Gönderen Konu: Otomobil Tavsiyesi İsteyenler Buraya!  (Okunma sayısı 152705 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Makasların vazgeçilmezi!!!
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: B+
  • 11 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
Ynt: Otomobil Tavsiyesi İsteyenler Buraya!
« Yanıtla #420 : Eylül 04, 2016, 20:31:52 »
Avensis kullanmadım, bilmiyorum. Fakat bana göre fiyatı en fazla 60-65 dir makyajlıların. Ama makyajsızlar da 55-60 civarında temizleri de zor. Yalnız mazda konusunda km sıkıntınız olmasın. Eğer araç hor kullanılmadıysa daha çok uzunca km.ler görür, mazda için 120bin km hiç birşeydir. Mazda'nın 2008 sonrası 6 ları 5 ileri otomatik vitestir. 2010 ve öncesi lpg ye uyumludur, ama 2011 modeli uyumlu değildir.
Avensis'in avantajı multidrive s, anahtarsız giriş ve çalıştırma. Ama mazda da sürüş zevki var, sunroof ve güzel dikkat çeken tasarımı var. Size kalmış bir şey. Ben iddia ediyorum mazda koltuğuna oturun direk karar verirsiniz. :)
Bugün Mazda 6 ya baktım ,sürüşte yaptım. Fakat süspansiyonları gerçekten çok sertti,direksiyonu da bir o kadar sertti. Tabi sert süspansiyon yol tutuşu ,viraj kavrama,yüksek hızlarda güvenlik açısından çok iyi fakar istanbul içi ne kadar hız yapabileceğim,ayrıca eşimde kullanacağı için biraz ağır gelir. Daha sonra derindere 2. eldeki avensisi inceledim yalnız 67.000 km avensis için 73.00 den aşağıya inmiyorlar,test sürüşü yok, kendin expertiz yaptıramıyorsun,parayı öde arabayı al git mantığı vardı. Yine bir önceki avensis gibi deri koltukları biraz kokuyordu ve 3 yaşındaki bir araç için erken yıpranmış gibi geldi bana.  Ordan da hüsranla ayrılarak Ataşehire Accorda bakmaya gittim , arabnın kapısını açar açmaz işte bu dedim. gerçekten sabahki baktığım arabalara göre temiz kullanım ve malzeme kalitesi açısından çok fark vardı. 10 yaşındaki bir arabanın deri koltukalrı bu kadar diri ve yeni dururdu ! Zaten satan arkadaş gerçek deri koltuktur demişti. Yani avensis ve mazdanın daha yeni modelleridne neden bu kadar çabuk yıpranan koltuk kullanırlar!
Neyse aracı test ettim,hızlanmasısüspansiyonları çok iyiydi, bilerek bozuk ve kasisli yollara girdim ki sağdan soldan sesler kulağamı gelecek mi diye  ama TIK yok. arabın kapısı o klasik almanların ağır TOK sesini hissettiriyordu. Vakit kaybetmeden el sıkıştık. Kısmetse yarına satışınıda yapacağız.
2007 Corolla E12. 1.6 Sol. 3ZZ-FE

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Moderatör
  • Scientia Dux Vitae Certissimus
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 38000
  • Model Yılı: '21
  • 2116 kere teşekkür etti
  • 3162 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #421 : Eylül 04, 2016, 21:06:29 »
Bugün Mazda 6 ya baktım ,sürüşte yaptım. Fakat süspansiyonları gerçekten çok sertti,direksiyonu da bir o kadar sertti. Tabi sert süspansiyon yol tutuşu ,viraj kavrama,yüksek hızlarda güvenlik açısından çok iyi fakar istanbul içi ne kadar hız yapabileceğim,ayrıca eşimde kullanacağı için biraz ağır gelir. Daha sonra derindere 2. eldeki avensisi inceledim yalnız 67.000 km avensis için 73.00 den aşağıya inmiyorlar,test sürüşü yok, kendin expertiz yaptıramıyorsun,parayı öde arabayı al git mantığı vardı. Yine bir önceki avensis gibi deri koltukları biraz kokuyordu ve 3 yaşındaki bir araç için erken yıpranmış gibi geldi bana.  Ordan da hüsranla ayrılarak Ataşehire Accorda bakmaya gittim , arabnın kapısını açar açmaz işte bu dedim. gerçekten sabahki baktığım arabalara göre temiz kullanım ve malzeme kalitesi açısından çok fark vardı. 10 yaşındaki bir arabanın deri koltukalrı bu kadar diri ve yeni dururdu ! Zaten satan arkadaş gerçek deri koltuktur demişti. Yani avensis ve mazdanın daha yeni modelleridne neden bu kadar çabuk yıpranan koltuk kullanırlar!
Neyse aracı test ettim,hızlanmasısüspansiyonları çok iyiydi, bilerek bozuk ve kasisli yollara girdim ki sağdan soldan sesler kulağamı gelecek mi diye  ama TIK yok. arabın kapısı o klasik almanların ağır TOK sesini hissettiriyordu. Vakit kaybetmeden el sıkıştık. Kısmetse yarına satışınıda yapacağız.

Hayırlı olsun.
Dacia Duster 1.3 TCE EDC Comfort 2021 model (2023-...) 38bin km- ...
Dacia Sandero Stepway 0.9 TCE Easy-R 2017 model (2021-2023) 32bin km-56bin km
Toyota Corolla 1.6 Multidrive S 2019 model (2019-2021) 0 km-23bin km.
Mazda 3 1.6 Touring 2010 model (2015-2019) 96bin km-171bin km Toyota Yaris 1.3 Terra 2007 model (2013-2015) 55bin-91bin km.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Seni unutmayacağız Burak TOLGA
    • www.IMAN ILE TOYOTA'NIN KIMDE OLDUGU BELLI OLMAZ.com.tr
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 109000
  • Model Yılı: '12
  • 536 kere teşekkür etti
  • 508 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #422 : Eylül 04, 2016, 21:11:17 »
Güzel bir tercih yapmışsınız. Hayırlısıyla satışını alırsanız Allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin inşaallah.
Bu arada araba ne renk?
Yalan doğrudan, karanlık aydınlıktan kaçar
Güneş yalnızdır ama, etrafına ışık saçar
Üzülme, doğruların kaderidir bu yalnızlık
KARGALAR SÜRÜYLE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 11 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #423 : Eylül 04, 2016, 21:22:29 »
Güzel bir tercih yapmışsınız. Hayırlısıyla satışını alırsanız Allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin inşaallah.
Bu arada araba ne renk?
Allah razı olsun . Amin cümlemize.
Siyah renk araç.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 333
  • Model Yılı: '15
  • 636 kere teşekkür etti
  • 964 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #424 : Eylül 04, 2016, 21:36:03 »

Hayırlı uğurlu olsun. Allah kaza bela vermesin. Gerçekten kendine has bir yapısı var. Araç ekspertiz km mevcut masraf ve el sıkıştıgınız fiyat bilgisini paylaşabilirmisiniz.
"Herkesin polisi kendi vicdanıdır, fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır."

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 11 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #425 : Eylül 04, 2016, 22:33:58 »
Hayırlı uğurlu olsun. Allah kaza bela vermesin. Gerçekten kendine has bir yapısı var. Araç ekspertiz km mevcut masraf ve el sıkıştıgınız fiyat bilgisini paylaşabilirmisiniz.
Amin , cümlemize Allah kaza bela vermesin inşallah.
Arac 60.000km de. Kaza veya değişeni yok. Sol tarafta temizlik boyaları var sadece. Araç lpg siz.
48.000 tl ye anlaştık. 10 yaşında bir accord için açıkçası biraz fazla geldi ama gerçekten araç çok temiz kullanılmış, motor sesinden de çok belliydi. Ekspertize gerek duymadım, az çok bir aracın belirli yerlerinden kazalı veya değişeni olup olmadığını bulabiliyorum.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • merhaba 1.4 d-4d sedan mm/t
  • Kilometre: 239500
  • Model Yılı: '06
  • 254 kere teşekkür etti
  • 58 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #426 : Eylül 04, 2016, 23:02:07 »
Amin , cümlemize Allah kaza bela vermesin inşallah.
Arac 60.000km de. Kaza veya değişeni yok. Sol tarafta temizlik boyaları var sadece. Araç lpg siz.
48.000 tl ye anlaştık. 10 yaşında bir accord için açıkçası biraz fazla geldi ama gerçekten araç çok temiz kullanılmış, motor sesinden de çok belliydi. Ekspertize gerek duymadım, az çok bir aracın belirli yerlerinden kazalı veya değişeni olup olmadığını bulabiliyorum.
Veysel bey aracınızı güzel günlerde kazasız belasız kullanın inşallah.Aracın fiatı yüksek değil mi?. 2006 dizel toyotaya 40 bin tl.yazdıklarında forumdaki bazı dostlar bu millet uçmuş diyorlar.Sizin aracınızın fiatını okuyunca ne yorum yazacaklar merak ediyorum.Hoşçakal,iyi günler
1993te 87 Renault tx, 1994te 0 Renault Toros binek,1996da 91 skoda formen,1997de 90 renault manacer,(2001-2013 arası maalesef arabasız)nihayet 2013 nisan  Toyota Corolla 2006 1.4 d-4d mmt  182.000 km.
İstemek yetmez
Öyle bakarsın işte 28

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kilometre: 29000
  • 16 kere teşekkür etti
  • 259 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #427 : Eylül 04, 2016, 23:46:10 »
Accord çok güzel bir araç. İnşallah alırsınız km de çok iyi. Fakat şu on kaput olayı bana biraz garip geldi. Onu biraz araştırın. Bir yıllık aracın boyası nasıl dökülmüş. Foto felan isteyin

Mesaj Birleştirildi: Eylül 06, 2016, 17:04:11
Veysel bey aracınızı güzel günlerde kazasız belasız kullanın inşallah.Aracın fiatı yüksek değil mi?. 2006 dizel toyotaya 40 bin tl.yazdıklarında forumdaki bazı dostlar bu millet uçmuş diyorlar.Sizin aracınızın fiatını okuyunca ne yorum yazacaklar merak ediyorum.Hoşçakal,iyi günler
Accordla corrolla yı aynı kefeye mi koyuyorsunuz?

Mesaj Birleştirildi: Eylül 06, 2016, 17:04:47
Bu arada ek bilgi: 1.5 sene master dolayısıyla Amerikada yaşadım. Ülkemizde yok ama orada acura adıyla bağımsız bir marka var. Nasıl lexus toyotanın, infinity nissanın, lincoln de fordun üst segment bağımsız markasıysa. Acura da hondanın üst segment zenginler için ürettiği marka. Turkiyedeki honda accord da orjinal acura kalitesinde bir araç. Honda civic veya toyota corrolla gozuyle bakmayın.
2012 Mazda 3 1.6D (2016-....)
2006 Suzuki Grand Vitara (2015-2016)
2011 1.33 Auris (2014-2015)
1997 Renault Broadway (2008-2009)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 11 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #428 : Eylül 05, 2016, 07:37:19 »
Bu arada ek bilgi: 1.5 sene master dolayısıyla Amerikada yaşadım. Ülkemizde yok ama orada accord adıyla bağımsız bir marka var. Nasıl lexus toyotanın, infinity nissanın, lincoln de fordun üst segment bağımsız markasıysa. Accord da hondanın üst segment zenginler için ürettiği marka. Turkiyedeki honda accord da orjinal accord kalitesinde bir araç. Honda civic veya toyota corrolla gozuyle bakmayın.

Boya döküldü derken kaputun boyası değil , kaputun üzerine boya dökülmüş bu yüzden boyalı, yoksa kaput değişmemiş.
Hondanın lüks segment markası Acura diye biliyorum.
Demirhan beyin söylediği gibi ben 2006 hatcbak corolla kullandım 3 yıl, onlarda çok güzel araba ama Accord ile aralarında çok fark var.zaten temiz accordlar 45binden başlıyor az km olanlar

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 16 kere teşekkür etti
« Yanıtla #429 : Eylül 05, 2016, 08:42:10 »
Pardon evet acura olacak duzelttim

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Artık O Bir Çinli
  • Araç: ---
  • Kilometre: 22000
  • Model Yılı: '23
  • 278 kere teşekkür etti
  • 474 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #430 : Eylül 05, 2016, 08:55:31 »

Veysel bey hayırlı olsun. Valla kendime almış gibi sevindim. :) Avensis ve Mazdayı bilmem o yüzden kötüleyemem. Sonuçta japon olduğu için severim ikisinide. Ama Accord bambaşka bir araç. Benim aracım 250bin kmyi geçmiş durumda ve sport donanımı bana yaptığı bağımlılığı düşünün. Sizin araç hem makyajlı hemde full donanımlı. Espden tutun koltuk ısıtma ve sunroofuna kadar dolu bir araba. Allah kaza bela vermesin güzel günlerde kullanın. Özellikle ilk zamalarda nazara dikkat edin sadakanızı ertelemeyin. Aracınız siyah ve gerçekten çok yakışıklı bir araç olduğu için çok kişinin gözü kalıyor. Ben alalı 1 yılı geçti her binişimde zevkle ve hayranlıkla biniyorum. Allah kısmet ederse ev borcunu bitirdikten sonra yeni kasasından almayı düşünüyorum bende. Araç satışınız gerçekleşirse buraya yazınız dikkat etmeniz gereken bir kaç hususu özelden mesaj atayım size.

Mesaj Birleştirildi: Eylül 05, 2016, 09:07:13
Bu arada corollayla accordu bir tutan arkadaşlarımı kınıyorum :) Babam 2004te sıfır corolla aldı hala duruyor onu belli bir süre kullandım sonra kendi corollamı aldım E11 onu 2 sene kullandım 2 seneye yakında E12 corolla hb kullandım. Yani nerden baksanız 10 yıldan fazla bir zamandır corolla kullanıcısıyım ama accorda geçtikten sonra sınıf atladığımı fark ettim. Bazen babamın corollasını kullandığımda oyuncak araba gibi geliyor accordan sonra. Corollayı küçümsediğimden değil sağlam araç güzel araç piyasası olan bir araç. Ama bir accord edemez.

Ben geçen yıl 2004 model 235binkmdeki accordu geçen yıl 33.500e almıştım. Ki 2006 model 60binde makyajlı full donanımlı bir accord için 48 fazla bile olsa her kuruşunu karşılıyor.

Veysel bey bu arada dikkat ettiniz mi bilmem ama 2017 vergisini bir alt dilimden ödeyeceksiniz. Belki sizin için küçük ama benim içim devrim niteliğinde bir olay bu :D
2002 E11 Corolla----2006 Corolla HB----2006 Focus Sedan----2004 Honda Accord----98'Palio--99'Astra----2016 Astra J----2017 Clio----2020 Corsa----2012 Honda ACCORD----2011 Honda CR-V----2020 Corolla son olarak 2023 Chery Omoda5

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 11 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #431 : Eylül 05, 2016, 10:01:58 »
Veysel bey hayırlı olsun. Valla kendime almış gibi sevindim. :) Avensis ve Mazdayı bilmem o yüzden kötüleyemem. Sonuçta japon olduğu için severim ikisinide. Ama Accord bambaşka bir araç. Benim aracım 250bin kmyi geçmiş durumda ve sport donanımı bana yaptığı bağımlılığı düşünün. Sizin araç hem makyajlı hemde full donanımlı. Espden tutun koltuk ısıtma ve sunroofuna kadar dolu bir araba. Allah kaza bela vermesin güzel günlerde kullanın. Özellikle ilk zamalarda nazara dikkat edin sadakanızı ertelemeyin. Aracınız siyah ve gerçekten çok yakışıklı bir araç olduğu için çok kişinin gözü kalıyor. Ben alalı 1 yılı geçti her binişimde zevkle ve hayranlıkla biniyorum. Allah kısmet ederse ev borcunu bitirdikten sonra yeni kasasından almayı düşünüyorum bende. Araç satışınız gerçekleşirse buraya yazınız dikkat etmeniz gereken bir kaç hususu özelden mesaj atayım size.

Mesaj Birleştirildi: Eylül 05, 2016, 09:07:13
Bu arada corollayla accordu bir tutan arkadaşlarımı kınıyorum :) Babam 2004te sıfır corolla aldı hala duruyor onu belli bir süre kullandım sonra kendi corollamı aldım E11 onu 2 sene kullandım 2 seneye yakında E12 corolla hb kullandım. Yani nerden baksanız 10 yıldan fazla bir zamandır corolla kullanıcısıyım ama accorda geçtikten sonra sınıf atladığımı fark ettim. Bazen babamın corollasını kullandığımda oyuncak araba gibi geliyor accordan sonra. Corollayı küçümsediğimden değil sağlam araç güzel araç piyasası olan bir araç. Ama bir accord edemez.

Ben geçen yıl 2004 model 235binkmdeki accordu geçen yıl 33.500e almıştım. Ki 2006 model 60binde makyajlı full donanımlı bir accord için 48 fazla bile olsa her kuruşunu karşılıyor.

Veysel bey bu arada dikkat ettiniz mi bilmem ama 2017 vergisini bir alt dilimden ödeyeceksiniz. Belki sizin için küçük ama benim içim devrim niteliğinde bir olay bu :D
Teşekkür ediyorum, kısmetse yarın satışını yapacağız. Dikkat etmem gereken hususları özelden mesajla bekliyorum !
Aralık 2016 635 TL vergisi var 2017 Temmuz ayında araç 11 yaşında olacağı için 2.0 motorluk Accord için 335 tl gibi sanırım bir vergi ödemesi olacak. Gerçekten 2.0 motor bir araç kullanıp 335 tl 6 aylık vergi çok komik.
Tek düşündüren masraf Prins siverline lpg kit taktırmam olacak yoksa şehir içinde 12 litrelik yakıtlarla çekilmez,bütçede dayanmaz

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 16 kere teşekkür etti
« Yanıtla #432 : Eylül 05, 2016, 11:13:19 »
Teşekkür ediyorum, kısmetse yarın satışını yapacağız. Dikkat etmem gereken hususları özelden mesajla bekliyorum !
Aralık 2016 635 TL vergisi var 2017 Temmuz ayında araç 11 yaşında olacağı için 2.0 motorluk Accord için 335 tl gibi sanırım bir vergi ödemesi olacak. Gerçekten 2.0 motor bir araç kullanıp 335 tl 6 aylık vergi çok komik.
Tek düşündüren masraf Prins siverline lpg kit taktırmam olacak yoksa şehir içinde 12 litrelik yakıtlarla çekilmez,bütçede dayanmaz
Veysel bey tekrardan hayırlı olsun. Selman hocam sizin araca subap ayarı yapar artık :) bu arada aralık değil ocak 2017 vergisi var. Ve o da alt dilimden olacak ben de onu dört gözle bekliyorum benim araç da 2006 2.0 lt. 1200 küsür ₺  zor geldi bana bu sene :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 536 kere teşekkür etti
« Yanıtla #433 : Eylül 05, 2016, 13:29:44 »
Veysel bey tekrardan hayırlı olsun. Selman hocam sizin araca subap ayarı yapar artık :) bu arada aralık değil ocak 2017 vergisi var. Ve o da alt dilimden olacak ben de onu dört gözle bekliyorum benim araç da 2006 2.0 lt. 1200 küsür ₺  zor geldi bana bu sene :)
2017 Ocak  ayında bir alt vergi dilimine düşecek olması sevindirici, çok güzel haber. Ben daha Temmuz bandrolünü ödeyemedim :(

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Artık O Bir Çinli
  • 278 kere teşekkür etti
« Yanıtla #434 : Eylül 05, 2016, 13:57:00 »

Valla şu vergi olayı olmasa çok daha iyi arabalara binebileceğiz ama sırf bu limit yüzünden ya düşük modelli araçlara biniyoruz yada düşük hacim motorlu araçlara biniyoruz. Lpgyide taktırdıktan sonra uzun yıllar keyifle binebilirsiniz. Dediğim gibi şehir içinde 25-30 krş uzun yolda 17-23 krş yakıtı var LPGde. Ki bu uzun yoldaki değerleri ben 1.6 corollamla daha düşük hızlarda yakıyordum.

Veysel bey tekrardan hayırlı olsun. Selman hocam sizin araca subap ayarı yapar artık :)

Fırsat olduktan sonra seve seve. :) Kendi aracım için yine bir ayar yapacağım kışa girmeden ama uygun zamanı ve mekanı kolluyorum :)
2002 E11 Corolla----2006 Corolla HB----2006 Focus Sedan----2004 Honda Accord----98'Palio--99'Astra----2016 Astra J----2017 Clio----2020 Corsa----2012 Honda ACCORD----2011 Honda CR-V----2020 Corolla son olarak 2023 Chery Omoda5

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 536 kere teşekkür etti
« Yanıtla #435 : Eylül 05, 2016, 17:33:33 »
Selman o kadar öneride bulundun sonunda bir arkadaşımız Accord aldı. Forumda 3'lü oldunuz artık.
Arabamı yeni aldım ama hani değiştirmek gerekirse Hyundai Sonata(2008 üstü) düşünmüyor değilim. Öyle tutulan bir araba olmadığı için de fiyatları Passat'a göre Avensis'e nazaran daha uygun geldi bana.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • merhaba 1.4 d-4d sedan mm/t
  • Kilometre: 239500
  • Model Yılı: '06
  • 254 kere teşekkür etti
  • 58 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #436 : Eylül 05, 2016, 22:19:19 »
Accord çok güzel bir araç. İnşallah alırsınız km de çok iyi. Fakat şu on kaput olayı bana biraz garip geldi. Onu biraz araştırın. Bir yıllık aracın boyası nasıl dökülmüş. Foto felan isteyin
Demirhan bey merhaba:arkadaşımızın alacağı araç bir yaşında değil 10 yaşında yoksa ben mi yanlış anladım.İyi günler
1993te 87 Renault tx, 1994te 0 Renault Toros binek,1996da 91 skoda formen,1997de 90 renault manacer,(2001-2013 arası maalesef arabasız)nihayet 2013 nisan  Toyota Corolla 2006 1.4 d-4d mmt  182.000 km.
İstemek yetmez
Öyle bakarsın işte 28

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 16 kere teşekkür etti
« Yanıtla #437 : Eylül 05, 2016, 23:52:37 »
Demirhan bey merhaba:arkadaşımızın alacağı araç bir yaşında değil 10 yaşında yoksa ben mi yanlış anladım.İyi günler
Bir yaşındayken boyası dokulmuş ve kaput boyanmış yazmışlar da ondan demiştim bir yaşındaki aracın boyası nasıl dokulur diye. İlanda yazıyordu sanırım :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Artık O Bir Çinli
  • 278 kere teşekkür etti
« Yanıtla #438 : Eylül 06, 2016, 08:19:02 »
Selman o kadar öneride bulundun sonunda bir arkadaşımız Accord aldı. Forumda 3'lü oldunuz artık.
Arabamı yeni aldım ama hani değiştirmek gerekirse Hyundai Sonata(2008 üstü) düşünmüyor değilim. Öyle tutulan bir araba olmadığı için de fiyatları Passat'a göre Avensis'e nazaran daha uygun geldi bana.

Arkadaşa öyle denk gelmiş abi ben bir kullanıcı olarak şiddetle tavsiye ettim sadece :D

Sonata çok yerinde bir karar olur abi. Koreliler bu işi biliyor, sağlamlık ve konfor konusunda japonlardan geri kalır yönü olmadığını düşünüyorum hatta iyi bile olabilirler. Ülkemizde Hyundai denince akla direk sarı ticariler geldiği için güzel değil gözüyle bakılıyor ama uzun yollu sorunsuzluk olarak accentlerin seçildiğini düşünüyorum. Üst segment araçları gerçekten çok beğeniyorum ben.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Model Yılı: -
  • 2904 kere teşekkür etti
  • 3269 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #439 : Eylül 06, 2016, 17:09:21 »
Hayırlı olsun.

Tct buluşmalarında da araçları görürüz umarım