Merhaba arkadaşlar, enişte golf aracını yarın satıyor ve Mazda 3 almayı düşünüyor, arabadan pek anlamaz görünüşü hoşuna gidiyor, bütçe 35 ile 45 bin arası, otomatik veya manuel, sormak istediğimiz.
1. Hangi donanım en tutulan.
2.Lpg uyumu nasıldır hangi Lpg markası.
3.Otomatikleri hangi yıllarda tork konvektörü hangi yılllarda çift kavrama veya Cvt tipi.
4.Kronik sorunlu model veya yıl aralığı varmıdır.
Şimdiden teşekkür ederim..
Geç mesaj için üzgünüm, 2 aylığına yurtdışındaydım, şimdi de kiralık arabayla Avrupa turu yapınca ancak fırsat bulabildim yorgunluktan ve internetsizlikten forumlara giremiyorum, kusura bakmayın.
Golf sonra Mazda 3'ün yalıtımı biraz zayıf gelebilir. Bozuk yolda her türlü ses geliyor zaten her araçta, eğer yıpranmamış bir araç alırsanız arnavut kaldırımı yolda bile trim sesi gelmez Mazda 3'te, otoban kalitesinde kaymak asfaltta da hiç yol sesi almıyor zaten. Fakat mıcırlı yollar başa bela. İnsanı araçtan soğutabiliyor, ta ki B sınıfı bir araca binip araçlarımızın kıymetini anlayasıya kadar.
Mazda'nın hangi kasası? İlk kasası mı 2004-2008 yılları arasındaki, yoksa benim aracın kasası olan 2. kasa mı 2009-2013 arası? Golf'te eğer TSI varsa, atmosferik motor mutsuz edebilir. Fakat kağıt üzerindeki değerlerine göre şaşırtıcı bir motor performansı vardır Mazda'nın.
İlk kasa ile 2. kasa fiyatları birbirine çok yakın, bu nedenle 2. kasanın daha güncel, modeli yüksek ve avantajları olduğundan 2. kasa Mazda 3 bakıldığını varsayarsak,
1. Touring baz donanım, Impressive ful donanım. Baz donanımda elektrikli ayna katlama, çift bölgeli tam otomatik digital klima, far yıkama, far sensörü, yağmur sensörü, 2009-2010 ilk gelen Mazda 3 lerde anahtardan cam ve varsa sunroof açma kapatma, yüksek hızda ani frende 4 lü flaşör yakma, otomatik kararan iç dikiz aynası var. Impressive de ek olarak ön cam rezistansı, kör nokta uyarı sistemi, sunroof, lastik basınç izleyici,ısıtmalı ön koltuklar,16" jant var. Bir de 90. yıla özel Mirai donanımıyla üretilmiş araçlar var, Mirai'lerde de Impressive e ek olarak afs özellikli bixenon farlar, anahtarsız giriş ve çalıştırma bulunmakta.
En çok Mirai, Impressive tutuluyor. Ama bence donanım özelliklerine ve ihtiyacınıza göre belirleyebilirsiniz. Alınan fiyattan rahat satılır, Touring'ler daha ucuz haliyle ve bana göre donanımı yeterli. Şu anda ön cam rezistansı olan fiesta 1.25 kullanıyorum ve ön camdaki o küçük rezistanslar gözümü çok yoruyor mesela. Öte yandan Impressive in 16" jantlarına uyan lastikler Touring in 15" lastiklerine göre pahalı. Bu nedenle ve de 15" daha konforlu diye Touring seçmiştim. İhtiyaçlarınıza göre belirleyin derim. Gerçi 35-45 arasına Impressive temiz bulabileceğinizi sanmıyorum. Belki lpgsiz bulunabilir 45 e.
2. Lpg'nin uyumu veya markası olmaz. Atmosferik motor Toyota nasıl uyumluysa Mazda da öyle uyumlu. Tek sıkıntısı Mazda'nın subapları daha hassas. Bu nedenle de lpg de 70-80 bin km.de subap sıkıntısı verebiliyor. Bu tamamen kullanıcıya bağlı, öyle ki Toyota'da bile 60-70 bin km.de subap yakanları görüyoruz. En önemlisi işinin ehli usta ve yolda ayar yapılması. OBD'li bir lpg kiti olursa ayar derdi de olmaz.
3. Mazda tork konvertörden başka otomatik şanzıman kullanmadı. Gönül rahatlığıyla alabilirsiniz. Yalnız 70-80 bin km. gibi şanzıman yağının ve filtresinin serviste değiştirilmesi gerekli. Servisler 100bin km.de değiştiriyorlar ve bu km. çok fazla. Ben 96 bin km.de değiştirdim şimdilik sıkıntı yok. Şahin fiyatına satılan 90 model Mazda 323 lerin, 626 ların otomatik şanzımanlarının dayanıklılığını görmek mümkün.
4. Kronik yok, fakat benim arkayı geri giderken dokundurmam sonucunda stop farları contalarından su alıyordur, dayson ile yapıştırarak çözdüm, kronik sayılabilecek direksiyon derisi, direksiyon amblemi ve vites topuzu derisi soyulabiliyor. Oralar da deri kaplanarak çözüm bulunabilir.
http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=67791.280Tüm her şeyi, yaptıklarımı üstteki linkteki konumda anlattım. Uzun ama göz gezdirmenizde fayda var. Sürüş zevki veren bir araçtır.