0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
56.000 e sıfır astra var napıyım 140.000km'deki arabayı
2012-2013 model 30-40bin km. de hemi de 1.4 turbolu, hemi de otomatiğini 50-55 e bulmak da cabası. Km.si yüksek modeli düşük aracı sırf VW ya da Toyota diye 50bin tl lere almak, benim açımdan da yazık günah.
sadece kilometreyi baz alıyorsanız haklısınız tabi. benzinli manuel ve en boş araca 56.000 verebilirsiniz. Ama kişisel tavsiyem madem sıfır araç istiyorsunuz ford focus her anlamda astra'dan daha iyi bir tercih olacaktır. Naçizane kullanım tavsiyemdir.
şu an piyasada fiyatına göre en cazip araç astra gibi. Ancak bana göre 55.000 verip sıfır 1.6 astra atmosferik almaktansa ( çok hantal olduğu söyleniyor) 55.000 e 1.4 otomatik 2013 sport donanım hatta sport +still paket alınabilir.
arkadaşlar merhaba..uzun zamandır yazmıyordum..bu arada bir opel astra aldık..1.4 benzinli..ancak malesef benzin fiyatlarına yetişemiyoruz.her gün 70 km civarı yol yapıyoruz mecburen..okul ev arası çok uzak ve malesef tayin de çıkmıyor..LPG takmak da çok sağlıklı olmuyormuş Astralara..O yüzden satıp dizel veya LPG uyumlu bir araba almaya karar verdik..mersinde bildiğiniz duyduğunuz max. 60 bin tl civarı araç önerilerine ihtiyacım var ( adana da olabilir )teşekkür ederim )
lpg uyumu olabilir tabi ama arıza yapacağı günü beklemek de biraz saçma geliyor bana..bende 2004 megane da var lpg li..onda herhangi bir sıkıntım olmadı lpg ile alakalı..dediğim gibi ya uygun fiyatlı bir dizel ya da tamamen lpg uyumlu bir araç düşünüyorum...