0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Deri döşeme derken koltuklar için değil, sadece direksiyon için dedim ben
Ben de sadece direksiyon ve vites topuzu için anladım zaten Deri koltuk ta fena fikir değilmiş hani Sizin bazı ayrıntılar eklemedeki zevkiniz bana yakın geldi. İlgi ile takipteyim...
http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=70208.0Buradan bakabilirsiniz..
Öncelikle yeni aracınız hayırlı olsun. Kusura bahmazsanı 1 kaç sorum olacak.Takılan multimedianın orjinal olduğuna eminmisiniz. Fabrikasyom hariç takılanların piyasa malı olduğunu düşünüyorum.(Navimax Navigold necvox gibi) Çünkü orjinalda navigazyon yok sanırsam. Daha önce de bu şekil alan bir arkadaş olmuştu. İkincisi plaka çıkmadan aracı teslim alıp garajıma götüreceğim demişsiniz.Burada da kafam karıştı. Plakası çıkmayan aracı size nasıl verecekler. Plaka çıkmadan sigorta ve kasko yapmanın mümkünatı yok sanırsam.Son olarak keşke aracınızı kendiniz satsaydınız. Eminim 28 bine sattığınız kişinin bolca duasını alırdınız. Fiyatı biraz daha zorlasaydınız eminim inerlerdi. Nerdeyse hiç indirim yapmamışlar gibi geldi bana.
Mehmet türkiye genelib1.6 edition kalmamis.Bugun bir abimize alalim dedik.gaziantepnteymur lara gittik araç yok.Ayrica toyotada 1.33 yok.millet 50 bin civari srdan araba birakmamis.feridun bey tekrar hayirli olsun.Allah kaza bela vermesin.Ayni sekilde mehmetin dedigi gibi teyp muhtemelen touch 2 degil piyasada 1000_1500 arasi olan cihazlardan.Orjinal touchlar sadece 2500 liradan fazladir.Ama bir onemi de yok sonucta garantili kafaniz rahat olur
Doğru söylüyorsun Tuncay abi. Millet 50.000 elere 1.6 edition Astra ve 1.33 Corolla life ları tüketmiş. Bizim burda var ama sadece showroomdakş üzerine body kit deri koltuk cam filmi seramik kaplama ilave dilmiş olanlar var. Bu resimdeki koltukları deri kaplama olana üzerinde seramik kaplama ve cam filmi var metalik siyah araba 54 bin istedi bayi. Ama satılmış olabilir geçen perşembe bakmıştık.
Çok sevindim arabanı aldığına. Güle güle kullan. Ve öyle güzel anlatmışsın ki yanındaymışım gibi yaşadım inan. Sis farına gelince, üzülme. Ben bir yıl gezdim sis farsız en son onu taktırıp bitti işim. Kapı kolu derken benim dediğim krom ön kapı iç tutamaklarını söylüyorsun galiba. Onuda ben takmıştım. Eskisini tırnağımla çentik atıp söküp yenileri takmıştım. Çünkü onun için kaportaya gidip randevu alman ve işçilik ödemen lazım demişlerdi. Ama sende öyle sorun yok, teslim adı altında takarlar. Bir depo benzin iyi almışsın valla Eski çıkan radyo/cd'yi alan pek olmaz sanki. Ama yine de dene şansını. Sonuçta onu alacak olan ya 1.33 Life Corolla sahibi ya da 1.6 Active donanım Corolla sahibi. Olur da kendi mevcut cihazı bozulmuş bu iki motor ve donanım tipine sahip biri alır.
Feridun bey aracınız hayırlı uğurlu olsun rabbim kaza bela vermesin. Multimedya marka olarak necvox çoğu yetkili firmanın araçlarına taktığı kaliteli bir marka. Zaten fiyatının da diğer urunlerden pahalı olduğunu google dan aratırsanız görürsünüz. Uzulmek yerine sevinmeniz lazım navimex, navigold vb gibi dandik marka takmamışlar.
hayırlı uğurlu olsun arkadaşım Allah kaza bela vermesin..ben de Ocak ilk hafta teslim alacağım inşallah. Orjinal Touch 2 Go sistemi dokunmatikde navigasyonda güncellemede sıkıntılı olduğu için ve 2500tl fiyatla araç da 1.33 Life olduğu için ben de taktırmadım. çünkü klima sistemi blutooth vs gibi birçok özellik ordan ve direksiyondan kontrol edilebiliyor. ancak direksyon uygun değil, klima da dijital değil. dolaysıyla full özellik kullanamıyoruz daha uygun fiyatlara android bir sistem alacağım sanırım.
Hayırlı olsun. Bende çok seviyorum multimediaları. Araca ayrı bir hava katıyor. Multimedia lar tüm markalarda servis genelde necwox takıyor. Kaliteli ürün ama bayi taktığı için fiyatı yüksek. Piyasada kıralı 1.500 tl bu ürünlerin . Andiroit olmalarıda cabası. Ama dışarda takılırsa garanti bozulur diye müşteriden insafsızca para alıyorlar.
Sağolasın dostum. Eğer birkaç gün beklersen ben elimdeki sistemin resimlerini göndereceğim ve özelliklerini yazacağım. Belki bir fikir verir sana aracına düşündüğün sistem hakkında.Bu arada araç ile ilgili bildiğim konularda yardımcı olmaya çalışırım. ( araç tesliminde dikkat edilecekler, bayiden istenebilecek hediyeler v.s)Mesaj Birleştirildi: Aralık 31, 2015, 13:05:43 Teşekkür ediyorum Mehmet BeyAz önce yaptığım görüşmede montaj dahil aynı cihaza 1890 TL fiyat verdiler. Hadi işçilik 110 TL aldılar diyelim. Eder 2000 TL yani nereden baksanız en az 500 TL kazık yedik galiba. Sanıyorum sizin dediğiniz gibi bayiye taktırmak yerine kendi imkanlarımızla halletmek daha mantıklı. Burada da bayi ne kadar güvenilir oluyor ayrı bir konu tabi.Araştırdığım kadarıyla muadilleri kadar iyi bir cihaz yani pişman olunmayacak bir ürün. Eve kadar navigasyonu test ettim ve apartman adına hatta trafik ışıklarına kadar gösterdi..2 yıl boyunca güncelleme de ücretsizmiş zaten. Ne diyelim nazar boncuğu olsun bu da