0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Kartalkaya hotel göl evi ne bir bakmanızı tavsiye ederim.
merhabalar, bolulu bir arkadaşım bu mevsimde yedigöllere gitmemi özellikle tavsiye etti. yedigöller civarında nereleri tavsiye edersiniz acaba?
Merhaba arkadaşlar, yazın tatil yapamama, evlilik yıldönümü yaklaşması nedeniyle önümüzdeki haftaiçi için bir planlama yapmaya çalışıyorum. Abant-Yedigöller civarında da olur, yada ağaç ve sessizliğin olduğu yer neresi olursa orası da olur kafa dinleyebileceğim nereyi tavsiye edersiniz? Gerçi bolu da olması şart değil, kışlıkları taktırdım nereye olsa giderim
Merhaba, Abant tarafından düşünürseniz internetteki ilanlara dikkatli yaklaşmanızı tavsiye ederim. Bu kütük ev konusunda dolandırıcılık olayları oldukça yaygın. Abant yolu üzerinde dere pansiyonda kalmıştım gayet güzel ve huzurlu bir yer ancak yıl dönümü için uygunluğu size kalmış. Yedi göller içinde şunu söyleyeyim. İki gidiş yolu vardır. Biri Bolu'dan diğeri ise Mengen tarafından. Bolu yolunda sıkıntı yok ama siz siz olun giderseniz Mengen tarafına bulaşmayın. Yarım saatlik yolu 3 saatte gidersiniz tatiliniz rezil olabilir. Kartal kaya içinde malum fiyatları göz önünde bulundurmak gerekli. Gerçekten her şey aşırı pahalı bu civarda.
Tam tersine bolu yolu Mengen yolundan da beterdir. 3. Ve bilinmeyen ulaşım yolu ise düzce yığılcadan yol asfalt.
Düzce Yığılca yolu hem viraj hemde rampa tavsiye etmiyorum benim tavsiyem günü birlik değilde çadır kurmanizi tavsiye ederim çocuklar olmazsa kesinlikle yapardım gecenin sesini dinlemek güzel olurdu
Boludan ve Mengenden giden yollar da köstebek çukuru. Ulaşım her türlü zahmetli, önemli olan aracın yürürüne en az zararı verecek yolu seçmek bence.
Abi ben Kırşehir'den yani ankara tarafından geleceğim, yani düzce tarafından gelmek daha uzun olabilir. İstikamet bolu yolu gibi gözüküyor. Nesilce tatil köyü diye biryer buldum internetten konaklama için, iki kişi için 160 lira istedi günlük. görmeden kapora yollamak istemiyorum ama yollayacağım gibi gözüküyor...
Ankara Kızılcahamam Çam oteli öneririm.Hem termal hem orman bir arada.Yonlendirebileceğim arkadaşlar var.2009-2012 yılları arasında Kızılcahamam'da bulundum.