0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Montaj dahil 1300 Tl,Montaj süresi yaklaşık 6 saat, el becerinizi bilmedigimden kendiniz montaj konusunda yorum yapamïyorum.
2015 1.33 Makyajlı kasaya takılıyor arkadaşlar. Biraz uğraştırıyor ama çalışıyor.Göstergeler de yanıyor.Toyota Tem'den Suat Ustaya buradan da teşekkürlerimi iletirim.
Murat bey o gördüğünüz kapak çıkıyor. Bakınız az yukarısında tırnak yeri var oradan çıkıyor
Sadece o tırnaktan zorlama ile çıkaracağız öyle mi? Kornayı çıkarırken yandaki delikte vida deliği var sanki ordan mı sökeceğiz
Model ve donanim ne?Bazi modellerde alt kablolar uygun olmayabiliyor
Ahmet Bey merhaba, aranıza yeni katıldım 3 ay önce (2016 1.33 Corolla)aracımı aldım ve buradan sizlerin ve diğer arkadaşların bu konuda ki tecrübelerini okudum ben de aracıma takmak istedim. Bazı arkadaşlar istanbul maslakda tem otoda suat ustadan yardım almışlar ve ışığı da yanıyor demişlerdi bende gittim saolsun uğraştı (sadece kol ve kablosu vardı) ancak ışık yanmadı ışık yanmaması;1. Kablodan mı koldan mı?2. Ek bir kablo tesisatı gerekir mi?3. 2016 modellerde farklı bir yazılım mı?4. Eğer gerçekten ışık olmuyorsa japon malı + kapak satan tavsiye edermisin.
Aynen. Kablo vs gerekmeden takabilirsiniz ama direksiyonda yuvası olmayabilir, ama çizgilerini görüyorsunuz. Oradan kesmek gerekebilir Elektrikçiye gidebilirsiniz. Elektrik bağlantısı sonuçta
Tahminimce yanar. Yeni kasalarda Life donanımda yanmıyor diye biliyorum ben
Yanlız benim aracım yeni kasa değil kaan bey makyajlı kasa diyor herkes bende öle biliyorum bi seri nosu kodu vardır belki cahilliğimi bağışlayın Yinede yanar mı sizce?
Biliyorum , E15 kasa Corolla var sizde anladığım kadarıyla. Sizin araçta yanıyor
Işık yananı ben daha hiç görmedim,Yazılımsal olarak o devre gösterge panelinde mühürlü ve açılamıyor. Bu nedenle kullanmak isterseniz ışıksız kullanmak zorundasınız.Kol satan konusunda tercihiniz orjinal ise TEM servis tavsiye ederim.
Ahmet bey 1000 motor yaris lere cc takılabilir mi?Her ne kadar mesajin devamı gibi algılansa da bir garip gıtlanmış elmalı telefonumdan tepetaklak kullanılarak gönderilmiştir.