0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Degerli forum uyeleri b sinifi baz donanimli en ucuz a4acin bile 49 bin lira oldugu gunumuzde c sinifi baz donanimli hangi sedani alirdiniz?( Egea orta donanimiyla listede!)1.Toyota Corolla 1.33 VVT-İ Life: 54.400tl2.Fiat Egea 1.4 Fire Urban: 55.400tl3.Opel Astra 1.6 Ecotec Edition:56.300
Merhaba arkadaşlar, enişte golf aracını yarın satıyor ve Mazda 3 almayı düşünüyor, arabadan pek anlamaz görünüşü hoşuna gidiyor, bütçe 35 ile 45 bin arası, otomatik veya manuel, sormak istediğimiz.1. Hangi donanım en tutulan.2.Lpg uyumu nasıldır hangi Lpg markası.3.Otomatikleri hangi yıllarda tork konvektörü hangi yılllarda çift kavrama veya Cvt tipi.4.Kronik sorunlu model veya yıl aralığı varmıdır.Şimdiden teşekkür ederim..
son zamanlar da 1.8 avensislere bakar oldum. öbür taraf da ise 1.4 tsı passat lar ben de buradayım diyor, siz olsanız ne yapardınız
İyi geceler arkadaşlar 2012 model otm corollamı dün sattım focus sedan 1.6 style düşünüyorum olumlu olumsuz yorumlarınız çok işime yarıyacak. Yardımlarınızı esirgemeyin teşekkürler.