Gönderen Konu: TOYOTA CLUP  (Okunma sayısı 3692 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1998 TOYOTA RAV4 2.0
    • atilla abinin araba ve toyota dostları
  • Araç: Rav 4
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 247500
  • Model Yılı: '98
  • 580 kere teşekkür etti
  • 958 kere teşekkür edildi
Ynt: TOYOTA CLUP
« Yanıtla #20 : Aralık 04, 2015, 11:24:16 »
Hayir abi 4 tane konu acilmis. 4ude tanisma konusu degil
ilkeciğim keşke konusunu veya mesajını silmeyip uyarsaydınız. biz başkalarına hoş görülü davranmıyoruz,aynı kültürden gelen yöneticilerimizde hoşgörüsüz oluyor, muhalefet yapan insanların şirketlerine el koyuyor,tvleri gazeteleri susturuyor sanki bu şirketler bataktaymış gibi kayyumlar atıyor. uzun lafın kısası herkese demokratik yaklaşım herkese hoşgörü. bana kızacaklar olacak ama tartışma ve eleştiri artık büyük bir kurum haline gelen tct mize yararlı olacaktır bunu unutmayalım.
1998 TOYOTA RAV4 2.0 manuel ,http://www.toyotadostlari.com/

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Aralık 04, 2015, 11:24:16 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 10500
  • Model Yılı: '19
  • 132 kere teşekkür etti
  • 354 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Aralık 04, 2015, 11:31:18 »
2 mesaj önce yöneticilere hakaret ediliyor. Pot üstüne pot kiriliyor. Başka sitede o mesajı yazan aninda banlanir.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • ŞAMPİYON GALATASARAY
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 4000
  • Model Yılı: '15
  • 166 kere teşekkür etti
  • 107 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Aralık 04, 2015, 11:38:35 »
2 mesaj önce yöneticilere hakaret ediliyor. Pot üstüne pot kiriliyor. Başka sitede o mesajı yazan aninda banlanir.
hakaretin kelime anlamına bakın önce. yoksa bilindiiği üzere burası türk dil kurumu gibi olduğu için kelimenin ne anlama geldiğini bilmeden konuşursanız yöneticileriniz tarafından sizde banlanabilirsiniz.
.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Araç: Corolla
  • Kilometre: 26000
  • Model Yılı: '22
  • 1214 kere teşekkür etti
  • 2229 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #23 : Aralık 04, 2015, 11:39:20 »
konu ne idi?

Mesaj Birleştirildi: Aralık 04, 2015, 10:19:17
değerli arkadaşlar, forumda çok yardımcı olan insanlar var birbirlerine fakat birkaç kişi ve muhtemelen gerçek hayatta hiç bir idealleri olmayan yani amacına ulaşamayıp klavyenin arkasına sığınarak burada kendini çok üstün görenler var. ve aşırı derecede çifte standart var. o yüzden herşey burada yöneticilerin elinde. ilkokul lise mezunu muhtemelen çoğu(ilkokul ve lise mezunu olması değil konu bu insanlara asla lafım yok cahil olsun ama adam olsun) fakat bu klasmanda olup imla hatası olaylarına takılanlar var. ve eminim sonrasında nasıl engelledim, nasıl sildim yorumunu felan tarzı böbürlenip koltuklarına yaslanıp gurur duyuyorlar. sırf bu modeller yüzünden foruma girmiyorum fazla.bir söz vardır çingeneye yetki vermişler babasını kesmiş diye ;) bu sebeple birkaç kişinin bastırılmış egolarını tatmin ettirmeyin derim . bana yardımı dokunan birkaç kişi var onlarada saygım vardır. iyiliklerinide unutmam. muhtemelen bu letide silinecektir. varsın silinsin. herkese saygılar.

Yönetici veya moderatör kimi kast ediyorsanız açık açık söyleyin! kimsenin klavyenin arkasına saklanmasına ihtiyacı olduğunu sanmıyorum Yasin Bey. Ayrıca forum moderatörlüğünü eğitim seviyesine bağlamanız da ilginç. Burada okul müfredatından çok araçlar ve otomobil dünyasındaki vizyonu geniş kişilere ihtiyaç duyulur.
Emniyet kemeri sizi sevdiklerinize bağlar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 10500
  • Model Yılı: '19
  • 132 kere teşekkür etti
  • 354 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #24 : Aralık 04, 2015, 11:41:52 »
Insanlara cahil demek, tahsil durumuna göre guruplamak, kendini üstün gören ifadeler yazmak size göre normalse sorun yok.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Teknoloji Müdürü
  • *
  • Kilometre: 10300
  • Model Yılı: '23
  • 424 kere teşekkür etti
  • 983 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #25 : Aralık 04, 2015, 11:47:07 »
kilitliyorum.