Eğitimimi iptal ettirdim daha önceden aldığım bir eğitimdi ve pazar günü bir aksilik olmazsa bende gelicem
kardesim sen geliyorun ama buyuk ihtimal ben gelemiyorum kusura bakmayın arkadaslar son dakkaya kadar belli de olabilir bursaya gidebilirim gitmezsem zaten kesin ordayım ..
Turgay, demek Volkan gelmeseydi sende gelmeyecektin, bunu bir kenara not alıyorum 
yok be abi konu hakkında yazıcaktım. volkan abinin cevabını görünce öyle yazdım

aslında hala da kesin değil cumartesi günü belli olucak gelip gelmemem. gelmeye çalışcam ama
ismail sensiz olmaz buluşma ya haftaya gideresin bursaya ......
benim araba bu gün muayeneden geçerse gelicem
bu polenezköyde ne kadar kalınacak ve de ardından nereye gidilecek ben gelirsem bizim arabayla gelecem fakat körfezden 9-10 gibi çıkacam o yüzden ona göre polenezköyde ne kadar takılırsınız ve ardından nereye gidersiniz

belli bir plan var mı
Herkese selamlar.Öncelikle Kutay beyin teklifine ben balıklama atlayıp,fotoğrafçı arkadaşının kesinlikle gelmesini istiyoru.Niyemi.Aşağıdaki gibidir.
AUTOSHOW DERGİSİNDEN HIRANT BEY ŞÖYLE DİYOR.KALİTELİ FOROĞRAF ÇEKİMLERİ VE BU BULUŞMANIN ESAS TEMASI,SOSYAL İÇERİĞİNİ (burada Hakan abiye büyük görev düşüyor)BELİRTİN.BİZDE DERGİMİZDE HABER YAPMAYA ÇALIŞALIM
Daha ne olsun arkadaşlar,daha ne olsun...Herkese tekrar selamlarımı iletir Ankara ve İzmir sayfasına geçip ordaki arkdaşlarada haber vereyim...
bende geliceğim için çok mutluyum ama hafta sonu hava soğuk ve yağmurlu olucakmış ona göre kalın giyinin ve arabanızı sürerken dikkatli olun. en ufak bir talihsizlik yaşanmaması için
ismail ve turgay bende siz geliosunuz die geliorum:) şaka
inaşallah gelirsiniz ben eğitimimi bilerek iptal ettirdim baya güzel geçicek
arkadaşlar özellikle oraları bilenler mesela hakan, tam olarak pazar sabahı buluşup brunch yapıcaz ii güzel peki sonra plan ne?Aklında bi şeyler var mı?
insallah gelirim volkan bende gelmek cok istedim ama bu aksam belli olacak...
Hava durumunda c.tesi günü yağmurlu, pazar günü parçalı bulutlu olarak yazıyor.İnş. Hava güzel olur.
Özcan, çalışman hepimiz için çok iyi oluyor. Tema çok kısa bir sürede açıklanacak ve eminim herkesce kabul görecek.
bu polenezköyde ne kadar kalınacak ve de ardından nereye gidilecek ben gelirsem bizim arabayla gelecem fakat körfezden 9-10 gibi çıkacam o yüzden ona göre polenezköyde ne kadar takılırsınız ve ardından nereye gidersiniz
belli bir plan var mı
arkadaşlar özellikle oraları bilenler mesela hakan, tam olarak pazar sabahı buluşup brunch yapıcaz ii güzel peki sonra plan ne?Aklında bi şeyler var mı?
Brunch herkes istiyorsa yapabiliriz bence ve eğer orada brunch yaparsak saat zaten öğleni hemen hemen bulur çünkü oldukça dolgundur kahvaltısı ve köy balı, tereyağı falandır.

Zaten oranın havasıda insanı etkiler.

Ama söylediğin çok doğru Volkan, orası orman içinde olduğundan yanınızda ekstra giysi getirin.
Hava durumuna bende baktım Emre

sölediğin gibi Pazar parçalı bulutlu ve çok da soğuk değil (tabi orası daha soğuktur), önemli olan kimsenin yollarda kaybolmadan kolayca buluşma noktasına ulaşabilmesi. Orada fikirlere göre plan yapabiliriz ki oradada gezilecek yerler var ve bu da bir süre alır. Orada fikirlere göre sonrası için karar verebiliriz.
Herkese selamlar.Öncelikle Kutay beyin teklifine ben balıklama atlayıp,fotoğrafçı arkadaşının kesinlikle gelmesini istiyoru.Niyemi.Aşağıdaki gibidir.
AUTOSHOW DERGİSİNDEN HIRANT BEY ŞÖYLE DİYOR.KALİTELİ FOROĞRAF ÇEKİMLERİ VE BU BULUŞMANIN ESAS TEMASI,SOSYAL İÇERİĞİNİ (burada Hakan abiye büyük görev düşüyor)BELİRTİN.BİZDE DERGİMİZDE HABER YAPMAYA ÇALIŞALIM
Daha ne olsun arkadaşlar,daha ne olsun...Herkese tekrar selamlarımı iletir Ankara ve İzmir sayfasına geçip ordaki arkdaşlarada haber vereyim...
Valla özcan bey,,hakan bey gerek yok fotorafcıya dedı ama

ben yınede bana eşlik etmesı açısından arkadasımı getıreceğım...
belli bir plan var mı
mustafa hep beraber gidelim ustat öyle ayrı gayrı olmaz cumartesi izmitten gidiceklerle hep birlikte konuşma yapalım msnden herşeyi kararlaştıralım....
Evet Kocaeli, cumartesi günü msn den daha iyi olur gidişatımızı kim geliyor, kim gelemiyor, kim kalıyor, kahvaltıyı burdan mı yapıp cıkalım?
Hepsini görüşüp anlaşalım pazar günü öyle yola çıkalım.
Valla özcan bey,,hakan bey gerek yok fotorafcıya dedı ama
ben yınede bana eşlik etmesı açısından arkadasımı getıreceğım...
Yok yok Kutay bey karar değişmiştir.Arkadaşınızıda götürürseniz hepimiz için çok iyi olacaktır..Malum dergiye göndereceğimiz fotoların profesyonel bir çekim olması daha iyi olacaktır....Şimdiden teşekkür ederim...
Sanırım şu anda bu şekilde liste.
Unutmadan, Yol tarifinin sonunda aşağıya doğru keskin bir-iki sağlı sollu virajla Polonezköye gireceksiniz, sol tarafta otoparkı ve büyük ağacı görürsünüz. Sakın düz devam etmeyin, sol tarafa girmeniz lazım.
Yarın program hakkında daha net fikirler aktarırsınız sanırım.
1-Eser KAŞIK,
2-Emre AÇIK, +1
3-Mustafa TÜFEKÇİ,
4-Serdar ŞİMŞEK
5-Volkan KURT, (Umutla Bekliyoruz)
6-Kutay TÖZÜN,
7-İsmail KARAOĞLU,
8-İsmail KURTULUŞ,
9-Yücel YILDIRIM,
10-Hakan ÖZTÜRK,
11-Pusat SARSILMAZ,
12-Cem YÜCEL,
13-Tuğrul Ünsal GÜNEŞ,
14-Tolga AYDOĞAN ( o asker ) İkizi Teoman yani ben.çalışma günüme denk gelmezse oradayım.
15-İbrahim SOYDAN
16-Emre ACIK (16. ya tekrar beni yazdım +1 in yerine sayarsınız)
17-Fatih KAVARNALI (4 Ekim'e gelemedim, buna kesin geleceğim Gülümse )
18-Salih KARALİ,
19-Doğan KELEŞ,
20-Kemal CENGİZ
21-Emre OZAN +1
22-Mustafa KANBER
23-Hasan DUMAN (gelme ihtimali var)
24-...
ben gelemiyorum arkadaşlar kusura bakmayın
1-Eser KAŞIK,
2-Emre AÇIK, +1
3-Hasan DUMAN (gelme ihtimali var)
4-Serdar ŞİMŞEK
5-Volkan KURT, (Umutla Bekliyoruz)
6-Kutay TÖZÜN,
7-İsmail KARAOĞLU,
8-İsmail KURTULUŞ,
9-Yücel YILDIRIM,
10-Hakan ÖZTÜRK,
11-Pusat SARSILMAZ,
12-Cem YÜCEL,
13-Tuğrul Ünsal GÜNEŞ,
14-Tolga AYDOĞAN ( o asker ) İkizi Teoman yani ben.çalışma günüme denk gelmezse oradayım.
15-İbrahim SOYDAN
16-Emre ACIK (16. ya tekrar beni yazdım +1 in yerine sayarsınız)
17-Fatih KAVARNALI (4 Ekim'e gelemedim, buna kesin geleceğim Gülümse )
18-Salih KARALİ,
19-Doğan KELEŞ,
20-Kemal CENGİZ
21-Emre OZAN +1
22-Mustafa KANBER
23-....
hafta sonu na denk gelirse seviniriiz, hafta arası çalışıyoruz.