0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
andoridin yaptiğini ios yapsa oda stabil çalışmaz android bilgisiyar gibi ben andorid kullaniyorum telefon alcak olsam iosda alabilirim fark eden bişey yok benim için samsung note2 güncelleme gelmiyor ama gerekte yok stabil çalışıyor sorunsuz sıkıntısız lg 3 var kardeşimde ben aldım bir hafta kullandım böyle bir telefon yok süper şuan alicak olsam note5 samsung s6 edge iphone 6 6plus arasinda kalirim ama iphone servet 128 gb lik 4.800 falandi hangisi oldugunu hatirlamiyorum
jailbreak ile fazlasını yapıyor ama kasılmıyor ve gayet stabil çalışıyor
tutupta 6 6s aldiktan sonra jailbreak yaomam
IOS diyorum. Telefonun donanımı işletim sistemini doyurmak için değil, kullanıcıya hizmet etmek için çalışıyor. Bunun karşılığında da sizi biraz kısıtlıyor o kadar. IOS düşman ordusunda esir kalmak gibi, ondan kaçabilirsiniz ama yaşayamazsınız, hemen sizi vururlar. [emoji4] En azından benim için böyle.
Kurtar kendini, esaretten kurtul. Etrafta widgetlar uçuyor, kişiselleştirmeler dolanıyor gel beri tarafa
Hele android de son güncelleme ile telefon uçak oldu,müthiş stabil. Android 6.0.1.
GM Android One'da Android 6 ile kayda değer bir pil ömrü artışı oldu. Ama saf Android'in arayüzü çok sıkıcı. Pratik yapalım diye batırmışlar. Takılma, kasma yapmayacak bir Launcher şart.
Enes o rom eskidi 6.0.1 çıktı.Müthiş stabil,pili az kullanıyor.Mesaj Birleştirildi: Kasım 22, 2015, 19:08:23http://forum.turkdevs.com/konu-6-0-1-general-mobile-4g-mmb29k-stock-rom.html
Enes cihazlarda artık ram de çekirdekte bol gayet akıcı oldular.650 liralık Gm one 4g gayet iyi.İşimi görüyor.
Android candır. Resim foto vs. İstediğiniz gibi bilgisayara transfer yapabiliyorsunuz çok basit.Ama ios öyle değil zengin işi herşey para ve telefonu bilgisayara bağlamak için ekstra bi güç ve bilgi gerekiyor.
Bu tarz sorunlar için daha pratik yazılımlar mevcuttur. Örnek: itoolsİtunes laptopundaki herşeyi telefonunda taşıyanlar için birebir. Ama hepimiz de iş adamı değiliz sonuçta tüm evraklarımızı telefonla taşıyalım Ben sadece müziklerimin hepsini telefona alıyorum.
Aslinda windows sanki daha kullanisli gibi geliyor bana ama nedense az win li telefon var. Guncellemelere 36 ay garanti veriyor sanirim. Ben ozellikle Here Map i merak ediyorum. Win tabanli telefonlarda full ve ucretsiz mi, trafik durumu mevcut mu, hiz sinirlarini vs veriyor mu?Ios da navigasyon nasil?