0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
1.3 korolla ve astrayi kiyasladiginiz araba pejo 301 ve citroenc-elysee mi? yapmayin lutfen bu arabalar bi kere sinif olarak farkli araclar. dizel 301 ve c-elysee sadece yakit ekonomisi uzerine tasarlanan 4 tekerlekli teneke yiginindan baska bi sey degil astra ve korollanin yaninda ibaresi bile okunmaz.
İki araç arasında kaldım.. Önerilerinizi bekliyorum...
Peki gram hatasız 100 bin kmde lpgli otomatik corolla class paket ne kadar eder? Füme renk...
Otomatiği multimod ise ben para vermem.Klasik tork konvertörlü ise edeceği fiyat modelini 2008 var sayıyorum araç mükemmel temizlikte ve motoruda bir özenli kullanılmış ise 39.000 veririm.Düşük verdiğimi düşünürseniz eğer 100.000 km ye gelmiş bir aracın eğer yürüyen aksağamı hiç değiştirirlmemişse ve özenli kullanılmamışsa oldukça masraf açacaktır.Ben 45.000 liraya alınacak parasını hak edecek otomatik vitesli tek arabanın mazda3 olduğunu düşünüyorum.Piyasası yok o başka bi şey tabi.
bayılıyorum böyle fiyat veren dostlarımıza. bahsi geçen arabanın aynını 39a bulun ben 40 verip hemen alacağım. daha dün 2011 elegant otomatik tüplü 75 binde 54 e el değiştirdiMesaj Birleştirildi: Ocak 04, 2017, 00:38:58aralığın başında 2004 makyajlı tüplü otomatik boyasız 174 binde corollamı 34 e sattım
alıyım ben onu diyecektim baktım mmt ymiş. Allah korusun ben tam otomatikçiyim. şaka maka gerçekten piyasa çok yüksek. bide toyota ekmek gibi satılıyor 😀
Siz ederini söylemişsiniz ama kimse 1-2 parça boyayla arabasını 39'a bırakmıyor ne yazık ki. benim aracım elegant 2010 gümüş gri ve 48'e iş arkadaşıma satmıyorum. Km 140.000 olmak üzere. sadece arka tampon boyalı.