0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Android candır. Resim foto vs. İstediğiniz gibi bilgisayara transfer yapabiliyorsunuz çok basit.Ama ios öyle değil zengin işi herşey para ve telefonu bilgisayara bağlamak için ekstra bi güç ve bilgi gerekiyor.
Eşimin telefon ios, ne zaman elime alsam bir acayip oluyorum. Herşeyden önce widgetsız, anaekransız telefon mu olur. Tüm kısayolları dizmişler ana ekran diye, widget yok, hava durumunu sürekli güncelleyip göstermiyor. E bir zahmet stabil çalışsın. Android öte yandan arka planda çok şey çalıştırıyor evet ama bunu donanımıyla kapatıyor, kapatmaya çalışıyor. Lg ile Sony bu farkı kapatıyor, ios stabilliğini yakalamış durumda. z2 telefonumda bugüne kadar en ufak takılma yaşamadım. Batarya süresi ise 1 günden 4 güne kadar değişiyor. Stabillik deniyor, araştırılan istatistiklere göre iosdaki programlar androiddekilere göre daha çok çöküyormuş, bilginize. (chip dergisi)
Zengin gibi davran hocam IOS de IOS tavsiye etmeyenleri dövüyorlar
Abi herkesin tercihine zevkine saygı duyarım ama Android iosu her türlü yer. Menüsü kolay kişiselleştirme olayı basit beleş uygulamalari çok. Bi yerde okumuştum Android sosyalizmdir ios ise emperyalizm diyordu vatandaş bence çokta doğru bi benzetme