0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ufuk Bey,Subaru forester güzel araba fakat daha önce hiç 4x4 kullanmadım.Bakımları ve genel masrafının normal arabadan fazla olacağını tahmin ediyorum.Alacağım araba genellikle şehir içi kullanılacak.Uzun yola yılda 2-3 kez çıkıyorum.Biraz kemer sıkma politikası yapmam gerekiyo ,nasip olurda ilerde tekrar güzel bi araç almayı düşünüyorum.Araç alırken Yine de sizin bilgilerinize başvuracağım inş.
Ufuk Bey çok pis kanıma girdiniz siz benim.Aracım satılınca forester konusunda engin tecrübenizden faydalanmak isterim.İlginiz için teşekkür ederim.Allah razı olsun
Bütçe ve beklentileriniz doğrultusunda kullandığım araçtan yana tercih yapmanızı öneririm. 2003 model üstü Accord 2.0 155 hp. Yaklaşık 20bin kmdir kullanıyorum. Çok keyif veren bir araç. Eğer biraz daha performans istiyorsanı 2.4 motor olanları accord kullanıcıları tarafından yoğun ölçüde tavsiye ediliyor. Belirttiğiniz miktarada 150-200bin km bandında temiz bir accord bulabilirsiniz. Benim aracım şuan 255binde ve çok memnunum.Onun dışınd aUfuk beyin dediği gbi belirtmiş olduğunuz fiyat limitinde otomatik araç alınacaksa japondan şaşmamak lazım. Bu doğrultuda mazda6yada göz atmanızı tavsiye ederim.
Aracınız güle güle kullanın.Accor çok güzel araba.Avensisten sonra öyle bi arabaya binmek isterim.Lpg de ne kadar litre yakıyo.bilgilendirebilir misiniz?Selman bey.Mesaj Birleştirildi: Ağustos 22, 2016, 16:50:47İlk tercihim Corolla olacak gibi.Eğer temiz araba bulamazsam forester ve accorda bakıcam inş.
Allah kaza bela vermesin inşaAllah.
Forester'ın 4x4 olduğunu anlayabilmeniz için inanılmaz hızlar ile viraja girmeniz gerekli yani sizin çekiş sistemine herhangi bir müdaheleniz söz konusu değil, normal bir araç kullanmaktan farksız üstelik çok daha güvenli.Saydığınız araçların yaklaşık 10.000TL altına (yada 35.000TL diyelim) bakımlı bir Forester alsanız, üste kalan para ile neredeyse 2-3 yıllık LPG ve bakım paranız çıkar, satarken size 5 bin lira bile zarar ettirse (ki aracınız temiz kalırsa öyle olmaz) diğer 40.000 civarı alacağınız araç ile aynı hesaba gelir, bindiğiniz de yanınıza kar kalır, "Alırken Kazanmak" diye bir sözü siz de işitmişsinizdir Ayırca alacağınız aracın "Otomatik Vites" kıstası sebebi ile açıkçası ben size Japon üreticiye ait şanzıman kullanmayan bir aracı önermem, DSG, EDC vs. bütçenizi sıkıntıya sokabilecek ürünler.
SUBARU LEGACY NASILDIR.KULLANAN VARMI ARAMIZDA