Gönderen Konu: Yeni Araca Orjinal Navigasyon Taktırmak  (Okunma sayısı 7402 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 2000
  • Model Yılı: '15
  • 16 kere teşekkür etti
  • 9 kere teşekkür edildi
Ynt: Yeni Araca Orjinal Navigasyon Taktırmak
« Yanıtla #20 : Aralık 29, 2015, 17:03:15 »
Deri döşeme derken koltuklar için değil, sadece direksiyon için dedim ben :)  :)

Ben de sadece direksiyon ve vites topuzu için anladım zaten :) Deri koltuk ta fena fikir değilmiş hani :)

Sizin bazı ayrıntılar eklemedeki zevkiniz bana yakın geldi. İlgi ile takipteyim...

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Aralık 29, 2015, 17:03:15 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Corolla 1.33 Life / İnci beyazı
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 22460
  • Model Yılı: '14
  • 1151 kere teşekkür etti
  • 735 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Aralık 29, 2015, 17:07:07 »
Ben de sadece direksiyon ve vites topuzu için anladım zaten :) Deri koltuk ta fena fikir değilmiş hani :)

Sizin bazı ayrıntılar eklemedeki zevkiniz bana yakın geldi. İlgi ile takipteyim...

http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=70208.0

Buradan bakabilirsiniz..  :)
Daima Rock ve daima Erkin baba..!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 16 kere teşekkür etti
  • 9 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Aralık 29, 2015, 17:49:06 »
http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=70208.0

Buradan bakabilirsiniz..  :)

Aslında itiraf etmem gerekirse aracın modeline karar verdikten sonra forumda ilk incelediğim bu mesajınız olmuştu ve yaptırdığım eklemelerde fikirlerinizden çok faydalandım.

İlerleyen günlerde aracımın resimlerini de paylaşırım.

Bu arada başka  bir mesajınızda aracınızı yeni haliyle Lifemiuma benzetmiştiniz. Çok hoşuma gitti bu yakıştırma.

Sanki benim seçimim de Lifevance gibi olmuş oluyor bu durumda.

Eklemeden geçemeyeceğim. İlk aracım olan Yaris'e Ateş Kırmızısı rengi nedeniyle Yarisem diyordum. Bu araca isim bulamadım daha.

Koriş diycem olmayacak :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Kilometre: 26000
  • Model Yılı: '22
  • 1214 kere teşekkür etti
  • 2229 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #23 : Aralık 29, 2015, 17:52:21 »
Hepsi birden bütçeyi zorlayabilir, aracı aldıktan sonra yavaş yavaş premium'a doğru yol alırsınız. :)
Emniyet kemeri sizi sevdiklerinize bağlar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
« Yanıtla #24 : Aralık 29, 2015, 21:17:19 »
Aytaç'ın dediği gibi yavaş yavaş yapmak zevkli ve heyecanlı oluyor. Lifemium değil de Lifevance diyelim benimkisine. Ekran yok bende almayacağım da. Birde 20 gün önce arkadan biri vurdu bende önde ki kamyonete. Bir kaç gün önce yapıldı arabam çıktı yeniden devam.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 16 kere teşekkür etti
  • 9 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #25 : Aralık 29, 2015, 23:40:15 »
Öncelikle çok geçmiş olsun. Forumda rastlamıştım resimlere. Yanlış anımsamıyorsam aynı gün 2. kez kaza geçirmiştiniz. Ne diyelim Allah daha beterlerinden saklasın.

Ben de Nisan ayında kırmızı ışıkta beklerken arkadan vuran bir Corsa kurbanı olmuştum. O hızla ben de öndeki Skodaya. 1 ay kadar serviste kalmıştı aracım ve o zaman karar vermiştim artık değişim zamanının geldiğine. Kısmet bugüneymiş.

Ekran isteme sebebim ağırlıklı olarak geri görüş kamerası oldu aslında. Navigasyonda çok ciddi tereddütlerim vardı ama bakalım göreceğiz nasıl bir şey olacak diye. Daha ucuz çözümler de var tabi.

Tekrar çok geçmiş olsun. Aracınızın keyfini çıkarmaya bakın ve hiçbir şeyin bunu bozmasına izin vermeyin. Ayrıcalıklıyız çünkü Toyotacıyız unutmayın...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 333
  • 636 kere teşekkür etti
  • 964 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #26 : Aralık 29, 2015, 23:58:59 »
Öncelikle yeni aracınız hayırlı olsun.
Kusura bahmazsanı 1 kaç sorum olacak.
Takılan multimedianın orjinal olduğuna eminmisiniz. Fabrikasyom hariç takılanların piyasa malı olduğunu düşünüyorum.(Navimax Navigold necvox gibi) Çünkü orjinalda navigazyon yok sanırsam. Daha önce de bu şekil alan bir arkadaş olmuştu.
İkincisi plaka çıkmadan aracı teslim alıp garajıma götüreceğim demişsiniz.
Burada da kafam karıştı. Plakası çıkmayan aracı size nasıl verecekler. Plaka çıkmadan sigorta ve kasko yapmanın mümkünatı yok sanırsam.
Son olarak keşke aracınızı kendiniz satsaydınız. Eminim 28 bine sattığınız kişinin bolca duasını alırdınız. Fiyatı biraz daha zorlasaydınız eminim inerlerdi. Nerdeyse hiç indirim yapmamışlar gibi geldi bana.
"Herkesin polisi kendi vicdanıdır, fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır."

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: AB+
  • Model Yılı: '11
  • 74 kere teşekkür etti
  • 772 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #27 : Aralık 30, 2015, 00:21:46 »
Mehmet türkiye genelib1.6 edition kalmamis.Bugun bir abimize alalim dedik.gaziantepnteymur lara gittik araç yok.Ayrica toyotada 1.33 yok.millet 50 bin civari srdan araba birakmamis.
feridun bey tekrar hayirli olsun.Allah kaza bela vermesin.
Ayni sekilde mehmetin dedigi gibi teyp muhtemelen touch 2 degil piyasada 1000_1500 arasi olan cihazlardan.Orjinal touchlar sadece 2500 liradan fazladir.
Ama bir onemi de yok sonucta garantili kafaniz rahat olur
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 16 kere teşekkür etti
  • 9 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #28 : Aralık 30, 2015, 00:33:11 »
Öncelikle yeni aracınız hayırlı olsun.
Kusura bahmazsanı 1 kaç sorum olacak.
Takılan multimedianın orjinal olduğuna eminmisiniz. Fabrikasyom hariç takılanların piyasa malı olduğunu düşünüyorum.(Navimax Navigold necvox gibi) Çünkü orjinalda navigazyon yok sanırsam. Daha önce de bu şekil alan bir arkadaş olmuştu.
İkincisi plaka çıkmadan aracı teslim alıp garajıma götüreceğim demişsiniz.
Burada da kafam karıştı. Plakası çıkmayan aracı size nasıl verecekler. Plaka çıkmadan sigorta ve kasko yapmanın mümkünatı yok sanırsam.
Son olarak keşke aracınızı kendiniz satsaydınız. Eminim 28 bine sattığınız kişinin bolca duasını alırdınız. Fiyatı biraz daha zorlasaydınız eminim inerlerdi. Nerdeyse hiç indirim yapmamışlar gibi geldi bana.

Daha önce söylediğim gibi aracı henüz teslim almadım. Aracı almak için karar verirken cihazın orjinal cihaz olduğu söylendi. Yarın anlayacağız.

Aracın siparişini verdiğinizde birkaç gün içinde teslimat günü belli olduğunda aracın şasi ve motor numaraları belli oluyor. Dolayısıyla bu bilgilerle sigorta ve kasko hesaplanabiliyor. Poliçe basımı ise sizin de söylediğiniz gibi plaka çıktıktan sonra. Ben plaka yaklaşık 10 gün sonra çıkacağı için bu süre boyunca serviste kalmasını istemedim. Ne olur ne olmaz show rooma falan koyarlar diye. O nedenle sadece eve kadar getirip plaka çıkana kadar kullanmayacağım.

Eski aracımın değerinde alınmadığı doğru ama toplamda 5 yılda yaklaşık 10.000 TL masraflı ( tamamı kaskodan karşılanan ve karşı tarafa rücu eden yani suçun bende olmadığı kazalar)
3 kaza nedeniyle uğraşmak istemedim 2 hafta ilan verdim bakan oldu ama arayan olmadı bende mecburen takasta kullandıç Daha dün 35.000 fiyatla satışa sunmuşlar. Yani araç alırken de biraz geç kalmam sebebiyle bayi deki son aracı aldım bu yüzden de çok fazla bir indirim alamadım ama kısmet. Kendi hesabıma yaklaşık 3,000 TL civarı bir maliyetten kurtuldum sadece. ( Eklenen donanımların gerçek fiyatı, Ocak ayında 1000 TL MTV ve aracı 51500 TL fiyata saymalarını hesaba katarak.)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 636 kere teşekkür etti
« Yanıtla #29 : Aralık 30, 2015, 00:35:54 »
Mehmet türkiye genelib1.6 edition kalmamis.Bugun bir abimize alalim dedik.gaziantepnteymur lara gittik araç yok.Ayrica toyotada 1.33 yok.millet 50 bin civari srdan araba birakmamis.
Ayni sekilde mehmetin dedigi gibi teyp muhtemelen touch 2 degil piyasada 1000_1500 arasi olan cihazlardan.Orjinal touchlar sadece 2500 liradan fazladir.
Doğru söylüyorsun Tuncay abi. Millet 50.000 elere 1.6 edition Astra ve 1.33 Corolla life ları tüketmiş. Bizim burda var ama sadece showroomdakş üzerine body kit deri koltuk cam filmi seramik kaplama  ilave dilmiş olanlar var. Bu resimdeki koltukları deri kaplama olana üzerinde seramik kaplama ve cam filmi var metalik siyah araba 54 bin istedi bayi. Ama satılmış olabilir geçen perşembe bakmıştık.
"Herkesin polisi kendi vicdanıdır, fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır."

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 16 kere teşekkür etti
  • 9 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #30 : Aralık 30, 2015, 00:38:09 »

Merhaba Tuncay Bey

Son güne kadar Hyundai Accent Blue Mode Plus ile aracım arasında kaldım. Hyundai bayide aracımı 29500Tl sayıp yeni aracı aynı donanım özellikleriyle 53000 TL vereceklerdi kalan 23500 TL için de 1200 TL taksitle 20 ay vade farksız ödeme imkanı sunmuşlardı ama Toyotadan vazgeçemedi. Orada da son araçtı. Bu kararı ayın başında almış olsaydım biraz daha düşük fiyat olabilirdi aracın maliyeti ama kısmet işte. Yine de memnunun sonuçta Toyota alıyoruz. :)

Mesaj Birleştirildi: Aralık 30, 2015, 00:40:30
Doğru söylüyorsun Tuncay abi. Millet 50.000 elere 1.6 edition Astra ve 1.33 Corolla life ları tüketmiş. Bizim burda var ama sadece showroomdakş üzerine body kit deri koltuk cam filmi seramik kaplama  ilave dilmiş olanlar var. Bu resimdeki koltukları deri kaplama olana üzerinde seramik kaplama ve cam filmi var metalik siyah araba 54 bin istedi bayi. Ama satılmış olabilir geçen perşembe bakmıştık.

Bu arada 2 hafta içinde baktığım araçlardan biri de Astra 1,6 Edition modeliydi ama araç içime sinmedi nedense. Sanki Astraya Sedan kasa olmamış gibi geldi bana.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 16 kere teşekkür etti
  • 9 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #31 : Aralık 31, 2015, 00:52:22 »
Tekrar Merhaba herkese

Bu akşam saat 20:00 itibariyle aracımı teslim aldım sonunda. Biraz hevesim kursağımda kaldı ama daha araca biner binmez farklı bir araçta olduğumu anladım hemen.

Hevesimi kıran birkaç şey oldu. Bu konuda özellikle bu konuda deneyimli arkadaşların görüşlerine başvuracağım.

1- Dün bahsi geçmişti bugün aracı teslim almadan yorum yapamadım. Ekstra ücret ödeyerek eklettiğim navigasyonlu multimedya sistemi Necvox marka çıktı.
    Modeli Necvox DVA-S 9979. Black edition. Navigasyon modülü İGO8. 2500 TL ekstra ücret bu ürün için değer mi bilemedim. İlk izlenimlerim fena değil sanki.

2- Sis farını siparişten sonra eklettiğim için Ocak ayı ortası gibi getirip takacaklar. Şimdilik çıplak kalmış gibi araç :)

3- Renkli camlar güzel olmuş ama kapı kolu korumaları unutmuşlar. Teslimatta fark edip uyarınca özür dileyerek sis farı geldiğinde ekleneceğini söylediler. Ben de cezayı depoyu fulleterek kestim :)

4- Orijinal teybi de bagaja multimedya cihazının kutusu ile koymuşlar. Bu teyp işime yaramayacak gibi. Elden çıkarmak istesem ne kadar eder acaba?

5- Ne kadar ısrar etsem de hediye olarak sadece kauçuk paspas seti alabildim. Bagaj havuzunu vermediler :( 2 anahtarlık ve 1 küçük çanta dolusu şeker de hoş bir sürpriz oldu :) Orjinal paspaslar da duruyor.

Bu arada teslimat iş çıkışımın geç olması nedeniyle akşama kaldı detaylı resim çekemedim. Çekince eklerim.

Şimdilik bu kadar... En kısa zamanda tekrar görüşmek üzere....

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
« Yanıtla #32 : Aralık 31, 2015, 08:22:44 »
Çok sevindim arabanı aldığına. Güle güle kullan. Ve öyle güzel anlatmışsın ki yanındaymışım gibi yaşadım inan.

Sis farına gelince, üzülme. Ben bir yıl gezdim sis farsız en son onu taktırıp bitti işim. Kapı kolu derken benim dediğim krom ön kapı iç tutamaklarını söylüyorsun galiba. Onuda ben takmıştım. Eskisini tırnağımla çentik atıp söküp yenileri takmıştım. Çünkü onun için kaportaya gidip randevu alman ve işçilik ödemen lazım demişlerdi. Ama sende öyle sorun yok, teslim adı altında takarlar. Bir depo benzin iyi almışsın valla  :)  Eski çıkan radyo/cd'yi alan pek olmaz sanki. Ama yine de dene şansını. Sonuçta onu alacak olan ya 1.33 Life Corolla sahibi ya da 1.6 Active donanım Corolla sahibi. Olur da kendi mevcut cihazı bozulmuş bu iki motor ve donanım tipine sahip biri alır.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kilometre: 29000
  • Model Yılı: '12
  • 16 kere teşekkür etti
  • 259 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #33 : Aralık 31, 2015, 08:40:13 »
Feridun bey aracınız hayırlı uğurlu olsun rabbim kaza bela vermesin. Multimedya marka olarak necvox çoğu yetkili firmanın araçlarına taktığı kaliteli bir marka. Zaten fiyatının da diğer urunlerden pahalı olduğunu google dan aratırsanız görürsünüz. Uzulmek yerine sevinmeniz lazım navimex, navigold vb gibi dandik marka takmamışlar.
2012 Mazda 3 1.6D (2016-....)
2006 Suzuki Grand Vitara (2015-2016)
2011 1.33 Auris (2014-2015)
1997 Renault Broadway (2008-2009)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 636 kere teşekkür etti
« Yanıtla #34 : Aralık 31, 2015, 08:53:39 »
Hayırlı olsun. Bende çok seviyorum multimediaları. Araca ayrı bir hava katıyor. Multimedia lar tüm markalarda servis genelde necwox takıyor. Kaliteli ürün ama bayi taktığı için fiyatı yüksek. Piyasada kıralı 1.500 tl bu ürünlerin . Andiroit olmalarıda cabası. Ama dışarda takılırsa garanti bozulur diye müşteriden insafsızca para alıyorlar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 16 kere teşekkür etti
  • 9 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #35 : Aralık 31, 2015, 09:15:49 »
Çok sevindim arabanı aldığına. Güle güle kullan. Ve öyle güzel anlatmışsın ki yanındaymışım gibi yaşadım inan.

Sis farına gelince, üzülme. Ben bir yıl gezdim sis farsız en son onu taktırıp bitti işim. Kapı kolu derken benim dediğim krom ön kapı iç tutamaklarını söylüyorsun galiba. Onuda ben takmıştım. Eskisini tırnağımla çentik atıp söküp yenileri takmıştım. Çünkü onun için kaportaya gidip randevu alman ve işçilik ödemen lazım demişlerdi. Ama sende öyle sorun yok, teslim adı altında takarlar. Bir depo benzin iyi almışsın valla  :)  Eski çıkan radyo/cd'yi alan pek olmaz sanki. Ama yine de dene şansını. Sonuçta onu alacak olan ya 1.33 Life Corolla sahibi ya da 1.6 Active donanım Corolla sahibi. Olur da kendi mevcut cihazı bozulmuş bu iki motor ve donanım tipine sahip biri alır.

Merhaba Abicim

Sabah serviste işe giderken okudum mesajını ancak şimdi cevap yazabiliyorum. Güzel dileklerin için teşekkürler. Senin kadar olmasa da ( henüz şiir yazmadım aracıma :) ) yazma konusunda biraz ihtimam gösteririm. Bir de yaşadığını saklayamadığımdan olduğu gibi çıkar cümleler ağzımdan.

Kapı kolu değil abi bahsettiğim. Kapı kollarının iç kısımlarına koruma filmi uygulaması. Ne gerek var diyeceksin. Bizde pek takı tutkusu yok ta malum hanımlar seviyorlar yüzük olayını falan. Benim eski aracımda renk kırmızı olduğundan özellikle taşlı yüzüklerin yaptığı izler çok belli oluyordu. Kapıyı açarken ister istemez çiziyor kapı kolu iç kısmını. Dikkatli bakınca belli oluyor sadece ama böyle bir uygulama varken yaptırmak istedim. Renkli cam için anlaşırken buna ekstra para vermedim. Hediye ettiler sağ olsunlar ama unutulmuş hediye olunca :)

Teyp olayına gelince elimde kalacak cihaz para edecekse para etsin diyorum şimdi. Etiketine göre 30.11.2015 çıkışlı görünü mü de gayet güzel ve Panasonic marka her türlü gider diyorum ama beklemek lazım tabi.

İyi dileklerin için tekrar teşekkürler. Arabaya bindikçe izlenimlerimi de yazarım konuşuruz bol bol :)

Yeni yılın ailene ve sana mutluluk,huzur ve sağlıkla birlikte aracınla kazasız belasız günlerde keyifli sürüşler getirmesini diliyorum. 

Mesaj Birleştirildi: Aralık 31, 2015, 09:23:48
Feridun bey aracınız hayırlı uğurlu olsun rabbim kaza bela vermesin. Multimedya marka olarak necvox çoğu yetkili firmanın araçlarına taktığı kaliteli bir marka. Zaten fiyatının da diğer urunlerden pahalı olduğunu google dan aratırsanız görürsünüz. Uzulmek yerine sevinmeniz lazım navimex, navigold vb gibi dandik marka takmamışlar.

Çok teşekkürler Demirhan Bey iyi dilekleriniz için.

Evet cihaz kaliteli ve kullanışlı oldukça. Servisten eve gelirken navigasyonu da kullandım ve bayağı hoşuma gitti. Apartman adına kadar güncel haliyle yüklenmiş.

Benim derdim sadece saf sınıfına konulmakla. Cihaz piyasada 1500-2000 TL civarlarına satılıyor. Benden 2500 TL aldılar canım buna sıkıldı esas. Gerekirse bayiye gidip cihazın faturasını talep edeceğim ve hakkımı arayacağım. Bir de özellikle sormama rağmen orijinal cihaz takılacak denmişti. Başta söylenseydi belki o fiyata daha özellikli bir ürün bulup taktırırdım servise ücreti mukabilinde. Başka bir sorun yok. Bagaja cihazın kutusunu ve içinden çıkan her şeyi eksiksiz koymuşlar orijinal teyple beraber. Bu da iyi niyet göstergesi ama keşke baştan açık açık bu cihazın takılacağı söylenseydi diyorum sadece.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: ---
  • 53 kere teşekkür etti
  • 90 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #36 : Aralık 31, 2015, 11:06:55 »
hayırlı uğurlu olsun arkadaşım Allah kaza bela vermesin..
ben de Ocak ilk hafta teslim alacağım inşallah. Orjinal Touch 2 Go sistemi dokunmatikde navigasyonda güncellemede sıkıntılı olduğu için ve 2500tl fiyatla araç da 1.33 Life olduğu için ben de taktırmadım. çünkü klima sistemi blutooth vs gibi birçok özellik ordan ve direksiyondan kontrol edilebiliyor. ancak direksyon uygun değil, klima da dijital değil. dolaysıyla full özellik kullanamıyoruz daha uygun fiyatlara android bir sistem alacağım sanırım.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 16 kere teşekkür etti
  • 9 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #37 : Aralık 31, 2015, 11:39:36 »
hayırlı uğurlu olsun arkadaşım Allah kaza bela vermesin..
ben de Ocak ilk hafta teslim alacağım inşallah. Orjinal Touch 2 Go sistemi dokunmatikde navigasyonda güncellemede sıkıntılı olduğu için ve 2500tl fiyatla araç da 1.33 Life olduğu için ben de taktırmadım. çünkü klima sistemi blutooth vs gibi birçok özellik ordan ve direksiyondan kontrol edilebiliyor. ancak direksyon uygun değil, klima da dijital değil. dolaysıyla full özellik kullanamıyoruz daha uygun fiyatlara android bir sistem alacağım sanırım.

Sağolasın dostum. Eğer birkaç gün beklersen ben elimdeki sistemin resimlerini göndereceğim ve özelliklerini yazacağım. Belki bir fikir verir sana aracına düşündüğün sistem hakkında.

Bu arada araç ile ilgili bildiğim konularda yardımcı olmaya çalışırım. ( araç tesliminde dikkat edilecekler, bayiden istenebilecek hediyeler v.s)

Mesaj Birleştirildi: Aralık 31, 2015, 13:05:43
Hayırlı olsun. Bende çok seviyorum multimediaları. Araca ayrı bir hava katıyor. Multimedia lar tüm markalarda servis genelde necwox takıyor. Kaliteli ürün ama bayi taktığı için fiyatı yüksek. Piyasada kıralı 1.500 tl bu ürünlerin . Andiroit olmalarıda cabası. Ama dışarda takılırsa garanti bozulur diye müşteriden insafsızca para alıyorlar.

Teşekkür ediyorum Mehmet Bey

Az önce yaptığım görüşmede montaj dahil aynı cihaza 1890 TL fiyat verdiler. Hadi işçilik 110 TL aldılar diyelim. Eder 2000 TL yani nereden baksanız en az 500 TL kazık yedik galiba. Sanıyorum sizin dediğiniz gibi bayiye taktırmak yerine kendi imkanlarımızla halletmek daha mantıklı. Burada da bayi ne kadar güvenilir oluyor ayrı bir konu tabi.

Araştırdığım kadarıyla muadilleri kadar iyi bir cihaz yani pişman olunmayacak bir ürün. Eve kadar navigasyonu test ettim ve apartman adına hatta trafik ışıklarına kadar gösterdi..2 yıl boyunca güncelleme de ücretsizmiş zaten. Ne diyelim nazar boncuğu olsun bu da :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 636 kere teşekkür etti
« Yanıtla #38 : Aralık 31, 2015, 18:27:22 »
Sağolasın dostum. Eğer birkaç gün beklersen ben elimdeki sistemin resimlerini göndereceğim ve özelliklerini yazacağım. Belki bir fikir verir sana aracına düşündüğün sistem hakkında.

Bu arada araç ile ilgili bildiğim konularda yardımcı olmaya çalışırım. ( araç tesliminde dikkat edilecekler, bayiden istenebilecek hediyeler v.s)

Mesaj Birleştirildi: Aralık 31, 2015, 13:05:43

Teşekkür ediyorum Mehmet Bey

Az önce yaptığım görüşmede montaj dahil aynı cihaza 1890 TL fiyat verdiler. Hadi işçilik 110 TL aldılar diyelim. Eder 2000 TL yani nereden baksanız en az 500 TL kazık yedik galiba. Sanıyorum sizin dediğiniz gibi bayiye taktırmak yerine kendi imkanlarımızla halletmek daha mantıklı. Burada da bayi ne kadar güvenilir oluyor ayrı bir konu tabi.

Araştırdığım kadarıyla muadilleri kadar iyi bir cihaz yani pişman olunmayacak bir ürün. Eve kadar navigasyonu test ettim ve apartman adına hatta trafik ışıklarına kadar gösterdi..2 yıl boyunca güncelleme de ücretsizmiş zaten. Ne diyelim nazar boncuğu olsun bu da :)
Androitler çıkana kadar piyasadaki en iyi cihaz dı denebilir ancak androitler 2 gömlek daha iyi sanırsam. Ama amaç radyo dinleyip geri kamerası ekranı olarak kullanmaksa hepsi aynı işlevi görüyor.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 51000
  • Model Yılı: '13
  • 259 kere teşekkür etti
  • 825 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #39 : Aralık 31, 2015, 21:21:04 »
Yani ben kendi cihazım diye demiyorum ama o 9'inclik ful+ful android 4.4.4 tv 3g wifi her sey olan cihazı sitede ilan verdim kimse ilgilenmedi. Gidip servise 2 bin tl vermişsiniz. Neyse nazarlık olsun :)
Gulumsemesini Bilmeyen Tukkan Acmasin
Kars Atasozu