0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Doğan SLX ve Tempralar başkaydı. Doğan SLX de kapı içleri kadifemsi kumaş kaplıydı. Koltuk döşemeleri de kadifeydi. Aksesuarları güzeldi. Mazi gözümde canlandı. 96 da Tempra SX almıştık şirkete 93 model ikinci el ve iş icabı ben kullanırdım genelde. Yağ yakardı ön takımlar kronik sorunluydu ama konfor iyiydi. Hele o dijital gösterge harikaydı. O zamanlar ilk sahibi olduğum siyah 90 midel Şahin vardı. 14 yıl 170527 km dile kolay. Ancak Fiat ın günümüz arabalarında kalite berbat. Özellikle Egea da. Canlı kanlı gördüm zaten.
o sevimsiz bi adam varya o sunuyordu reklamı
...Aytaç bey sürtünme kat sayısı en iyi değer Tempra'ya değil 0,26 ile Tipo'ya aittir.
Testi tekrar okudum da yol tutuşunu, frenini, ...vs. bilmesem arabanın harika bir şey olduğuna inanacağım.
14 yıl kullandım tempra sxa yı.Konfor,viraja girmesi cok iyiydi.Hele o far ve sinyal kollarında dahi aydınlatma olması cok hoşuma giderdi.
slx hiç almadık 87 de sıfır eski kasa doğan almışdık araba o zaman için çok güzeldi yağ gibi akıyordu yolda bence en iyisi onlardı hacı muratlar da zamanının arabasıydı ,serçenin 84 de ufakdım o zaman sıfırını almışdık onlarda iyi arabaydı benim hoşuma gidiyordudaha sonra yeni kasa sıfır 93 şahin almıştık araba tad vermiyordu 87 doğan kadar 94 de yine sıfır düz kartal almıştık şahinden iyiydi gidişi yol tutuşu ama güven vermezdi, adamlar o zaman bile illa birkaç parçasını koymuyolardı arabalara sağ dikiz aynası karter koruma demiri şimdi aklıma gelmeyende vardır sonradan kendin istersen taktırıyodun kalitelerini belli ediyolardı illa yolacaklar
...1992 model Doğan'da Tempra motoru konuldu...