Gönderen Konu: TOFAŞ'ların en konforlusu; DOĞAN SLX  (Okunma sayısı 19669 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

  • ゴールドメンバ
  • *****
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 26000
  • Model Yılı: '22
  • 1214 kere teşekkür etti
  • 2229 kere teşekkür edildi
Ynt: TOFAŞ'ların en konforlusu; DOĞAN SLX
« Yanıtla #40 : Kasım 16, 2015, 14:23:55 »
Yaziyi okuduktan sonra esp nin ne kadar bos sedan aracin ne kadar savrulma karsiti ve 1.6 fiat atmosferiginin ne kadar ekonomik oldugunu gordum. O zamanki test kosullarini cok merak ediyorum. Kimse kasa saglamligindan bahsetmiyor.ncap in adi bile gecmiyor.

Aurisi satip 6 7 tane dogan slx mi alsak naapsak curudukce vurdukca atariz

Bir zamanların efsane aracının kağıt mendile dönmesi çok acı. :P
Emniyet kemeri sizi sevdiklerinize bağlar.

Toyota Club Türkiye

Ynt: TOFAŞ'ların en konforlusu; DOĞAN SLX
« Yanıtla #40 : Kasım 16, 2015, 14:23:55 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

  • Aktif Toyotacı
  • **
  • yeni toyota cı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 60000
  • Model Yılı: '11
  • 11 kere teşekkür etti
  • 5 kere teşekkür edildi
Ynt: TOFAŞ'ların en konforlusu; DOĞAN SLX
« Yanıtla #41 : Kasım 23, 2015, 21:30:08 »
Bak şimdi anılarım depreşti, 97 de 92 model şahin almıştım, bugüne kadar ençok güvenerek bindiğim arabadır, tam 8 yıl bindim orjinal olrak aldığım şahin imi tek parça boya bile olmadan 180000 km de sattım(20 DR 427) basit bir atmosferik motor lpg yi taktın mı neredeyse hiç yakmiyor(o zamanlar lpg çok ucuz) hiç unutman 65 lt lik depom 8 tl ye doluyordu. 500 km ye yakın yol yapardım. Bir kez olsun yolda bırakmadı. Satığımda arkasından ağlamıştım:)
 Aynı dönemde 93 model tempramızda vardı sxa, on numara arabay dı. Yaptığimm hiza corollayla çıkamıyorum tabi ozaman gençlikte var.