0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Konuşulan konudan farklı olucak ama şu konu da bilgi almak istiyorum.Corollaların 2002 den sonra modellerinde E12 ler çok mu rağbet gördü? Çünkü 125 bin de terra /2007/E12 ye 40 bin lira isteyen ve de gerçekten bu paraya satan var.Bir yandan 55 bin de comfort/2008/E14 e 42-43 lira isteyen ve bu paraya zor satan var.
Birçok kullanıcı e120 1.4 d-4d araçları e140 1.4 d-4d lerden daha çok seviyor. Daha seri ve performanslı olduklarını söylüyorlar. Bu duruma başka bir örnek verecek olursak civic vtec es lerin (2001-2006), civic sedan Fd6 (2006-2012)lerle aynı fiyata ve daha çok satılması. Sebebi nedir bilmiyorum..
Civic vtec es lere bindiniz mi bilmem ama hem dış görünüş hem de sağlamlık ve iç mekan olarak çok güzel bir araç
Nihayet bugün corolla almış olduk. 11de Avrupa yakasından çıktık. Çekmeköye gittik. Geliş saat 9u buldu. Telefonda 62.5 dediler son. Gidince 62ye zor da olsa indiler. Garanti uzatma yaptırdım 850 liraya. 150 ekspertiz. Eksper sonrası bir çamurluğa iki kapı boyası daha eklenince 500 daha düştü abi uzun uğraş sonucu. 62.500e gelmiş oldu 27.600 km 2013 advance dizel otomatik.
Hayirli olsun. Nasil satici bu millet anlamak guc. Senin orjinal arabana surasi burasi boyali derler kendi arabalarinin boyali parcalarini bilmiyor ayagina yatarlar. 1 parca boyali araba 3 parca boyali cikiyorya insallah ilerde baska sikinti cikmaz.
Aracınız hayirli olsun Hasan bey.Okadar boyaya ragmen Çokta uygun almamışsınız
Aydın Bey,Bunun manuel eski kasasını siz 60a yakin fiyata satmamış miydiniz? 2013 dediğim 2013-2016 kasa işte sıfırı 85 civari değil mi?60a buluyorum, pahali diyorsunuz.62e buluyorum yine pahali size göre. Su listeden peki size göre hangisi mantıklı ve kaça düşer?Yanlış anlamayın birşeyler öğrenmek adına soruyorum.https://www.sahibinden.com/toyota-corolla-1.4-d-4d-advance/dizel/otomatik,yari-otomatik?a4_max=60000&sorting=price_asc&a5_min=2013
Hasan hocam,Islerin yoğunluğundan dolayı yazamadım. Evet ben manuel 2012 comf.extra 17 bin km de ki Corollayı, 59.750 ye sattım.Ben belki geçmişten bugüne kadar yüzlerce araba aldım sattım. Benim felsefem şu; ben alırken 10 numara araç alıp ki gerekirse piyasadan %5-10 arası yüksek alır ama satarken de tabiri caizse ayağımı direyerek satarım. Aldığım araçlar hep boyasız,işlemsiz araçlardır, ayrıca da araç bana geçtikten sonra yaptığım masrafa acımam, herşeyi 10 numara olasıya kadar ugraşırım. Yüksek alırım yüksek satarım. Hatta bazı arkadaşlar aracı istanbuldan 55 e aldığımda yüksek bulmuşlardı ve zaten tavan fiyat demişlerdi ama araç çok kısa sürede 60 a satıldı. Ben çok kısa sürede araçları sattığım için, hatasız alırım. Anladığım kadarıyla siz bir corolla almışsınız, sanırım boya ve değişenli bir araç işte bu araç kısa süre binene kar ettirmez yani bana ama siz binici iseniz uzun süre binecek iseniz, sizin için hiç sorun değil boys ve değişen olsa ne olacak ki, kime ne zaten?Aracınız hayırlı uğurlu olsun, Allah Güle güle binmek nasip etsin, aldığınız fiyatı yorumlamak yanlış olur, piyasa aşırı yüksek, ama bana göre fiyatı yüksek olmuş, Allah içinize sindirsin.Selamlar...
Merhaba arkadaşlar, enişte golf aracını yarın satıyor ve Mazda 3 almayı düşünüyor, arabadan pek anlamaz görünüşü hoşuna gidiyor, bütçe 35 ile 45 bin arası, otomatik veya manuel, sormak istediğimiz.1. Hangi donanım en tutulan.2.Lpg uyumu nasıldır hangi Lpg markası.3.Otomatikleri hangi yıllarda tork konvektörü hangi yılllarda çift kavrama veya Cvt tipi.4.Kronik sorunlu model veya yıl aralığı varmıdır.Şimdiden teşekkür ederim..
Mutlu tekir kardeşimiz en güzel cevabı verecektir.