0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
OK senin için her tarafından çekeceğim sence tamponumu oynayayım yoksa far kaşı ile fiberlemi açık yerleri kapatayım
vay vay vay, güle güle kullan abi, kazasız belasız, cezasız inşallah.. jantları da merak ettim, benim de aklımda jant var, ya offsetli 15" ya da 16" offsetsiz
türkay rahatına düşkünsen confor diyorsan 15 tak değil görüntü diyorsan 16 derim
abi hayırlı uğurlu olsun, güle güle kullan..birkaç sorum olacak..1-farları takarken tamponun sadece üst tarafını mı açmak lazım yoksa komple indirmek mi gerekiyor?2-farlar hemen oturuyor mu yoksa kaportada oynama yapmak gerekiyor mu?3-alt tarafını doldurmasan sorun olur mu?-bu arada son fotoları da isteriz..ben de bugün spoiler taktım, bir ara fotoları çekip koyarım..bir de farları takarsam araba tam olacak inş..
rahatımı hiç düşünmüyorum aydın abi, hem görüntü hem yol tutuş hem kalkış hem de fren performansını düşünüyorum, hafif bir 16" bulunca ince yanaklı geniş tabanlı bir lastikle güzel bir kombinasyon yakalamayı planlıyorum ama herşeyden önce para geliyor plan çok aklımda araba istediğim görüntüye anca 2 sene sonra falan kavuşur
he diyince olmuyor be türkay yavaş yavaş herşey paraya bakıyor ben 185/55/15 taktım harika oldu frenlerde süper ve sarsıntı yok eğer arkadaşlara uyup 195 ve 16taksa idim hem yakıtım artar hemde en ufak sesler içerde olurdu