0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Eğitimimi iptal ettirdim daha önceden aldığım bir eğitimdi ve pazar günü bir aksilik olmazsa bende gelicem
Turgay, demek Volkan gelmeseydi sende gelmeyecektin, bunu bir kenara not alıyorum
bu polenezköyde ne kadar kalınacak ve de ardından nereye gidilecek ben gelirsem bizim arabayla gelecem fakat körfezden 9-10 gibi çıkacam o yüzden ona göre polenezköyde ne kadar takılırsınız ve ardından nereye gidersiniz belli bir plan var mı
arkadaşlar özellikle oraları bilenler mesela hakan, tam olarak pazar sabahı buluşup brunch yapıcaz ii güzel peki sonra plan ne?Aklında bi şeyler var mı?
Herkese selamlar.Öncelikle Kutay beyin teklifine ben balıklama atlayıp,fotoğrafçı arkadaşının kesinlikle gelmesini istiyoru.Niyemi.Aşağıdaki gibidir.AUTOSHOW DERGİSİNDEN HIRANT BEY ŞÖYLE DİYOR.KALİTELİ FOROĞRAF ÇEKİMLERİ VE BU BULUŞMANIN ESAS TEMASI,SOSYAL İÇERİĞİNİ (burada Hakan abiye büyük görev düşüyor)BELİRTİN.BİZDE DERGİMİZDE HABER YAPMAYA ÇALIŞALIMDaha ne olsun arkadaşlar,daha ne olsun...Herkese tekrar selamlarımı iletir Ankara ve İzmir sayfasına geçip ordaki arkdaşlarada haber vereyim...
Valla özcan bey,,hakan bey gerek yok fotorafcıya dedı ama ben yınede bana eşlik etmesı açısından arkadasımı getıreceğım...