0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Eklemelerle 1.6 active donanıma çıkabilecek bir paraya almışsınız aracı. Active olmasa bile touch kesin alınabilirdi. Ama 1.33 de de farklı bir bakış açısı olmuş oldu. Takipteyim nasıl bişey çıkacak acaba ortaya Sorularınıza gelirsek eğer siparişinize bu şekilde geçildiyse fabrikadan bu şekilde gelebilir aracınız. Yok bayiinin elindeki araca takılıyorsa bu sistem aracın üzerindeki teybi size verirler bence. Aytaç abi sen önceki aurise jantları taktırınca üzerindeki sac jantları verdiler miydi sana? Bu sorunun cevabı sende gizli aslında. Eğer sana sac jantlarını verdilerse Feridun Beye de teybi verirler
@Aytaç Hut (27127) bu fiyata CMS jantı nereden alabilirim acaba rakam uygun göründü.Mesaj Birleştirildi: Aralık 29, 2015, 15:48:43Merhaba Cengiz beyÖncelikle teşekkürler iyi dilekleriniz için. Aracıma LPG taktırmayı düşünmüyorum ama jant işi ciddi ciddi kurcalamaya başladı kafamı. Bir araştıralım bakalım.
Aklıma bir fikir daha geldi. Nasılsa aracımı 1000 km bakımına servise götüreceğim.O zamana kadar jant bulup serviste taktırabilirim. Aracı yarın alacağım ama plaka ve ruhsat Ocak ayında çıkacak. O zamana kadar garajımda muhafaza edeceğim.
Gaziantep'te sadece Muhittinoğlu Plaza var. Hem satış hem servis olarak hizmet veriyor. Yarın aracı alınca ilk izlenimlerimi yazarım daha aydınlatıcı olur böylece.Mesaj Birleştirildi: Aralık 29, 2015, 16:18:59Hayırlısıyla aracımı bir alayım eksikleri de zamanla gidereceğim inşallah.Bu arada CMS jant için Gaziantep'te bir bayi buldum. Bir ara uğrayacağım. Telefonda kabaca 800-1000 TL arası fiyat verdi ancak model için bakmak lazım tabi. Deri döşeme,krom kaplama v.s olabilir de Cruise Control çok şart değil gibi şu an. İlerde ne olur bilemem tabi. Ben genelde şehir içi kullanıcısıyım çünkü.