0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Tekrar geçmiş olsun abi. Hiçbir önlem %100 çözüm değil. Kilit değişimi yaparak aldığımız önlem kapı göbeği kırılmak suretiyle kapının açılmasında önemli bir faktör. Birden fazla yöntem olduğu için %100 olmasada çok etkili. Alarm alman mantıklı olmuş abi. Alarm da %100 çözüm değil çünkü sökülen ve su dolu kovanın içine atılandan tut içine köpük sıkılan sirene kadar değişik yöntemler mevcut. Cihazın sim kart desteği var demişsin abi. Senin telefonuna mesaj gönderebilir ancak malum ülkemizde imei kayıtlı değilse sim kart taktıktan kısa bir süre sonra gsm özelliği kayıt dışı imei muhabbetine iptal olabilir. Zararı en aza indirgemek için evde mümkün mertebe değerli eşya saklamama taraftarıyım. Araba ya da alarm taktırman iyi olmuş abi.
Bizim apartmanda girişte bide 1.katta kamera var ek olarak tüm arabaları gören bir kamerada dışarda ama hırsıza ne kadar uğraşırsan uğraş Türkiye'de adalet sadece sarayların ismi o yüzden ellerinden geleni ardına koymuyorlar.Bide hep merak ediyorum bu yeni araçların hepsinde immobilizer var anahtar olmadan araçlarımızı nasıl çalabiliyorlar?
Selam Mehmet. Benimkisi sadece önlem almak ve caydırıcılık. Yoksa % 100 çözüm olmadığının farkındayım.Ev alarmı da hemen kargoya verilmiş. Millet sipariş verir 3-5 gün içinde kargoya verilir benim ki hemen verilmiş. Yoksa Ilke'nin dediği gibi imei değişim önerisinde bulunurdum.Kısmet artık ne yapalım. Cihaz bir gelsin belki imei kodunu değiştirme imkanımız olur
Veee özlemle beklenen gün bu gece geldi. En arka sol kelebek cam'ını patlattılar. Sabah 7'de komşum haber verdi. Cam'ı tornavida yardımıyla kastırarak patlattıkları için alarm sensörünü devreye sokmamışlar (accayip akıllı bu hırsızlar) Polis geldi karakola gidildi parmak izi incelemeleri tutanaklar falan derken 9'da gitmem gereken müşterime saat 13'de anca gidebildim.Allah onları nasıl biliyorsa öyle yapsın inşaallah, elleri kopsun ölünceye kadar başka bir insana muhtaç olsunlar inşaallah.Saygılar
@Özcan Musaoğlu (4716) Geçmiş olsun, içeride bir şey var mıydı?
Geçmiş olsun kimsenin hakkı kimsede kalmaz
Özcan abi senin oturduğun yer diğer yerlere göre biraz lüks ve tenha bir yer mi ?
Bildiğin standart orta direk mahallesi. E5'in diğer tarafında ki Esenyurt sınırlarına göre tenha sakin bir yer. Beysan sanayisine cam taktırmaya gittim camı patlatılmış ve aynı semtte oturan 3-5 mağdur daha vardı. Mesela bir Clio'nun arka kapı kelebek camını kırmış fakat hiç bir şey almamışlar. Şimdi bunu yazarken aklıma camcılılar falan mı yaptırdılar acaba diye de düşünmeden edemedim!!!
Büyük geçmiş olsun.
Tanidiklarimiz için güvenlik kamera sistemi araştırıyorum.Mümkünse internet olmadan akıllı telefonla istendiğinde kamera izlenebilecek.1 ya da 2 kablosuz kameralı sistem.Hafızaya kayıt gibi özellikler aranıyor.