0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Konuya "Kütük evi bizim arkadaşlar yapıyor." yazmak için girdim. Meğerse tatil planıymış Bölge için benim tavsiyem bir gün Abant veya Yedigöllere gidip akşamında da Bartın-Amasra'ya geçmeniz. Akşam Çesm-i Cihan veya CanlıBalık ta meşhur Amasra salatasıyla birlikte taze çıkan mevsim balığı yemenizi tavsiye ederim. Kalınabilecek güzel oteller var ve fiyatlar fahiş değildir. Kırşehirden sonra deniz havası da gayet güzel olur bence. Geri dönüşte de Abant veya Yedigöllerden gitmediğiniz diğerini gezip Kırşehir'in yollarına düşersiniz yine.
fikir çok güzel, ikibuçuk kişi tatil yapacağız o yüzden hanimi yormak istemiyorum biraz dinlenme olacak bizimkisi yani iste bulusmalara katilip öğrenemedik oralari yeni keşfediyoruz
2,5 kişi yani anladığım kadarıyla çocuk da var abi. O yüzden benim tavsiyem ikinci gün sabah gündüz gözüyle bir tur daha gezin Amasrada sonra yedigöller tarafına uğramadandirek Kırşehire gidin. Yani ilk gün Abant, akşamında Amasra. Diğer gün sabah tekrar kısa bir Amara turu ve geri dönüş şeklinde olursa en güzeli olur gibime geliyor.