0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
cvt ile ilgisi yok. motor karakteristiği böyle. renault atmosferik benzinlisi toyota'dan sessizdir. renault trigeri kayış sistemlidir, toyota zincir kullanır. toyota'da yalıtım adına pek bir malzeme yoktur. aracınız normal, bir sorunu yok. bu şekilde rahatsız ediyorsa satmanızı tavsiye ederim.
Ben CVT ye bağlıyorum. Motor sesi değil, bağırması olarak yaklaşın olaya. İkisi aynı şey diyeceksinizŞöyle anlatayım. 5 kişi araçta iken eğer CC ile olsun kendi kullanımınız olsun hızınıza göre devir 4000 inin üzerine hemen çıkabiliyor hatta genelde çıkıyor. ama manuel araç olsa hemen vites küçültüp tekrar hızı yakalayıp üst vitese geçerseniz bağırmazama araca alışınca 4 kişi 2500 devirde yokuş tırmanışları yapabiliyorsunuz. gaz pedalını manuel araç gibi kullanmayın. daha hassas basın
Arkadaşlar kolay gelsin. Bundan önceki aracım megane 2 hb benzinli idi. şimdi aracım yeni corolla 1,6 benzinli. Yalnız arabayı aldığıum ilk günden beri gaza hafif de dokunsam araba bildiğin bağırıyor ya , bu durum bana çok abes geliyor. Eski aracımda kontak yoktu start düğmeliydi valla ışıkta iken stop etti heralde düşüncesiyle arabayı tekrar çalıştırmak için yanlışlıkla çok kontak kapattım o kadar sessizdi yani hemde 2004 modeldi Şimdi gaza hafif dokunuyorum araba bildiğin höykürüyo. spor modda da kullanmıyorum ama bu durumun nedenini anlamadım. Servise sordum normal çalışıyor dediler , ama bana hiç normal gelmiyor. Rampa çıkarken biraz gaza basıyorum araba bağırıyor, sesi duymayım diye basmayım diyom araba çekmiyor valla canımı çok sıkıyor. Sizin araçlar nasıl yorumlarsanız sevinirim.
Evet bağırıyor. 1.33 bundan çok sessiz.
Ya bazen diyorum ben başka arabayamı biniyorum arkadaş benimkide cvt ve çok sessiz geliyo bana. Bide altına zift uygulamasıyla davlumbaz attımmı nasıl olur acaba