0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
İnsanlar genelde, enjektör temizleyici koyduklarında anında yakıt tüketiminin düşmesini umarlar, oysa temizlik hemen başlar ama eski düzen gaz pedalına basma stilimizi değiştirmediğimizden ve aracın hızlanmasıda daha iyileştiğinden istemeden spor kullanım tarzına geçilir ve tüketim doğal olarak artar.Daha sakin araç kullanmaya dikkat ettiğimizde yakıt sarfiyatının normalden daha fazla düştüğü gözlemlenebilir.Havalar sürekli soğuma yönünde aşağı yönlü hareket ettiğinden lastik basınçlarınıda daha sık kontrol etmeliyiz.Bujilerin değişim periyoduna dikkat etmeli gerekiyorsa öne alınmalıdır.
würth enjektör temizleyici yeni nesli çıkmış,baya iyi diyorlar
Bizim araçlarda sübap ayarı yapılabiliyor mu? Nerede yaptırabilirim. Her motor ustası yapabiliyor mu ve maliyetli bir iş mi? Teşekkürler...
Nerde yaşıyorsunuz Sedat Bey,subap ayarı hassas bir ayar diye biliyorum,her motor ustasınada götürmeyin,benim bilinçsiz ustalardan çok başım ağrıdı.
Erzurumda yaşıyorum. Sedat bey, Oktay ustamız var toyotadan çıkma eski formen. Yardımcı olabilirim. Kendisi sadece toyota yapıyor.
Kış aylarının gelmesi ile yakıt artışları olması muhtemel ama sizde ki artışın kış ayı ile alakası yok herhalde sedat bey benzini farklı bir istasyondan alınız derim ve araci sizden başka kullanan yok değil mi ? Çünkü yapılması gerekenleri siz yapmişınız zaten o yüzden aklıma bunlar geldi km de kaç kuruş yakıyor aracınız?