0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Otomatik vites araba kullanmak sayılmaz manuele devam
Hocam İstanbul Göztepe ters yermiş. Kağıthanede olsaydınız ben yardımcı olabilirdim [emoji23] Yokuşlarda el freni çekmekten korkmayın. Ben her halukarda el freni kullanırım.
Valla gençliğinize veriyorum manuel olayını. Otomatik vites kadar rahat bir şey yok, resmen hammallık debriyaj, vites kolu vs. Benim ayakta durmaktan belirli dönemler topuklarım çok acıyabiliyor, otomatik vites bu konuda da çok rahatlık sağladı, manuel olsa kullanamayacağım durumlarda otomatik vites rahatlıkla kullanmamı sağlıyor. Arada özlüyorum manueli ama otomatik candır, siz de birazcık yıllanın, istanbul trafiğine de girerseniz hele, o dur kalklara. Anlarsınız o zaman.
kağıthane tam yokuş çalışmalık yer ben bu kadar yokuş olan bi mecidiyeköy biliyorum
Sorma Okan arabanın çıkamadığı sadece inebildiği yollar bile var Çıkamadığı derken motor kaynaklı değil lastik asfalta tutunamıyor [emoji23] [emoji23] [emoji23]
Yokuşlar hariç tüm dur kalklara varım
Vatandaş haklı. Otomatik vites kullanmak basit görünebilir belki ama aslında daha dikkatli kullanılması gerek. Kullanmasını bilmek şanzımanın dilinden anlamak lazım. Araba kullanmasını bilmeyen ve otomatik vites kullanarak araba kullanmayı öğrenen birinden arabasını alırsanız o arabadan size hayır gelmez. İlk iş şanzımana 3000 4000 tl para harcarsınız.