0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
tamam arkadaşlar biraz geç oldu ama bi aksilik olmazsa bende ordayım
1-Eser KAŞIK, 2-Emre AÇIK, +1 3-Mustafa TÜFEKÇİ, 4-Eser'in Amca Oğlu KAŞIK, 5-Volkan KURT, (Haber Bekliyoruz) 6-Kutay TÖZÜN, 7-İsmail KARAOĞLU, 8-İsmail KURTULUŞ, 9-Yücel YILDIRIM,10-Hakan ÖZTÜRK,11-Pusat SARSILMAZ,12-Cem YÜCEL,13-Tuğrul Ünsal GÜNEŞ,14-Tolga AYDOĞAN ( o asker ) İkizi Teoman yani ben.çalışma günüme denk gelmezse oradayım.15-İbrahim Soydan16-Emre ACIK (16. ya tekrar beni yazdım +1 in yerine sayarsınız)17-Fatih Kavarnalı (4 Ekim'e gelemedim, buna kesin geleceğim )18-salih karali19-...
1-Eser KAŞIK, 2-Emre AÇIK, +1 3-Mustafa TÜFEKÇİ, 4-Eser'in Amca Oğlu KAŞIK, 5-Volkan KURT, (Umutla Bekliyoruz) 6-Kutay TÖZÜN, 7-İsmail KARAOĞLU, 8-İsmail KURTULUŞ, 9-Yücel YILDIRIM,10-Hakan ÖZTÜRK,11-Pusat SARSILMAZ,12-Cem YÜCEL,13-Tuğrul Ünsal GÜNEŞ,14-Tolga AYDOĞAN ( o asker ) İkizi Teoman yani ben.çalışma günüme denk gelmezse oradayım.15-İbrahim Soydan16-Emre ACIK (16. ya tekrar beni yazdım +1 in yerine sayarsınız)17-Fatih Kavarnalı (4 Ekim'e gelemedim, buna kesin geleceğim )18-Salih KARALİ19-...
Hakan abi polenezköy süper yer bilir misin o tarafları ben beykozluyum kısmet olursa gelicem pazar günü kabul ederseniz jettayla konvoy olursanız zor yetişirim ama heralde 8 valf arabayla