0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Hakan abi polenezköy süper yer bilir misin o tarafları ben beykozluyum kısmet olursa gelicem pazar günü kabul ederseniz jettayla konvoy olursanız zor yetişirim ama heralde 8 valf arabayla
Arkadaşlar çok düşük bir ihtimal de olsa gelmeyi düşünüyorum. Gelemezsem de şimdiden iyi eğlenceler. Güzel organizasyon olacak gibi görünüyor. Emre, kesinleştirirsem haberleşiriz.
Zaten orasını bir görünce herkesin beğeneceğinden eminim.
Bu durumda Listemizin son hali; 1-Eser KAŞIK, 2-Emre AÇIK, +1 3-Mustafa TÜFEKÇİ, 4-Eser'in Amca Oğlu KAŞIK, 5-Volkan KURT, (Umutla Bekliyoruz) 6-Kutay TÖZÜN, 7-İsmail KARAOĞLU, 8-İsmail KURTULUŞ, 9-Yücel YILDIRIM,10-Hakan ÖZTÜRK,11-Pusat SARSILMAZ,12-Cem YÜCEL,13-Tuğrul Ünsal GÜNEŞ,14-Tolga AYDOĞAN ( o asker ) İkizi Teoman yani ben.çalışma günüme denk gelmezse oradayım.15-İbrahim SOYDAN16-Emre ACIK (16. ya tekrar beni yazdım +1 in yerine sayarsınız)17-Fatih KAVARNALI (4 Ekim'e gelemedim, buna kesin geleceğim Gülümse )18-Salih KARALİ,19-Doğan KELEŞ,20-Kemal CENGİZ
abi 18 ocakta size çok güzel bir yer tavsiye edebilirim avcılarda göl kenarı çok güzel mekan var kahvaltı falanda yaparız çok süper uyarmı
herkese selam arkadaslar abılerım pazar gunu ALLAH kısmet ederse bnde glmk ıstıyorum bulusmaya szlerle ılk defa tanısıcm burdada sohbetımız yok ama ıns. tanısr kaynasırız orda organızasyon super evde oturcagımıza ne yapsk dıye dusuncegımıze bu organızasyona ktlmk super fıkır bnce adım mustafa bu arada bıde bn pek oraları bılmıyorum karsı yakayı avrupa yakasındayım bır arkadstn tam adres alsm super olur bnm acımdn sagol un sımdıden
arkadaşlar çok güzel bir organizasyon inşallah bende gelmek isterim işlerimi ayarlarsam