0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Kat mülkiyeti kanununu okumak lazım vardır belki orda. Ya da hukukcu arkadaşlar bilirlwr
Açıklamaların için teşekkür ederim Mehmet.Evin kilidini hemen Kale'nin alarm'lı olan modeliyle değiştiriyorum.Aliexpres'ten ev için uygun android sistemli alarm baktım ve @Ahmet Güve (8047) 'den rica ettim sipariş verecek.Apartmanın ön ve arka tarafı için 50w gücünde led projektör siparişi verdim karanlık hiç bir yer kalmasın.Tabii bir de apartman sakinleri giriş çıkışlarda ana kapıyı kapatmaya özen göstermeliler.
Bahsettiğim nenenin evi bahçe katı.Onun evine pimapen pencereyi kastırarak veya tornavida yöntemi ile girmiştiler.Karşı daireye de bir kaç defa girdiler.Onda ki yöntemde aynıHatta ve hatta bahçe katındaki evlerle birlikte giriş katta ki evlere de aynı yöntemle girdiler.Tabii ki bu anahtar kilitlerine zarar vermeyecekleri anlamına da gelmez.Bu arada ikinci fotoğrafta ki kapak yok benim kapımda
Abi aldığın ürün bu sanırsam. Buna ilave olarak. Kilit önüne gelen bu muhafazaya sahipsen bir nebze daha fazla güvenlik sağlıyor. Tabi birde şunu sormak istiyorum abi. Bahsettiğin hırsızlıklar kapı kilit göbeği kırılmak suretiylemi gerçekleşiyor yoksa daha farklı şekilde mi ?
Herkese selamlar. Yine ben geldim...Saat 14 gibi evden çıktığımda yukarıda bahsettiğim evine hırsız giren komşum beni uyardı.Abi gece çocuk uyandı ona baktığım sırada dışarıda ses duydum. Baktığımda üç kişi senin arabanın başında arabayı kurcalıyordular. Ne yapıyorsunuz diye bağırınca bana silah gösterip gir içeri deyip beyaz bir kartal ile kaçtılar dedi.Şimdi gidip arabaya alarm taktıracağım. Açık bir aksesuarcı bulurum inşaallah.Bu arada ev için alarm siparişini dün akşam verdik bu sabahta kargoya verilmiş. Sim kart ve wrilles destekli. Hırsız, su, gaz ve duman dedektörleri var.Mehmet fotoğraftaki kapak her iki kilit ucunda da var. O zaman alacağım kilit işe yarar mı?
nerede oturuyodunuz acaba çok merak ettim
Bizim apartmanda girişte bide 1.katta kamera var ek olarak tüm arabaları gören bir kamerada dışarda ama hırsıza ne kadar uğraşırsan uğraş Türkiye'de adalet sadece sarayların ismi o yüzden ellerinden geleni ardına koymuyorlar.Bide hep merak ediyorum bu yeni araçların hepsinde immobilizer var anahtar olmadan araçlarımızı nasıl çalabiliyorlar?