0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Merhaba, aracım 2002 rav4 2.0vvti yurtdışı sitelerde bu aracın cc li olanlarını görüyorum. Araştırırken sizin konuya denk geldim ve aşağıdaki konu linkinde de yardımcı olabilecek montaj resimleri var.Benim aracıma da bu kol vs. ile CC aktifleştirme mümkün mü?http://www.toyotanation.com/forum/132-9th-gen-corolla-1st-gen-matrix-2003-2008/299894-diy-aftermarket-cruise-control-install.html#/enter
Ahmet hocam t27 avensise cc uygulamasi yapabildiniz mi?biraz yakin olsam ilk kobay benim arac olurdu ama cok uzaktayim.sizden iyi haberler bekliyorum t27 için.gelen arac olursa bizim icin inceler misiniz.cekilmesi gereken hatti bir bulursak tamamdir inşallah.
Seyit bey Bununla ilgili sizin araçlar da gösterge ışığında yanmama gibi bir durum sanırım olmuyor you tube de 2011 corolla cc ile ilgili video vardı.
Cevabınız için teşekkür ederim servis manuellere olmuyor otomatiklere oluyor demiş.Aslında forumda bir çok konu olmuş birçok kullanıcı var yardımsever ama bir ana konu oluşmamış maalesef şu model şu motor şu yakıta oluyor olmuyor diye bu yüzden takibe devam
2009 corolla aracıma CC takıp takamayacaklarını öğrenmek için servise gittim. Araç şase numarasından bu araca uygun orjinal kol olmadığını söylediler. Yani bizim size takacak hız sabitleyici kolumuz yok ancak kendiniz sağdan soldan alıp takabilrsiniz dediler Ben de direksiyonun altındaki kolun geçeceği yere baktım. Direksiyonun alt bölümündeki kapak kendim çıkarabileceğim şekilde tırnaklı değil. Evet CC kolunun yeri belli ama sadece iz şeklinde belli. Tutup da kapağı çıkarayım durumu yok gibi.
Model ve donanim ne?Bazi modellerde alt kablolar uygun olmayabiliyor
benzinli ise evet dizel ise hayirLG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Merhaba arkadaşlar. 2006 sonu toyota corolla 1.4 terra aracima cruse control takiliyor mu acaba. Konsolda Cruse ışığı var.Mesaj Birleştirildi: Mayıs 19, 2016, 21:07:20Ahmet bey merhaba. Göndermiş olduğunuz link deki CC 2007 1.4 terra modele uygun mudur.
Herkese selam. Dizel olan araçlar için cc yapılabiliyor mu? Konuyu baştan sona okudum ama cevabı bulamadım. Bir yerde Ahmet hocam dizellere kol ile cc olmadığını zaten kablo tesisatınında uyumsuz ve motor kısmında da benziliden farklılıklar olduğunu yazmış.Sent from my iPhone using Tapatalk
Hayır degil,Aslında cevabı bulmuşsunuz,Harici sistem CC takïlabiliyor.
Affınıza sığınarak harici sistem maliyeti ve sistemi kendimiz kurabileceğimiz hakkında bilginiz var ise paylaşabilir misiniz?