0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkadaşım burada toyotanın kötü olan şeylerini paylaşmamak gibi bir kural mı var? ne imiş form kuralları
Tahminimce yaşadığınız sıkıntıları yazarken insanlık haliyle terbiye sınırlarını aşan cümleler sarf etmiş olabilirsiniz diye düşünüyorum. Hepimizin zaman zaman bu tarz durumlar başına gelmektedir. Sonuçta hepimiz borç harç bir şekilde araç alıyoruz ve iyi hizmet almak istiyoruz. Bazen üretimden kaynaklı, bazen kaza bazen doğal sebeplerden oluşan kötü durumlarla karşılaşmaktayız ve insan gerçekten sinirini dökmek istiyor. Yoksa yaşadığınız arıza vb. sıkıntıların sebepsiz olarak burada paylaşılmayacağını düşünmüyorum. Hatta paylaşımlarıma bakarsanız 10 paylaşımımın 8'i yaşadığım sıkıntılardan oluşmakta, forum üyelerinin fikirleriyle çözüm bulmaya çalışmaktayım.Size nacizane tavsiyem, sakinleşmeniz ve sıkıntılarınızı sakin kafayla forum üyeleriyle paylaşmanız olacaktır.
ek olarak buranın toyotanın resmi sitesi olmadığının, yalnızca toyota kullanıcılarının bulunduğu bir forum olduğunun da farkında olmak gerekebiliyor bazen..
Relax hocam [emoji4]
Süleyman günay arkadaşın şikayetlerini dile getirmesine engel olmamak lazım, aksi bizim tct kültürüne uymaz. eğer terbiye sınırlarını aşarsa zaten burada gerekli uyarı yapılır, göz göre göre forumumuzda yabancı markaların reklamı yapılıyor bu eleştiride yapılabilmeli diye düşünüyorum.
Bu şekilde imla kurallarından uzak kime hitap ettiği belli olmayan mesajlar yazmaya devam ederseniz içerikten bağımsız olarak itina ile konularınızı kaldırmaya devam ederiz.
Tanışma konunuzda yok bu arada. Bundan dolayıda konularınız kapatılmakta haberiniz olsun.
Gerekli tanışma konusu 2008 yılında yapılmış olabilir mi İlke?Beyefendinin konuları neden silindi bilmiyorum ama forumun kuralları var ve yöneticiler de dahil herkes buna uymak zorunda. Kurallara aykırı yorum yapılmışsa silinme olasılığı kuvvetle muhtemeldir. Haber verme bilgilendirme yapılmalı o da farklı bir konu. Bazen uyarı yapılmasına rağmen görmezden geliniyor veya umursanmıyor bu uyarılar.