lights-Night-time-running-light.jpg_220x220.jpg .acaba konu hakkında bir bilgin var mı? yada fikrin ?Mesaj Birleştirildi: Mart 01, 2016, 14:19:35sisler için gündüz farlarım bugün elime ulaştı tam 11 günde geldi kısmet olursa hafta sonu montajı yapılacak fakat resimlerini çektim ama nasıl yükleyeceğimi bilemiyorum yardımcı olur musunuz ?Mesaj Birleştirildi: Mart 07, 2016, 18:17:21olmuş mu sevgili arkadaşlar ? naçizane yorumlarınızı alayım.
Aliexpressten 120Tl gibi bir fiyata alınabilir.[/quotesiparişi verdim sisler geldi şuan türkiye de fakat henüz elime ulaşmadı 204 tl aldım . fakat işte gündüz farlarına ve sis lambalarına o mavi lambaları adını kodunu bilmiyorum onları bilsek daha güzel olacak Mesaj Birleştirildi: Şubat 29, 2016, 18:19:47@Kaan Kara (29002) kardeşim bunu bilsen sen bilirsin sanırım senin aracını ışıklandırmalarını bir kaç kere izledim senin yolundan ilerlemeye çalışıyorum naçizane http://g03.a.alicdn.com/kf/HTB12xecIXXXXXXNaXXXq6xXFXXXu/Auto-accessory-For-Toyota-Corolla-2014-2015-Led-DRL-Daytime-Running-lights-Night-time-running-light.jpg_220x220.jpg .acaba konu hakkında bir bilgin var mı? yada fikrin ?Mesaj Birleştirildi: Mart 01, 2016, 14:19:35sisler için gündüz farlarım bugün elime ulaştı tam 11 günde geldi kısmet olursa hafta sonu montajı yapılacak fakat resimlerini çektim ama nasıl yükleyeceğimi bilemiyorum yardımcı olur musunuz ?
BUNUN SİNYALLİ OLANI MEVCUT O DAHA GÜZEL
evet güzel bende alacağım ama bende bady kit var uymuyor sıkıntı oluyor bady kit yerine oturmuyor
Bunun sinyalli olanını bende almayı düşünüyorum.. Fakat canbus sistemde arıza verirmi diye düşünüyorum
E15 kasa için olanlarda var, sis farı plastik kapağı ile değişiyor.
2008 model için de var mı aynı tarz sis farı kapağı yerine olan?
ali expreste yok yok baktınız mı oraya ?
isyaaaaaaan herşey corolla'ya yahu azıcık da aurise böyle aksesuarlar çıksın ya aliexpress'e auris yazıyorum süper ürün çıkıyor açıyorum corolla hedef ben miyim abi ya