0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Youtube linkinin başındaki https yi http yaparsan gömülüyor Lpg bağlantısından sonra ilave soğutucu koydun mu? Hava yapmış olsa hararet çok yükselirdi. Birde bu sıcaklık arabanın hareket etmesiyle durmasıyla yavaşlamasıyla değişiyor bende de. Videoda dikkat etmedim hiç
Abi senin videolara baktım 90'da çakılı duruyor, 102 derece oluyor arada, o anda da termostat açıp 90'a geri düşüyor. ilave bir şey yok abi.
O izlediğin videolarda ben motor suyu sıcaklığını göstertiyorum Yazılımda YAPILANDIR- F2 YAKIT DEĞİŞİMİ kısmında sağ tarafta MOTOR SU SICAKLIĞININ OBD DEN OKUNMASI kısmına işaret koyunca MOTOR SOĞUTUCU SICAKLIĞI okunuyor o kısımda
termostat konusunda bi fikrim yok ama yakıt konusunda ortalama 110 km hızla giderim sizin gibi hız sınırlarına ve ekonomik sürüş kurallarına uyan biriyim yakıtı hangi istasyondan kaç kuruşa aldığınızı bilmiyorum ama 19 kuruşun altına bende daha hiç düşmedim ..ki daha ne düşsün 1,6 ton araç bence normal :)lpg ayar kervanına bende dahil olmak istiyorum ama tedirginim becerebilir miyim ?
Cevap veriyorum. Murat abi ve forumlar sayesinde. 2 aya kalmaz evin alt tarafına lpg kalibrasyon 10tl diye tabela asarsin[emoji23] [emoji23]
kablo gelince yakın zamanda ben de ayar vermeye baslayayım bakalım
murat abinin bu konuda ki seviyesinden şüphem yok hatta site yönetiminden profiline "TCT onaylı LPG kalibrecisi " ünvanının eklenmesini talep etmeliyiz .. ki zaten kabloyu alırsam başını ağrıtcam sanırım bi yorumda okumuştum prinsin kablosu daha gelmemiş herhalde bide yeri değil biliyorum ama ne kadar bu kablo ? ... not:ne bilim lift değeri falan normal olan kalibreyide iyice rezil ederim diye korkmuyor değilim
Ramazan Bey 2.16'dan alıyorum gazı. Eski aracımda şehir içi-şehir dışı değerleri tutturuyordum. Bu araçta tutmayınca her şeyden huylanır oldum. Kablo edinebilirseniz kısa zamanda ayar yapmayı ögrenirsiniz. Murat abi sağolsun çok yardımcı oldu.Mesaj Birleştirildi: Kasım 07, 2015, 19:37:16Talat Bey, sizin kit neydi?
Aynen. Benim kit şiir gibi maşallah romano oo [emoji28] ilk işim şu anlık yakıt düzeltmeleri ne bakmak olacak. Subapları en çok zorlayan kısım o bölümün yüksek olması galiba
Ramazan hocam seve seve bildiğimi paylaşırım ama ben PRİNS kullanmıyorum. Kablosu ve yazılımı hakkında bilgimde yok malesef.
Aslında foruma lpg tartışma ayar konusu açılsa süper olur. Canlı tutacak bir forumdas lazim
not:biliyorum gene yeri değil ama şehir dışı tüketim değeriniz lt bazında nedir ?
Murat abi, OBD den okuma kapalıyken çektiğin video var mı hiç?