0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Merhaba arkadaşlar 2015 corolla 1,4 m/m kullanıcısıyım aracımı değişmeyi düşünüyorum ve toyotadan vazgeçemiyoruz dizel Avensis i mi yoksa dizel Rav 4 tavsiyue edersiniz. Önerileriniz şimdiden Teşekkürler.
Citroen DS4 mcp hakkında bilgisi olan var mıdır? Citroen pişmanlık mıdır gerçekten? Önyargıları yıkmak istiyorum da.
Citroen C4 Picasso nasıldır? Babam bu aracı almayı düşünüyor. 2007-2010 model aralığında 40-42 bin ₺ civarına bulmak sanırım mümkün. Aynı modellerdeki Verso maalesef çok yüksek fiyatlı oluyor. Bu yüzden Verso alması zor. Citroenlerin kronik sorunu, olumsuz yanları var mı bildiğiniz? Ayrıca Picasso yerine tavsiye edebileceğiniz MPV tarzı başka araçlar var mı?
Sınıfının en sevimli en cana yakın modeli. Çok rahat, ergonomik, kolay kullanımlı, direksiyonu dönen ama göbeği dönmeyen Citroen modelidir. Diğer rakipleri Renault Secenic, Ford Cmax, Toyota Verso ve Peugeot 5008'dir. Burada esas soru şu olmalı. C4 Picasso mu yoksa C4 Grand Picasso mu?Kendi fikrimi sorarsanız Grand Picasso alması yönünde olur. Zaten "Grand" olmayacaksa hiç Picasso almasın.- Tavana kadar uzayan ön cam- Tam boy cam tavan- Birbirinden bağımsız 7 kişilik koltuk kapasitesi- Fazlası ile eşya gözleri- Ön konsolda bulunan kocaman soğutuculu ekstra eşya saklama gözü- 1.600 cc HDİ motor- Koldan otomatik vites- Sıradışı yerleşimli çift yön kumandalı dijital klima gibi genel özellikleri var.Araç 1.600 cc ile tasarruf odaklı bir motora sahip. Performans beklemek ütopik bir hayalden öteye gitmez.Araç hem yüksek hem geniş hem de uzun ölçülere sahip. İlanlarda dikkat edin genelde ön arka tampon köşeleri hep çizik içindedir.C4 Picasso'lar da sürücü koltuğunun deforme olması kronik sorunlarından birisidir.Alacağınız aracı babanız dahi satıyor olsa özellikle motor ve şanzıman başta olmak üzere paraya kıyın en detaylısından ekspertiz yaptırın.Parça fiyatları az da olsa pahalıdır. Bu nedenle sonradan kötü sürprizlere gebe kalmayın.Periyodik bakım malzemeleri ise çok ta pahalı değil. Fiyatlar bazen B segment bir arabanın ki kadar olabiliyor.Müşteriye gitmem gerekiyor. Bu nedenle acele yazdım. Sormak istedikleriniz olursa siz sorun ben cevaplamaktan mutluluk duyacağım. Şimdi gitmem gerek.Selametle kalınız
Herkese hayırlı geceler. Benzinli 1.6 tam otomatik corollamı (40 binde) satıp, üzerine para eklemeden otomatik dizel bir araç almak istiyorum. Corolla öncesi dizel Puntom vardı ekonomik sebeblerle sattım. 2 yıl arabasız kaldıktan sonra aile arabamız olan Corolla ile devam ettim. Araç ile sorunum yok ama dizel otomatik bir araç almak istiyorum. Eşim de corolla'dan daha küçük bir araç istiyor. Saat İbiza alacaktım ama kronik DSG şanzıman sorunları sebebi ile vazgeçtim. Fiat Bravo almak istiyorum en çok ona yakınım (Puntomu seviyordum) ama fikirlerinizi almak isterim. Dualogic vites nasıldır?
Merhabalar arkadaşlar 2007 model MMT Toyota Corollla elagant sahibiydim. şimdi 2011-2012 model bi üst kasa olan 124 hp tam otomatik Toyota Corolla elagant almak istiyorum. 2011-2012 modeller için MMT ile tam otomatik şanzıman arasındaki yakıt farkı nedir? konfor tüketim performans,yalıtım, yol tutuş açısından hangisi modelini önerirsiniz? lpgli mi dizel mi? tam otomatik modelindeki şanzıman CVT mi acaba görüşlerinizi bekliyorum.
Merhaba arkadaşalar.Corolla aracımı satılığa çıkardım. Hayırlı bir iş için.http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-corolla-2013-dizel-41000-km-premium-otomatik-kazasiz-degisensiz-417605715/detayAracımı sattıktan sonra max 32 -33 bin tl lik otomatik araba almam lazım.https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-cok-temiz-corolla-417195846/detay bu aracı örnek olarak veriyorum. temiz bir sol tam otomatik (2004-2007) bulursanız kaçırmayın.İstediğim özellikler.- 90.000 KM geçmicek.- Otomatik olucak ve ktonik sorun lu olmicak- Dizel bu fiyata bulmak zor olduğu için benzinli tercihim.- Ağır hasar kaydı olmicak.- Motor ve arka kaput değişim olmicak.- Abs olucak.- ve araç 2. El de çabuk ve rağbet gören bir araç olması lazım.Şimdi arkadşalar benim bulabildiğim bu fiyatlara Hundayi getz 1.4 dochVe pegeaut 206 Sizinde eklemek istediğiniz varsa model marka fikrinizi almak isterim.