0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
İyi akşamlar. Kapı eşiklerinizi çok beğendim ve yaptırmak istiyorum fakat omsa firmasına girdiğimde Corolla yazılı kapı eşiği bulamadım. Nerden aldığınızı yada bir link varsa gönderebilir misiniz? Ben de yaptırmak isterim.
Omsa'dan aldım bende zaten. Corolla yazılı olandan dedim telefon ile arayarak. Site de gözükmüyor galiba. Ama telefon ile arayıp söylerseniz yardımcı olurlar. Mesaj Birleştirildi: Ocak 15, 2016, 08:40:29Burak Aydoğan ; Parça kod numarasını veriyorum. 7464502220C1 Sağ7464602220C1 Sol Bu numaralar ile söyleyin yardımcı olurlar. İkisi 130 TL bu arada.
Burak Atılgan Bey ;Çok teşekkür ederim kapı iç tutamaklarını sipariş ettim bugun.nataş servisteki yetkiliyle konuştum krom vites çerçevesi ve krom bardak çıtasınıda almak istediğimi söyledim onlarda parça kod numarası olmadan yardımcı olamıyacaklarını söylediler.Size zahmet olmassa bu 2 parçanında kod numarasını öğrenebilirmiyim acaba ? gerçekten size duacıyım 2 aydır bunlarla uğraşıodum tekrardan çok saolunMesaj Birleştirildi: Ocak 15, 2016, 13:57:49Burak Atılgan Bey ; Bir önceki mesajımda bahsettiğim krom vites çerçevesi ve krom bardaklıkların kod numarasını bulamıyorum hala Allah rızası için bir yardım edin sizin kadar bilgili değilim bu konuda bayilerde resmen azarlıyorlar aradığımızda
Merhaba Burak Bey, aracınızın jantları Kormetal mi? ve fiyat nedir nereden aldınız?Mesaj Birleştirildi: Ocak 16, 2016, 21:32:25CMS 812 modeliymiş buldum, Fiyat bilgisi verirmisiniz?
İşte onları bende bulamıyorum ve fiyatlarını söylersem şimdi almaktan vazgeçersin. Çünkü bende almadım. Krom vites çerçevesi 100 TLKrom bardaklık çerçevesi de 250 TLHalen almak istiyor musun?
Burak Atılgan Bey ;Vallahi alacam ya krom çerçeve çok çok hoşuma gidiyor.Belki bardaklığı almayabilirim ama çerçeve olmazsa olmazım.Peki ben servise gidip ne demem lazım bu parçayı bulmak için burak bey ? birde bu iç ambiyans lambasıyla alakalı konuları okudumda acaba bizim 1.33 e taktırabilirmiyim yani tadilat gerekirmi ve aracın garantisini bozarmı
Ambiyans aydınlatması için 1.33 e kablo çekmek gerekiyor sadeceAdvance vites çerçevesi diyebilirsiniz Ama showroomdaki aracı gösterip "bu parça, bu parça" diye tarif daha kolay olur-Burak abi diğer konuyu bölmek istemedim. Bagajda poşetler için askılık yok mu? Bizde 1 tane var ama sizde yok mu?Şu üründen ben 1 tane aldım bayaaa kullanışlı abi. Tavsiye ederim
Bende o askılıktan yok Kaan.
teşekkür ederim, cms illaki bulunur..
CMS 812 olarak geçiyor galiba. O şekil bakabilirsin. 16" bijon aralığı da üzerinde ki siyah jantın aynısı. Şimdi bazı kanı kaynayan genç arkadaşlar gelip 17 - 18" janttan bahsedip kafanı karıştırabilir. Sen aldırma, 16'dan şaşma. Bijon ölçüsü ise 5 x 114,3 unutma. 16" / 5x114.3 de onlar zaten sana bulup getirirler.