Gönderen Konu: yaris'e angel takmak istiyorum  (Okunma sayısı 12886 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
Ynt: yaris'e angel takmak istiyorum
« Yanıtla #20 : Ocak 16, 2009, 18:01:42 »
OK senin için her tarafından çekeceğim :)
sence tamponumu oynayayım yoksa far kaşı ile fiberlemi açık yerleri kapatayım
far kaşından önce bir bak abi, far kaşı bazen çok "şahin işi" durabiliyor, çok ince olunca güzel de diğer türlü sırıtıyor
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Ocak 16, 2009, 18:01:42 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: 0+
« Yanıtla #21 : Ocak 18, 2009, 01:46:04 »
bir bu var aklımda, bir arkadaşom geçen sene taktı..

bir de bu photoshoplu arabam....şahsen ben de kararsızım..bir de maddi imkanlar birkaç aydır el vermiyor..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Gülümseyin...
  • Model Yılı: -
  • 1 kere teşekkür etti
  • 18 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Ocak 19, 2009, 09:16:41 »
cem sağol benimki de aynen üsteki gibi duruyor sadece altda senin aracında olan damla park kısmı açık
tamponun ya doldurmak gerekiyor yada farın altına sade şık bir fiber kaş çalışması.
üsteki arkadaşın tamponu doldurmuş sanırım.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kan Grubu: B+
  • 2 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #23 : Ocak 19, 2009, 09:53:38 »
Hayırlı olsun iyi günlerde kullanın Aydın Bey, ama hala aracın resimlerini eklememişsiniz :) . Merakla bekleyenleri üzmeyin. Tamponu doldurmakla felan uğraşmayın bence, çünkü panjurunda ortasında aynı girintiden var. Üçünüde doldurup amblemi iptal edip kaputu çektiririm diyorsanız o zaman olur. İyi çalışmalar...
İnsanın en büyük hatası sevmek değil, Sevmeye layık olmayan birinden sevilmeyi beklemektir !
[paul auster]

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
« Yanıtla #24 : Ocak 22, 2009, 20:15:15 »
aydın bey foto bekliyoruz :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Gülümseyin...
  • 1 kere teşekkür etti
« Yanıtla #25 : Şubat 11, 2009, 11:02:35 »
işte yapım aşamam hala tam bitmedi ama neyse şimdilik bu şuan farkaşı ile uğraşıyorum

Türkay bitince senin için hertarafından yine çekeceğim merak etme :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #26 : Şubat 11, 2009, 11:40:16 »
çok güzel oturmuş aslında :) aydın abi bir de xenon takarsın sen şimdi, o zaman mercekli xenon farlı hem de angel halkalarına sahip bir yarisin olur :)
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Achtung! Adolf Hakkı ohne Toyota Yaris Twin-Turbo
  • Araç: ---
  • 17 kere teşekkür etti
  • 41 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #27 : Şubat 11, 2009, 11:51:19 »
Güzel olmuş, yakışmış Aydın Bey.
Folgsamkeit macht frei...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Gülümseyin...
  • 1 kere teşekkür etti
« Yanıtla #28 : Şubat 11, 2009, 13:12:12 »
sağolun hakkı bey
türkay taktım zaten ama yanık fotosunu çekmedin jant ve lastik aldım 185/55/15 ebatında içe ofsetli far kaşlarını yaptık macunlanıp boyanacak bu hafta

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #29 : Şubat 11, 2009, 21:09:10 »
vay vay vay, güle güle kullan abi, kazasız belasız, cezasız inşallah.. jantları da merak ettim, benim de aklımda jant var, ya offsetli 15" ya da 16" offsetsiz

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
« Yanıtla #30 : Şubat 12, 2009, 00:55:57 »
abi hayırlı uğurlu olsun, güle güle kullan..
birkaç sorum olacak..

1-farları takarken tamponun sadece üst tarafını mı açmak lazım yoksa komple indirmek mi gerekiyor?
2-farlar hemen oturuyor mu yoksa kaportada oynama yapmak gerekiyor mu?
3-alt tarafını doldurmasan sorun olur mu?

-bu arada son fotoları da isteriz..
ben de bugün spoiler taktım, bir ara fotoları çekip koyarım..bir de farları takarsam araba tam olacak inş..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Gülümseyin...
  • 1 kere teşekkür etti
« Yanıtla #31 : Şubat 12, 2009, 09:26:45 »
vay vay vay, güle güle kullan abi, kazasız belasız, cezasız inşallah.. jantları da merak ettim, benim de aklımda jant var, ya offsetli 15" ya da 16" offsetsiz
türkay rahatına düşkünsen confor diyorsan 15 tak değil görüntü diyorsan 16 derim

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #32 : Şubat 12, 2009, 09:31:14 »
türkay rahatına düşkünsen confor diyorsan 15 tak değil görüntü diyorsan 16 derim
rahatımı hiç düşünmüyorum aydın abi, hem görüntü hem yol tutuş hem kalkış hem de fren performansını düşünüyorum, hafif bir 16" bulunca ince yanaklı geniş tabanlı bir lastikle güzel bir kombinasyon yakalamayı planlıyorum ama herşeyden önce para geliyor :) plan çok aklımda araba istediğim görüntüye anca 2 sene sonra falan kavuşur

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Gülümseyin...
  • 1 kere teşekkür etti
« Yanıtla #33 : Şubat 12, 2009, 09:33:06 »
abi hayırlı uğurlu olsun, güle güle kullan..
birkaç sorum olacak..

1-farları takarken tamponun sadece üst tarafını mı açmak lazım yoksa komple indirmek mi gerekiyor?
2-farlar hemen oturuyor mu yoksa kaportada oynama yapmak gerekiyor mu?
3-alt tarafını doldurmasan sorun olur mu?

-bu arada son fotoları da isteriz..
ben de bugün spoiler taktım, bir ara fotoları çekip koyarım..bir de farları takarsam araba tam olacak inş..
sağol cem
1-farları takarken tamponu üst civatalarını söküp biraz aşağı indirmek gerekiyor tam sökmeye gerek yok.
2-tam oturuyor herhangi bir işleme gerek yok kaplo bağlantılarını ayırıp uzun ve kısayı bağlıyorlar ve güzel olan değişik bir şeyde uzunları yakınca kısalar sönüyor sellektör yapınca harika oluor biri sönüyor diğeri yanıyor.:)
3-ben alt tarafı doldurmadım aşağıya inecek şekilde komple far kaşı yaptım şuan boyada onu takınca o açık bölüm dolu gözükecek.
Cem spoiler hangisinden taktın bende düşünüyorum ama fibercilerde alçak olanı var birde orjinal hafif yukarda olanı var o daha güzel duruyor

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Gülümseyin...
  • 1 kere teşekkür etti
« Yanıtla #34 : Şubat 12, 2009, 09:36:16 »
rahatımı hiç düşünmüyorum aydın abi, hem görüntü hem yol tutuş hem kalkış hem de fren performansını düşünüyorum, hafif bir 16" bulunca ince yanaklı geniş tabanlı bir lastikle güzel bir kombinasyon yakalamayı planlıyorum ama herşeyden önce para geliyor :) plan çok aklımda araba istediğim görüntüye anca 2 sene sonra falan kavuşur
he diyince olmuyor be türkay yavaş yavaş herşey paraya bakıyor ben 185/55/15 taktım harika oldu frenlerde süper ve sarsıntı yok eğer arkadaşlara uyup 195 ve 16taksa idim hem yakıtım artar hemde en ufak sesler içerde olurdu

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #35 : Şubat 12, 2009, 09:39:43 »
he diyince olmuyor be türkay yavaş yavaş herşey paraya bakıyor ben 185/55/15 taktım harika oldu frenlerde süper ve sarsıntı yok eğer arkadaşlara uyup 195 ve 16taksa idim hem yakıtım artar hemde en ufak sesler içerde olurdu
ben 195/45/16 planlıyorum aydın abi, muhteşem bir görüntü var, ses alırsa içeri alsın, müziğin sesini biraz daha açarım :) ama tek sıkıntım 45 yanak lastikle zıplaya zıplaya gideceğim, sert süspansiyon kullancam, 45 yanakla beraber yüksek hızlarda zıplama yapar mı?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Gülümseyin...
  • 1 kere teşekkür etti
« Yanıtla #36 : Şubat 12, 2009, 10:00:17 »
fazla yapmaz ama uğultu çok olu türkay
fotoları yüklemeye çalışıyorum

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Gülümseyin...
  • 1 kere teşekkür etti
« Yanıtla #37 : Şubat 12, 2009, 10:08:03 »
cem daha bitmedi sizce siyaha mı boyayayım yoksa aracın ranginemi?

ben farın içi siyah olduğu için araç rengini yapmayı düşünüyorum

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Gülümseyin...
  • 1 kere teşekkür etti
« Yanıtla #38 : Şubat 12, 2009, 10:17:27 »
Buda jantım

Eşim benden daha çok kullandığı için 15 ve içe ofsetli seçtim çünki dışa kollular kaldırımlara daha çok sürtünme riski var ve yıpranıyor.
Bende 16 ve 195 düşünüyordum ama eşimde kullandığı için 185/55/15 tercih ettim.
Arkadaşlar da sonra ofset hariç içini mat siyaha boyamayı düşünüyorum sizce nasıl olur?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Achtung! Adolf Hakkı ohne Toyota Yaris Twin-Turbo
  • Araç: ---
  • 17 kere teşekkür etti
  • 41 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #39 : Şubat 12, 2009, 10:24:47 »
Sadece jantın kollarını boyatsanız nasıl olur Aydın Bey? Tamamını boyatırsanız aracın renginden dolayı jantınız boğulabilir.
Folgsamkeit macht frei...