0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
selam arkadaşlar aranıza yeni katıldım yeni bir yaris aldım 2004model 1.3solve aracımı modifiye etmeğe başlayacağım led stoplarımı almanyadan sipariş ettimama ön angel far almak istiyorum tr de var buldum ama 2002model ile 2004 modeller arasında farda hafif bir farklılık var ama ayakları yani bağlantıları aynı gözüküyor sizce tamponda biraz oynama ile olurmu?teşekürler
teşekür ederim tampondaki o çıkıntıyı plastik olduğu için otoking düzleyebileceğini söyledi düzlerse sıkıntı kalmayacak diye düşünüyorum aşağıdaki adrese bakarsan fikrin değişebilir çok şık bir farhttp://www.tuningpiyasa.com/images/products/00/10/41/1041_buyuk.jpg
Onun yerine piyasadan orj olması şart değil ön far takımı al ve tasarla nasıl olmasını istediğin gibi dizaynı kendin yap, o merceklerinde güzel odaklı gösterceğini sanmıorum alan kişiler angel kitlerde hep merceği değiştiriorlar. Fiberciler o dizayn işini halleder ve istediğin gibi olur diorum bn boyacılarda yapıodur sanırım bn düşünüorum böyle bişeyi şahsen...
yarisinizin değişimini hep beraber görmek dileğiyle
merakla bekliyoruz aydın bey, angel far aracın duruşunu çok çok değiştiriyor
biraz tampon uğraştıracak ama güzel olacağına inanıyorum
inanın bana taktıktan sonra bütün emeğinize değiyor, hatta ne kadar çok emek o kadar çok mutluluk
Türkay farları taktım harika bir görüntü oldu aracın yüzü değişti am üzerine hafiften ince bir maske gerekiyor uymayan açık kalan yerleri kapatmak için
son halini görmek için sabırsızlanıyorum daha önce angel eye takılmış yaris görmedim