0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bağlantılarıda başka bir LPG servisinde kontrol ettireyim Tekin Abi.Bu arabanın ısı sensörlerinde .hiçbir sorun algılanmamıştı yetkili serviste.Niye böyle yapmaya başladı bu araba.
Hararet müşüründe sorun olduğunu düşünmüyorum, zira sen kaloriferi açana kadar yerinden kıpırdamıyor değil mi? Termostadın alışma süresi diye birşey olmaz.
şimdi nedir son durum ? benim sitenin normalleriyle aram yok merak ediyorum değişen bir şey oldu mu ?
Mehmet hocam erzurumda bu gece -21 yarın -29. Havzada araba ne yapacaksa, bizdekiler ne yapsın hocam. -7-8 de araba 5 dkya fırın olması lazım. Düşme filan olmaz. E12nin kaloriferleri çok iyi. Çok çabuk ısıtıyor. Neden ısrarlı söylüyorum. Siz bu arızalar biribirleriyle ilişkili mi acaba diye düşünüyorum.
Arızalar birbiri ile de ilişkili olabilir,5 dk da ısıtma oluyo zaten,ısı göstergesi düşünce kalorifer ısısı düşmüyor Barış Hocam yine sıcaklığını koruyor.Kullanılan antifirizden kaynaklı da olabilir.
Eksi derecelerde motor sıcaklığı düşüyor ama buna mukabil kalorifer sıcak üflemeye devam ediyorsa her şey normal demektir.Eğer motor sıcaklığı ile beraber kalorifer sıcaklığıda düşseydi, termostad açık vaziyette takılı kalmış yani bozulmuş demek olurdu.Orjinal antifrizler 8 Yılda bir yine orjinaliyle değişmesi gerekiyor.