0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Anteni aklından çıkart antenden olsa tavan döşemen ıslak olur. Polen filtresi yok arabada ordan gelse büzimkilerde su olur.Kaloriferin ayak bölmesindeki petekten su geliyor olabilir. Yada camın ızgarasında bi sıkıntı oldu 2 taraflı akıtıyor.
korkma çürümüyor arabanın sileceklerini kontrol eden metallerin bulunduğu , havalandırma kanalı gibi görünen kaput ile ön cam arasında sileceklerin tabanlarının bulunduğu siyah bölgede sorun var. eğer su sesi varsa sol tarafta tıkanıklık var. o siyah uzun parçayı çıkartıp elini içeriye sökup su kanalını temizlemek gerek.
Mehmet antenin altında conta var kolay eskimez ve su almaz. Ön cam fitilleri nasıl? Arabanın yan çıtaları söküp kontrol etmende fayda var ıslaklık varmı diye. Davlumbazdan su alacağını zannetmiyorum. Yıkamacıya gitsende basınçlı su tutturup sende içeriden kontrol etsen.
Cam cercevesinde conta alti bolumde pas olmadigindan emin ol.Yukarida bahsedildigi gibi giderlerin saglikli calistigini kontrol et. Bu arada kapi iclerinde de giderler vardir.Kapi contalarini kontrok et, oradan suyu iceri sizdiriyor olabilir.Klima var ise cikis hortumunun disari yonlendirilmis oldugundan emin ol.Bazi alt deliklerde conta olabilir, onkarin yerinde oldugundan de emin olmak iyi olur.
Bence de anten almaz gibi duruyor abi. Ön cam fitili bugüne kadar hiç açılmadı yani bizde iken o yüzden bilmiyorum. Yan çıtalardan kastın nikelaj kısmı mı abi ?. Müsait bir zamanda basınçlı su basacağız gibi ama tam noktasını yine anlayamayacağım ki torpidonun içerisinden geliyor yukarıdan.Mesaj Birleştirildi: Kasım 30, 2015, 15:34:001. Cam çerçevesinde pas var mı kontrol edeceğim2. Abi hem ön cam ızgarasında ki gider hemde kapılardaki gider açık. Bolca su döktük ve hemen giderlerden yere indi.3. Kapı contası nedir ? kablonun geçtiği yerler mi ?4. Klima yok.5. Tabanı açtığımda contalar vardı gayet sağlam duruyordu. Şimdi bunları okuyunca acaba cam fitilinden mi giriyor su diyorum. Onuda ön cam kenarlarında ki cıtaları sökerek anlayabilir miyiz acaba ?
Ön camın2 ay önce değiştirdm fitille beraber.Fitil bitmişti artık. Tavan döşemesi sırılsıklam oluyordu.
Çıta dediğim içerde önde bulunan sağlı sollu plastikler.
sen bunlara bir baktır zaten ortaya çıkar ne olduğu. ama içeriden ses duyuyorum diyosun , su birikti diyosun , dönüşlerde geliyor diyosun. benim aklıma sadece havalandırma açıklığı geliyor. cam fitiline yine bak ama büyük miktarda su ancak birikerek girebilir. sadece havalandırma boşluğunda birikebilir.
Ön çamurluk içindeki plastik davlumbaz kısmen sökülüp, yağmur su tahliye deliklerinin tornavida veya levye ile genişletilmesi gerekiyor.Bu işlemden sonra içeri su almaya devam ederse, o zaman diğer seçenekler değerlendirilmelidir.
Benim 2006 vitaramda da aynı sorun var. Yağmur yağsın yağmasın şoför tarafı paspasının tam ortası ıslanıyor. Dört tarafı ise kuru, hiçbir anlam veremiyorum. Konuyu takipteyim.