0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkadaşlar işgilensinlerde nasıl. Talat hocanın yaşadığı yer büyük şehir değil ki alsınlar hayvan barınağına götürsünler. Yapacakları hayvanları toplayıp zehirleyecekler yada daha ıssız bir yere götürüp salıp açlıktan ölmelerini sağlayacaklar. Artık bu vebale girer mi bilemiyorum. Sonuçta oda yaratılmış ve doğası gereği havlıyır boğuşuyor vs.
Bazılarının ağızlarından salya geliyor kaç kez gördüm. Bazen de çöp atmaya giderken arkanıza yapisiyirlar yemek almak için. Muzurun katli caizdir diye biliyorum ama bu katli benim yapmamam daha hayırlı sanki
Arkadaşlar merhaba. Küçük bir beldede yaşamaktayım. Sokak köpekleri çok fazla. Toplu halde geziniyorlar ve sürekli kavga halindeler. Sabaha kadar apartman dibinde havliyorlar. Çocuk ta uyanıyor. İnip kovalıyorum ertesi gün aynı! Zehirlemeyi düşündüm çünkü havlayan 2 3 tanesi.. Ama içim el vermedi. Belediye ilgisiz!! Belediyeye yazılı olarak ya da nasıl bir başvuru yapılmalı. Bir. Prosedürü var mı bu işin. Yardımcı olursanız sevinirim. Not; aylardır durum bu belediyeye gidip ilgiliye söyledim yapacak bir şey yok dedi. Etkili çözümlere ihtiyacım var.
Valiliğe başvurabilir, belediyenin ilgisizliğinden ve tehlikenin boyutundan bahsedebilirsiniz.
Belediye üst makamı kaymakamlık değil mi? Bakalım şimdilik dilekçe yazdim. Dilekçeye de dilekçe hakkı gereği 30 gün içinde cevap verin yazdım. Sonuç çıkmazsa kaymakamlığa müracaat edeceğim
belediye köpekleri toplar aşılar kulagına küpe takar ertesi gün aldığı yere bırakır. sizin hoşlanmadığınız kadar hoşlanan insanlarda mevcut onlara sürekli mama ekmek su verenler var. sakın zehirleme girişiminde bulunmayın aksı halde basınız çok ağrır. Bol bol dua edin de baska bi semte gitsinler çünkü sizin oralarda kesinlikle o köpeklere bakan insanlar var
Aynen bazıları yemek atıyor. Derdi bizi buluyor. Çok sinirlenip öldürmeyi düşündüm. Ama ben yapmam yapamam cinnet haliydi sadece. Binanın önünde 5 tane köpeğin saat 3 e kadar havlaması ve uyku sorunu çeken bir bebeğiniz varsa beni anlamanız kolay olacaktır.
Selamın aleykümAllah kolaylıklar versin hocam köpek ses mes deyince aklıma bi sey geldi paylaşıyorum biraz ayıp kaçarsa silsinler affınıza sığınıyorumhttps://www.youtube.com/watch?v=1Nrh44aqyRsselametle