0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bu araçların motor- şanzıman uyumu nasıldır, bilen veya tecrübe eden oldu mu? Bir adet 2007 model astra enjoy buldum.. kazasız, boyasız.. 115.000 km'de dizel otomatik fiyat 36.500 TL diyor..
2013 model Renault fluence joy paket ( baz versiyon ) bir araç buldum. dizel- otomatik 56.000 km'de..herhangi bir boya değişen yok yalnızca motor kaputunda 2 cm bir taş eziği var. boya kalkmamış olduğundan bu şekilde kullanılabilir.. 46.000 TL son fiyat.. nasıl sizce?
2012 Toyota Auris dizel aracımı önümüzdeki aylarda yine dizel sıfır araç ile değiştirmeyi düşünüyorum. Aklımda kesinlikle Yeni Corolla vardı. Ancak Ülkemize sunmadığı donanımlar nedeniyle alternatifler aramaya başladım. 2017 yılının başından itibaren sürpiz yapıp Toyota Türkiye'deki Corolla araçlara da şu an koymadığı donanımları koyarmı, bu arada ben başka bir araç alır ve pişman olurmuyum düşünceiyle kararsız kalıyorum. Öneri ve fikirlerinize,sizin veya eşinizin,dostunuzun aşağıdaki arçları kullanan varsa tecrubelerini paylaşımınızdan memnuniyet duyacağım.Alternatif olarak düşündüğüm araçlar ise şöyle;- Renault Kadjar 1.5 dci Full- Renault Megane Sedan 1.5 dci Full (Ekim ayına kadar beklemem gerekecek,fiyatı da Corolla Premium civarı varsayarak)- Vw Passat 1.6 TDI Comfortline ( Maddi imkanları zorlayarak)
Hocam eger bekleme durumunuz varsa 1.6 dizel honda civic beklemenizi tavsiye ederim. Yada yil sonu kampanyasinda ki fiyat kampanyalarindan faydalanacaksaniz donanim li passat da olabilir.GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İnternette araştırdım civics sedan dizel 2016 son çeyrekte gelecek diyor. Bu da demek oluyor ki ekim gibi. Aslında acelem yok çok fazla. Beklemek mantıklı olacak gibi. Hondanin ikinci eli nasıldır aceba. Satmak istediğimde sıkıntı yasarmiyim sizce.LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Honda dizel motor yurtdışında da mı yoktu şimdiye kadar, yoksa Türkiye ye mi vermiyordu sadece. Mehmet bey, test için kiralama konusu hiç aklıma gelmemişti. Teşekkür ederim. Mutlaka değerlendireceğim.LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
2013 corolla dizel otomatik advance 60.000 tl normal mi?46.000 kmyan 2 parça boyalı tampon değişmiş 3 tane 1500er hasar kaydi var.2 yil daha garantiliBir de yağ yakma ya da kronik baska sorun var mi yeni kasada?
Yüksek. Yağ yakma sorunu yok.GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Seçimleriniz güzel ancak sınıfları farklı, İçinize en çok sinen alınabilir, bir tanıdığım 1.4 tsı passat ile ş.dışı 6 lt yakıyor, vw grupta dizel otomatik rakamları yüksek, benzinde düşünülebilir..Ben kadjar düşünürdüm yada megan st gelirse değerlendirirdim sanırım..