Gönderen Konu: Otomobil Tavsiyesi İsteyenler Buraya!  (Okunma sayısı 156068 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
    • Sadece Toyota
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 6500
  • Model Yılı: '20
  • 1130 kere teşekkür etti
  • 2373 kere teşekkür edildi
Ynt: Otomobil Tavsiyesi İsteyenler Buraya!
« Yanıtla #1020 : Mart 28, 2017, 12:51:46 »
Alacağınız aracın durumuna göre değişmek ile birlikte uzun vadede Dizel RAV4'ten daha memnun kalırsınız.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: C-HR
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 42000
  • Model Yılı: '20
  • 284 kere teşekkür etti
  • 309 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #1021 : Mart 28, 2017, 22:13:41 »
Merhaba arkadaşlar 2015 corolla 1,4 m/m kullanıcısıyım aracımı değişmeyi düşünüyorum ve toyotadan vazgeçemiyoruz  dizel Avensis i mi yoksa dizel Rav 4 tavsiyue edersiniz. Önerileriniz şimdiden Teşekkürler.

Farklı ihtiyaçlara yönelik araçlar bunlar, hangisi ihtiyaçlarınızla örtüşüyorsa onu seçebilirsiniz. Örnegin ben uzun yol yaparım derseniz Avensis, dönüşte 2-3 kişi fazla döneriz bagajı da tepeleme doldururuz derseniz Verso. Yada ben hafta sonu pikniğe giderim hafif arazide gezerim, biraz yüksek olsun derseniz Rav4 gibi.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Moderatör
  • Scientia Dux Vitae Certissimus
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 38000
  • Model Yılı: '21
  • 2116 kere teşekkür etti
  • 3164 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #1022 : Nisan 02, 2017, 14:09:24 »
Citroen DS4 mcp hakkında bilgisi olan var mıdır? Citroen pişmanlık mıdır gerçekten? :D Önyargıları yıkmak istiyorum da.
Dacia Duster 1.3 TCE EDC Comfort 2021 model (2023-...) 38bin km- ...
Dacia Sandero Stepway 0.9 TCE Easy-R 2017 model (2021-2023) 32bin km-56bin km
Toyota Corolla 1.6 Multidrive S 2019 model (2019-2021) 0 km-23bin km.
Mazda 3 1.6 Touring 2010 model (2015-2019) 96bin km-171bin km Toyota Yaris 1.3 Terra 2007 model (2013-2015) 55bin-91bin km.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 51000
  • Model Yılı: '13
  • 259 kere teşekkür etti
  • 825 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #1023 : Nisan 03, 2017, 07:27:48 »
ds5 test etme sansim olmustu. ici uzay mekigi gibi her tarafta dugmeler isiklar yahu  dedim bu ne sanruf olayida cok garipti yanlis hatirlamiyorsam tam 4 tane sanruf vardi her koltuk kafaliginin ustune pencere koymus adamlar :)
cok ozellikleri vardi dolu dolu bi arabaydi ama citroen gercekten pismanlik
Gulumsemesini Bilmeyen Tukkan Acmasin
Kars Atasozu

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Model Yılı: -
  • 2908 kere teşekkür etti
  • 3274 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #1024 : Nisan 03, 2017, 07:47:17 »
Citroen DS4 mcp hakkında bilgisi olan var mıdır? Citroen pişmanlık mıdır gerçekten? :D Önyargıları yıkmak istiyorum da.
İç kalitesi oldukça iyi, farklı. Arkası coupe tasarım, bu yüzden biraz basık arka taraf ama dıştan sportif. Benim gördüğümde iç dayanımı da iyiydi, uzun süredir bir arkadaşta var, memnun olmasaydı değiştirirdi.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Model Yılı: '12
  • 120 kere teşekkür etti
  • 72 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #1025 : Nisan 04, 2017, 23:54:33 »
Citroen C4 Picasso nasıldır? Babam bu aracı almayı düşünüyor. 2007-2010 model aralığında 40-42 bin ₺ civarına bulmak sanırım mümkün. Aynı modellerdeki Verso maalesef çok yüksek fiyatlı oluyor. Bu yüzden Verso alması zor. Citroenlerin kronik sorunu, olumsuz yanları var mı bildiğiniz? Ayrıca Picasso yerine tavsiye edebileceğiniz MPV tarzı başka araçlar var mı?
12.2012 - 04.2015 > 2003 Clio Symbol 1.5 dCi Authentique
04.2015 - 10.2016 > 2003 Corolla 1.6 Sol otm.
08.2020 > 2012 Berlingo 1.6 Hdi X

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Seni unutmayacağız Burak TOLGA
    • www.IMAN ILE TOYOTA'NIN KIMDE OLDUGU BELLI OLMAZ.com.tr
  • Kilometre: 109000
  • 536 kere teşekkür etti
  • 508 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #1026 : Nisan 05, 2017, 19:20:49 »
DS ayrı Citroen ayrı. DS'i rahatlıkla alabilirsin. Ama her bol özellikli araç gibi bunun da sıkıntıları muhakkak olacaktır. Bunu gözardı etmemek gerek diye düşünüyorum.

Citroen C4 Picasso nasıldır? Babam bu aracı almayı düşünüyor. 2007-2010 model aralığında 40-42 bin ₺ civarına bulmak sanırım mümkün. Aynı modellerdeki Verso maalesef çok yüksek fiyatlı oluyor. Bu yüzden Verso alması zor. Citroenlerin kronik sorunu, olumsuz yanları var mı bildiğiniz? Ayrıca Picasso yerine tavsiye edebileceğiniz MPV tarzı başka araçlar var mı?
Sınıfının en sevimli en cana yakın modeli. Çok rahat, ergonomik, kolay kullanımlı, direksiyonu dönen ama göbeği dönmeyen Citroen modelidir. Diğer rakipleri Renault Secenic, Ford Cmax, Toyota Verso ve Peugeot 5008'dir.
Burada esas soru şu olmalı. C4 Picasso mu yoksa C4 Grand Picasso mu?
Kendi fikrimi sorarsanız Grand Picasso alması yönünde olur. Zaten "Grand" olmayacaksa hiç Picasso almasın.
- Tavana kadar uzayan ön cam
- Tam boy cam tavan
- Birbirinden bağımsız 7 kişilik koltuk kapasitesi
- Fazlası ile eşya gözleri
- Ön konsolda bulunan kocaman soğutuculu ekstra eşya saklama gözü
- 1.600 cc HDİ motor
- Koldan otomatik vites
- Sıradışı yerleşimli çift yön kumandalı dijital klima gibi genel özellikleri var.
Araç 1.600 cc ile tasarruf odaklı bir motora sahip. Performans beklemek ütopik bir hayalden öteye gitmez.
Araç hem yüksek hem geniş hem de uzun ölçülere sahip. İlanlarda dikkat edin genelde ön arka tampon köşeleri hep çizik içindedir.
C4 Picasso'lar da sürücü koltuğunun deforme olması kronik sorunlarından birisidir.
Alacağınız aracı babanız dahi satıyor olsa özellikle motor ve şanzıman başta olmak üzere paraya  kıyın en detaylısından ekspertiz yaptırın.
Parça fiyatları az da olsa pahalıdır. Bu nedenle sonradan kötü sürprizlere gebe kalmayın.
Periyodik bakım malzemeleri ise çok ta pahalı değil. Fiyatlar bazen B segment bir arabanın ki kadar olabiliyor.

Müşteriye gitmem gerekiyor. Bu nedenle acele yazdım. Sormak istedikleriniz olursa siz sorun ben cevaplamaktan mutluluk duyacağım. Şimdi gitmem gerek.
Selametle kalınız
Yalan doğrudan, karanlık aydınlıktan kaçar
Güneş yalnızdır ama, etrafına ışık saçar
Üzülme, doğruların kaderidir bu yalnızlık
KARGALAR SÜRÜYLE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 120 kere teşekkür etti
  • 72 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #1027 : Nisan 06, 2017, 11:54:45 »
Sınıfının en sevimli en cana yakın modeli. Çok rahat, ergonomik, kolay kullanımlı, direksiyonu dönen ama göbeği dönmeyen Citroen modelidir. Diğer rakipleri Renault Secenic, Ford Cmax, Toyota Verso ve Peugeot 5008'dir.
Burada esas soru şu olmalı. C4 Picasso mu yoksa C4 Grand Picasso mu?
Kendi fikrimi sorarsanız Grand Picasso alması yönünde olur. Zaten "Grand" olmayacaksa hiç Picasso almasın.
- Tavana kadar uzayan ön cam
- Tam boy cam tavan
- Birbirinden bağımsız 7 kişilik koltuk kapasitesi
- Fazlası ile eşya gözleri
- Ön konsolda bulunan kocaman soğutuculu ekstra eşya saklama gözü
- 1.600 cc HDİ motor
- Koldan otomatik vites
- Sıradışı yerleşimli çift yön kumandalı dijital klima gibi genel özellikleri var.
Araç 1.600 cc ile tasarruf odaklı bir motora sahip. Performans beklemek ütopik bir hayalden öteye gitmez.
Araç hem yüksek hem geniş hem de uzun ölçülere sahip. İlanlarda dikkat edin genelde ön arka tampon köşeleri hep çizik içindedir.
C4 Picasso'lar da sürücü koltuğunun deforme olması kronik sorunlarından birisidir.
Alacağınız aracı babanız dahi satıyor olsa özellikle motor ve şanzıman başta olmak üzere paraya  kıyın en detaylısından ekspertiz yaptırın.
Parça fiyatları az da olsa pahalıdır. Bu nedenle sonradan kötü sürprizlere gebe kalmayın.
Periyodik bakım malzemeleri ise çok ta pahalı değil. Fiyatlar bazen B segment bir arabanın ki kadar olabiliyor.

Müşteriye gitmem gerekiyor. Bu nedenle acele yazdım. Sormak istedikleriniz olursa siz sorun ben cevaplamaktan mutluluk duyacağım. Şimdi gitmem gerek.
Selametle kalınız

Çok teşekkürler bu detaylı açıklama için.
Grand olan normali kadar yakışıklı değil ve 7 koltuk çok gerekli olmadığından grand düşünmüyor sanırım babam. Ama hangisi denk gelirse olabilir bence.
Citroen ve Peugeotların göğüs kısmı ileri doğru çok uzun ve ön camları da çok eğimli ve haliyle büyük oluyor genelde. Aşırı büyük ön cam ve cam tavan ferah bir ortam sağlıyor olmakla beraber yolda taş gelmesi veya apartman altlarında yukarıdan gelebilecek darbeler konusunda dezavantaj sanırım. İnsan korkar o camlara zarar gelecek diye. :)
İç donanım olarak da resimlerini incelerken birçok markada görmediğim güzel ayrıntılar gördüm ben de şaşırdım açıkçası.
Şu an babamda Jetta var 7 ileri dsgli. Şanzıman olarak kullanımında ve performansında fark var mıdır? Ayrıca şanzıman veya başka bir parçasında dayanıklılık konusunda kronik bir zaafları var mıdır?
Mesela Citroen ayrı DS ayrı derken Citroen'in hangi olumsuzluğunu vurguladınız?
12.2012 - 04.2015 > 2003 Clio Symbol 1.5 dCi Authentique
04.2015 - 10.2016 > 2003 Corolla 1.6 Sol otm.
08.2020 > 2012 Berlingo 1.6 Hdi X

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 27200
  • 13 kere teşekkür etti
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #1028 : Nisan 08, 2017, 01:34:35 »
Herkese hayırlı geceler. Benzinli 1.6 tam otomatik corollamı (40 binde) satıp, üzerine para eklemeden otomatik dizel bir araç almak istiyorum. Corolla öncesi dizel Puntom vardı ekonomik sebeblerle sattım. 2 yıl arabasız kaldıktan sonra aile arabamız olan Corolla ile devam ettim. Araç ile sorunum yok ama dizel otomatik bir araç almak istiyorum. Eşim de corolla'dan daha küçük bir araç istiyor. Saat İbiza alacaktım ama kronik DSG şanzıman sorunları sebebi ile vazgeçtim. Fiat Bravo almak istiyorum en çok ona yakınım (Puntomu seviyordum) ama fikirlerinizi almak isterim. Dualogic vites nasıldır?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Model Yılı: '14
  • 230 kere teşekkür etti
  • 234 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #1029 : Nisan 08, 2017, 01:52:48 »
Almışken Lancia delta alın derim punto ,bravo dan üstündür.Ama piyasa olarak kötü olabilir

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 27200
  • 13 kere teşekkür etti
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #1030 : Nisan 08, 2017, 09:36:42 »
Otomatik şanzıman ile ilgili kafamda soru işaretleri var bilmediğim için o grubu.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Moderatör
  • Scientia Dux Vitae Certissimus
  • Kilometre: 38000
  • Model Yılı: '21
  • 2116 kere teşekkür etti
  • 3164 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #1031 : Nisan 08, 2017, 10:52:53 »
Herkese hayırlı geceler. Benzinli 1.6 tam otomatik corollamı (40 binde) satıp, üzerine para eklemeden otomatik dizel bir araç almak istiyorum. Corolla öncesi dizel Puntom vardı ekonomik sebeblerle sattım. 2 yıl arabasız kaldıktan sonra aile arabamız olan Corolla ile devam ettim. Araç ile sorunum yok ama dizel otomatik bir araç almak istiyorum. Eşim de corolla'dan daha küçük bir araç istiyor. Saat İbiza alacaktım ama kronik DSG şanzıman sorunları sebebi ile vazgeçtim. Fiat Bravo almak istiyorum en çok ona yakınım (Puntomu seviyordum) ama fikirlerinizi almak isterim. Dualogic vites nasıldır?

Fiyat nedir? 50-55 bin tl bandında C sınıfı için Hyundai i30 ve Citroen C4 var, km düşük bulabilirsiniz. Bunlardan başka da bu fiyat bandında dizel otomatik bulamazsınız.
Eğer B segmenti bakılıyorsa da çok rahat km düşük bulursunuz. Dur kalkı bol yerde yaşıyorsanız dsg sıkıntı çıkartabilir, ama tork konvertörlü araçlar da malum çok yakıyor. Seat ibiza küçüklüğü ile rahat ettirir eşinizi. Garantisi devam ediyorsa alabilirsiniz. Bunun haricinde Skoda rapid, fabia, Polo, Opel Corsa bakabilirsiniz. Corsalarda tork konvertörlü olması lazım.
Dacia Duster 1.3 TCE EDC Comfort 2021 model (2023-...) 38bin km- ...
Dacia Sandero Stepway 0.9 TCE Easy-R 2017 model (2021-2023) 32bin km-56bin km
Toyota Corolla 1.6 Multidrive S 2019 model (2019-2021) 0 km-23bin km.
Mazda 3 1.6 Touring 2010 model (2015-2019) 96bin km-171bin km Toyota Yaris 1.3 Terra 2007 model (2013-2015) 55bin-91bin km.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kilometre: 850
  • Model Yılı: '15
  • 4 kere teşekkür etti
  • 21 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #1032 : Nisan 08, 2017, 23:53:56 »
Hocam aracinizin modeli nedir fiyat ne düşünüyorsunuz?

Bu arada corolla 2014 1.6 otomatik advance 40binde fiyat ne olmali?
“Edeb bir tâc imiş Nur-i Hudâ’dan / Giy ol tâcı emin ol her belâdan.”

''Kula Bela Gelmez, Hak Yazmadıkça; Hak Bela Yazmaz, Kul Azmadıkça''

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Kilometre: 191000
  • Model Yılı: '07
  • 1 kere teşekkür etti
« Yanıtla #1033 : Nisan 10, 2017, 19:22:24 »
Merhabalar arkadaşlar 2007 model MMT Toyota Corollla elagant sahibiydim. şimdi 2011-2012 model bi üst kasa olan 124 hp  tam otomatik Toyota Corolla elagant almak istiyorum. 2011-2012 modeller için  MMT ile tam otomatik şanzıman arasındaki yakıt farkı nedir? konfor tüketim performans,yalıtım, yol tutuş açısından hangisi modelini önerirsiniz? lpgli mi dizel mi? tam otomatik modelindeki şanzıman CVT mi acaba görüşlerinizi bekliyorum.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: ---
  • 51 kere teşekkür etti
  • 152 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #1034 : Nisan 11, 2017, 11:00:14 »
Merhabalar arkadaşlar 2007 model MMT Toyota Corollla elagant sahibiydim. şimdi 2011-2012 model bi üst kasa olan 124 hp  tam otomatik Toyota Corolla elagant almak istiyorum. 2011-2012 modeller için  MMT ile tam otomatik şanzıman arasındaki yakıt farkı nedir? konfor tüketim performans,yalıtım, yol tutuş açısından hangisi modelini önerirsiniz? lpgli mi dizel mi? tam otomatik modelindeki şanzıman CVT mi acaba görüşlerinizi bekliyorum.
Merhaba Aykut Bey,
Ben 2012 model tam otomatik olanını kullanıyorum. 2011-2012 arasında CVT şanzıman yok, sanırım CVT  kasa değişimiyle birlikte 2013 den sonraki corollalar da var.
MMT nin yakıt tüketim değerlerini bilemiyorum ama tam otomatik olanlara nazaran biraz daha az yakıt tüketecektir. Benim tüketim değerlerim; uzun yolda dikkatli kullanarak 100 kg bagaj ve 2 kişi ile 6,3 lt, kışın sürekli kısa mesafeli sürüş ve sabahları rölantide yaklaşık 10 dk aracın ısınmasını bekleyerek gördüğüm tüketim değeri 13-14 lt idi. Şuandaki ortalama değerim ise 9,6 lt gösteriyor. Bu değerler benzin için. Lpg de ise uzun yolda 8,5-9 lt  arası tüketimim oluyor. Şehir içinde ise 12-13 lt arasında tüketimim oluyor. Şehiriçi lpg tüketimi benzine göre daha düşük gözüküyor çünkü sabahları aracı ısıtmak için geçen sürede araç benzinle çalışıyordu.
Tam otomatik olanlarda vites geçişlerini hissetmiyorsunuz mmt şanzımanı hiç kullanmadım ama gördüğüm kadarıyla şikayetçi olan çok fazla. Yani tam otomatik olan daha konforlu diyebiliriz. Dizel olanlarında galiba yağ yakma problemi var, forumda araştırabilirsiniz. Yalıtım olarak şöyle söyleyeyim daha önce fb7 civic kullanıyordum ondaki yol sesi bundan daha fazlaydı fakat bu araçta yol sesi daha az olmasına rağmen lastiklerden sıçrayan taş sesleri içeriye daha fazla geliyor, bunda lastiklerinde etkisi olabilir çünkü lastik değişiminden sonra bu problemi yaşayanlar olmuş. Aracı sakin kullandığım için yol tutuş olarak bir kıyas yapamam ama şunu söyleyebilirim civic te uzun yolda direksiyon yeterince sertleşmediği için birkaç kez kaza atlattım corolla bu noktada daha iyi, iş şehiriçi sürüşe gelince corollanın direksiyonu biraz sert kalıyor.
Benim önerim benzinli tam otomatik şanzımanlı olanını tercih etmeniz olurdu.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • MEB
  • Model Yılı: '17
  • 68 kere teşekkür etti
  • 78 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #1035 : Nisan 11, 2017, 16:38:33 »
Dün aldım geldim 1.6 benzinli advanceyi istanbuldan gelene kadar 2003 terrayı hiç aratmadı ama onda fitiller ezikti. Makyajlıda olsa ses alıyor bazı özellikleri azaltmışlar bazı özellikleri eklemişler. Mekanik olarak sağlamdı benim 2003 ben onun için yeniden toyota aldım belkide bir hondaya yada skodaya binsem toyotaya kesinlikle bulaşmazdım.
2003 benzinli  terra 1.6 VVT-I  dan sonra 2017 1,6 advance manuel benzinliyle yola devam.

Üç günlük seyisler ve 40 Yıllık işi karıştırıyorlar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • 2908 kere teşekkür etti
  • 3274 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #1036 : Nisan 11, 2017, 17:31:29 »
Hayırlı olsun.

Sabit hız sürüşlerinde çoğu tork konvertörlü şanzıman mekanik kilitleme yapıyor ve viskoz kavramanın dezavantajı önleniyor. Yani sabit hızlarda büyük farklar olmaz kavrama tipine göre.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kilometre: 37000
  • Model Yılı: '13
  • 2 kere teşekkür etti
  • 20 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #1037 : Nisan 17, 2017, 17:15:09 »
Merhaba arkadaşalar.

Corolla aracımı satılığa çıkardım. Hayırlı bir iş için.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-corolla-2013-dizel-41000-km-premium-otomatik-kazasiz-degisensiz-417605715/detay

Aracımı sattıktan sonra max 32 -33  bin tl lik otomatik araba almam lazım.

İstediğim özellikler.

- 90.000 KM geçmicek.
- Otomatik olucak ve ktonik sorun lu olmicak
- Dizel bu fiyata bulmak zor olduğu için benzinli tercihim.
- Ağır hasar kaydı olmicak.
- Motor ve arka kaput değişim olmicak.
- Abs olucak.
- ve araç 2. El de çabuk ve rağbet gören bir araç olması lazım.

Şimdi arkadşalar benim bulabildiğim bu fiyatlara
 Hundayi getz 1.4 doch
Ve pegeaut 206

Sizinde eklemek istediğiniz varsa model marka fikrinizi almak isterim.
Toyota Corolla D4D M/M 2013

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: ---
  • 31 kere teşekkür etti
  • 27 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #1038 : Nisan 17, 2017, 20:54:48 »
Merhaba arkadaşalar.

Corolla aracımı satılığa çıkardım. Hayırlı bir iş için.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-corolla-2013-dizel-41000-km-premium-otomatik-kazasiz-degisensiz-417605715/detay

Aracımı sattıktan sonra max 32 -33  bin tl lik otomatik araba almam lazım.https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-cok-temiz-corolla-417195846/detay bu aracı örnek olarak veriyorum. temiz bir sol  tam otomatik (2004-2007) bulursanız kaçırmayın.

İstediğim özellikler.

- 90.000 KM geçmicek.
- Otomatik olucak ve ktonik sorun lu olmicak
- Dizel bu fiyata bulmak zor olduğu için benzinli tercihim.
- Ağır hasar kaydı olmicak.
- Motor ve arka kaput değişim olmicak.
- Abs olucak.
- ve araç 2. El de çabuk ve rağbet gören bir araç olması lazım.

Şimdi arkadşalar benim bulabildiğim bu fiyatlara
 Hundayi getz 1.4 doch
Ve pegeaut 206

Sizinde eklemek istediğiniz varsa model marka fikrinizi almak isterim.

Mesaj Birleştirildi: Nisan 17, 2017, 20:55:57
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-cok-temiz-corolla-417195846/detay bu aracı örnek olarak verdim. temiz bir sol tam otomatik (2004-2007) bulursanız kaçırmayın.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Auris
  • Kilometre: 5700
  • Model Yılı: '14
  • 20 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #1039 : Mayıs 04, 2017, 21:29:41 »
Herkese merhabalar iyi forumlar diliyorum. 2013 model toyota auris alacağım. Ancak iki renk arasında kaldım. Beğendiğim aracın biri beyaz Advance skypack. Diğeri ise füme gri premium. Siz olsanız hangi rengi alırdınız?

Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ediyorum.  :tamam: