0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Hayir abi 4 tane konu acilmis. 4ude tanisma konusu degil
2 mesaj önce yöneticilere hakaret ediliyor. Pot üstüne pot kiriliyor. Başka sitede o mesajı yazan aninda banlanir.
konu ne idi?Mesaj Birleştirildi: Aralık 04, 2015, 10:19:17değerli arkadaşlar, forumda çok yardımcı olan insanlar var birbirlerine fakat birkaç kişi ve muhtemelen gerçek hayatta hiç bir idealleri olmayan yani amacına ulaşamayıp klavyenin arkasına sığınarak burada kendini çok üstün görenler var. ve aşırı derecede çifte standart var. o yüzden herşey burada yöneticilerin elinde. ilkokul lise mezunu muhtemelen çoğu(ilkokul ve lise mezunu olması değil konu bu insanlara asla lafım yok cahil olsun ama adam olsun) fakat bu klasmanda olup imla hatası olaylarına takılanlar var. ve eminim sonrasında nasıl engelledim, nasıl sildim yorumunu felan tarzı böbürlenip koltuklarına yaslanıp gurur duyuyorlar. sırf bu modeller yüzünden foruma girmiyorum fazla.bir söz vardır çingeneye yetki vermişler babasını kesmiş diye bu sebeple birkaç kişinin bastırılmış egolarını tatmin ettirmeyin derim . bana yardımı dokunan birkaç kişi var onlarada saygım vardır. iyiliklerinide unutmam. muhtemelen bu letide silinecektir. varsın silinsin. herkese saygılar.