Gönderen Konu: Termostatım arızalı mı? (Çözüldü, soğutma suyu ve regülatör ısı farkı)  (Okunma sayısı 3851 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 7000
  • Model Yılı: '15
  • 18 kere teşekkür etti
  • 62 kere teşekkür edildi
Ynt: Termostatım arızalı mı?
« Yanıtla #20 : Kasım 08, 2015, 00:24:38 »
videoyu izlerken hiçbirşey anlayamıyorum ya siz napıyosunuz sadece devir değişiyo :D sesli bi video olsa orda neler yaptığınız falan anlatan çoook harika olur bizde cesaret eder alırız kablomuzu

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Kasım 08, 2015, 00:24:38 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: C-HR
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 42000
  • Model Yılı: '20
  • 284 kere teşekkür etti
  • 309 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Kasım 08, 2015, 00:38:49 »
Eskilerden video buldum onu youtube a yüklüyorum  :tamam:

Sende de aynı abi, demek ki soğutma suyu sıcaklığı ile regülatör sıcaklığı yolda aynı olmuyor. İçinden geçen gaz miktarı artınca soğuyor diye düşündüm bunu görünce.
Şimdi fana kafam takıldı, kaçta açıyor acaba.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 2928 kere teşekkür etti
  • 2553 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Kasım 08, 2015, 01:29:55 »
Sende de aynı abi, demek ki soğutma suyu sıcaklığı ile regülatör sıcaklığı yolda aynı olmuyor. İçinden geçen gaz miktarı artınca soğuyor diye düşündüm bunu görünce.
Şimdi fana kafam takıldı, kaçta açıyor acaba.
Ben hiç arabada kolay kolay fan sesi duymuyorum biliyormusun? Hatta bir ara konusu vardı başka modelin bozukmu falan diye o zaman düşündüm ben hiç fanın araba kapandıktan sonrada çalıştığını duymadım :) Bizim fanlar ya sessiz ya bozuk yada kolay kolay devreye girmiyorlar :)

videoyu izlerken hiçbirşey anlayamıyorum ya siz napıyosunuz sadece devir değişiyo :D sesli bi video olsa orda neler yaptığınız falan anlatan çoook harika olur bizde cesaret eder alırız kablomuzu

Yan tarafta hanım dırdırı olunca pek sesli kayıt yapası gelmiyor insanın  :lol: :lol:
THE END

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Tıpkı Eski Filmler Gibisin Zamanına Göre İyiydin
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 309280
  • Model Yılı: '93
  • 500 kere teşekkür etti
  • 705 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #23 : Kasım 08, 2015, 09:39:21 »
Ben hiç arabada kolay kolay fan sesi duymuyorum biliyormusun? Hatta bir ara konusu vardı başka modelin bozukmu falan diye o zaman düşündüm ben hiç fanın araba kapandıktan sonrada çalıştığını duymadım :) Bizim fanlar ya sessiz ya bozuk yada kolay kolay devreye girmiyorlar :)
Murat abi Toyota fanı çok sessiz ve kolay açmaz. Renault Tofaş vs. gibi stop ettikten sonra çalışmıyor fan açıkken stop edince fanda duruyor bunlarda müşür radyatör üzerinde değil. Fan sesi odalarda kullanılan ayaklı vantilatörün en üst kademede çıkardığı sesle aynıdır.