Gönderen Konu: Toyota 24 Saat Yardım  (Okunma sayısı 33045 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: AB+
  • Model Yılı: '06
  • 4 kere teşekkür edildi
Toyota 24 Saat Yardım
« : Ocak 04, 2009, 17:42:48 »
Mutlaka satın almanız gereken, size yol kaldığınızda lastik tamiri, akü takviyesi, teknik destek, araç çekme hizmetlerini ücretsiz sunan Toyota Yol Yardım ile ilgili olarak toyotanın sitesinden bilgi eklemek istedim. 1 yıllık ücreti çok cüzi olan bu hizmetten mutlaka satın almanızı ve her sene yenilemenizi tavsiye ediyorum.....

Toyota'nın yol yardım hizmeti: Toyota 24 Saat Yardım
Toyota 24 Saat Yardım, Toyota kullanıcılarına araçlarını aldıkları günden başlayarak hizmet veriyor.

Toyota kullanıcıları araçlarını aldıkları günden başlayarak, Toyota 24 Saat Yardım üyeleri arasında yerlerini alırlar. Ayrıca Toyota 24 Saat Yardım üyeliği sayesinde araçları ile seyahat ederken, günün 24 saatinde tek bir telefonla yardım isteyebilmenin güvence ve rahatlığını yaşarlar.

Bir yıl boyunca ücretsiz olarak sunulan bu hizmet sayesinde, üstün Toyota kalitesi ve hizmetinin her an kullanıcılarımızın yanında olduğunu taahhüt ediyoruz. Toyota 24 Saat Yardım, Toyota araçların yolda kalmasına yol açabilecek her durumda geçerlidir, arıza ve çalınmalarla sınırlı değildir.

Toyota 24 Saat Yardım hizmetlerinden sürücü ile birlikte seyahat eden herkes yararlanabilir. Aracınızın el değiştirmesi halinde yeni sahibi de hizmetlerden yararlanma hakkına sahiptir. Toyota 24 Saat Yardım hizmetinin ücretsiz olarak sunulduğu birinci yılın tamamlanmasından sonra, tüm Toyota modelleri, yaş ve kilometresine bakılmaksızın KDV dahil 25 YTL gibi çok cazip bir ücret karşılığında bir yıl boyunca Toyota 24 Saat Yardım hizmetinden yararlanabilmektedir.

Toyota 24 Saat Yardım Hizmeti'nden 0800 211 61 66 (veya 0212 233 3145) numaralı telefondan yararlanabilirsiniz. Ayrıca Toyota İletişim Merkezi'ni (0212 354 0 354) arayarak da bu yol yardım hizmetine ulaşmanız mümkün.

Toyota 24 Saat Yardım Hattı yalnız Türkiye'de değil, Avrupa ve Akdeniz ülkelerinde de ulaşılabilirliğiyle hizmetimizin sınırlarını Türkiye dışına taşıyor.

Toyota 24 Saat Yardım kapsamında sunulan hizmetler

* Aracın hareketsiz kaldığı yerde onarım için ilk müdahelenin yapılması,
    * Hasarı büyük arıza ve kazalarda, vinçle kurtarılma da dahil, en yakın Toyota Plaza Servisi'ne ücretsiz olarak çekilmesi,
    * Onarımın 24 saatten fazla sürmesi durumunda, kullanıcının isteğine bağlı olarak:
    *
          o Araçla seyahat edenlerin 3 güne kadar bir otelde misafir edilmeleri veya,
          o Evinden en az 50 km uzakta olanlar için 4 güne kadar araç kiralama veya,
          o Onarım süresinin 48 saati aşması durumunda, araçla seyahat eden herkesin evine ya da gideceği yere ulaşımı, 300 km'nin üzerindeki mesafeler için uçak bileti temini ücretsiz olarak sağlanıyor. 
    * Sürücünün aracı kullanamayacak halde olması durumunda ücretsiz profesyonel sürücü temini.
    * Çalınmış aracın bulunması ya da uzun süren onarımlar sonrası aracın alınması için ulaşım masraflarının tamamının ödenmesi,
    * 3 günü aşan onarımlar ve bulunan çalıntı araçlar için ücretsiz emanet ve muhafaza,

Toyota ile seyahat ederken kendinizi her an güvende hissedebilirsiniz.
Bodrum

Toyota Club Türkiye

Toyota 24 Saat Yardım
« : Ocak 04, 2009, 17:42:48 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 317000
  • Model Yılı: '94
  • 14 kere teşekkür etti
  • 33 kere teşekkür edildi
Ynt: Toyota 24 Saat Yardım
« Yanıtla #1 : Ocak 04, 2009, 18:26:12 »
Cok guzel bir hizmet. Burada boyle bir hizmetin benzeri icin 83 dolar istiyorlar.Ve kapsami Toyota'ninki kadar genis degil.
Fe... :-)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Seni unutmayacağız Burak TOLGA
    • www.IMAN ILE TOYOTA'NIN KIMDE OLDUGU BELLI OLMAZ.com.tr
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 109000
  • Model Yılı: '12
  • 536 kere teşekkür etti
  • 508 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Ocak 04, 2009, 20:35:38 »
  Vallahi benim kasko Aksigorta/Toyota.Bu yazılanların hepsini zaten kapsıyor...Bunlara ek olarak 24 saati aşan bakımlarda 7 gün kiralık araçta var.Uçak,otobüs,tren bileti,otel konaklama hizmetleri,sigorta sahibinin 1 derceden yakınlarının ulaşım,doktor hemşire temini,onların refakat giderleri ve dahaları.....
   Temmuz 2008 de yaptıgım minik kazadan dolayı yüksek teminatlı full kaskoya 915 ytl + 8 taksit ..Toyotaya özel.Kasko yaptıracak arkadaşlar varsa aklınızın bir yerine not alın lazım olur
Yalan doğrudan, karanlık aydınlıktan kaçar
Güneş yalnızdır ama, etrafına ışık saçar
Üzülme, doğruların kaderidir bu yalnızlık
KARGALAR SÜRÜYLE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Seni unutmayacağız Burak TOLGA
    • www.IMAN ILE TOYOTA'NIN KIMDE OLDUGU BELLI OLMAZ.com.tr
  • Araç: Başka Marka
  • Kilometre: 109000
  • Model Yılı: '12
  • 536 kere teşekkür etti
  • 508 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Ocak 09, 2009, 05:16:36 »
5 Yasından büyük aracı olanlar için Utku'nun belirrtiği sistem çok yararlı..Bence herkes yapsın..25 Tl de hiç bir şey
Yalan doğrudan, karanlık aydınlıktan kaçar
Güneş yalnızdır ama, etrafına ışık saçar
Üzülme, doğruların kaderidir bu yalnızlık
KARGALAR SÜRÜYLE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Altı Yere Yakın Olandan Korkacaksın
  • Kan Grubu: B+
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Ocak 23, 2009, 13:23:23 »
Bende full kasko yaptırdım 800 tl euraka sigortadan.
1998 Toyota Corolla 1.3 XL Zeytin Gri
GaLaTaSaRaY
Nokia E71

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
« Yanıtla #5 : Ocak 27, 2009, 23:59:01 »
çok bir şey değil bu hizmetlerin hepsini kasko da veriyor hatta worldgoldclub gibi bazı kredi kartları da.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Ocak 29, 2009, 13:21:38 »
çok bir şey değil bu hizmetlerin hepsini kasko da veriyor hatta worldgoldclub gibi bazı kredi kartları da.

zaten bu hizmet kaskosu olmayana avantajlı
Bodrum

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Toyota cı
  • 2 kere teşekkür etti
« Yanıtla #7 : Şubat 25, 2009, 22:23:13 »
Aksa da bu  24 saati geçen bakımlarda kiralık  vasıta verme durumu nasıl bilen var mı. Reno nun kaskosunda
Toyota Corollo d-4d  2008

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kilometre: 33000
  • Model Yılı: '16
  • 18 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #8 : Mart 12, 2009, 20:23:59 »
corollama full kasko yaptırdım, primler de yüksek tutuldu. 3 taksit 640 tl..ışık sigortadan yaptırdım. hepsini dolaştım ilk etapta 1,000 tl civarı istediler sonra ikinci, üçüncü kez beni aradılar. en sonunda ışık ta kara kıldım hem fiyat iyi idi hemde bir artısı: diğer kaskolarda, araç paralı otoparkta anhtarı görevliye verilince çalınırsa kasko ödemiyolar. ama ışık ödüyormuş... baktım en full bu, yaptık..
2016 Corolla Advance multidrive S

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: B+
« Yanıtla #9 : Nisan 02, 2009, 17:27:23 »
arkadaşlar bu hizmet aracını yeni alanlar için geçerli galiba. İlk yıl ücretsiz sonra her yıl 25 tl. Ama sanki ben şimdi 15 yaşındaki arabamla gitsem olmayacak gibi açıklamışlar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • henüz toyota kullanmıyorum ama sevdim buraları..
  • Kan Grubu: B-
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #10 : Nisan 24, 2009, 13:36:13 »
arkadaşlar bu hizmetten yararlanmak için aracın belli bir yaş sınırı vamı veya devamlılığı şart mı? yani ben şimdi 2000 model toyota için bu hizmetten aynı şekilde yararlanabilirmiyim?
bir de bu hizmetlerden daha önce yararlanan kimse var mı acaba sistem nasıl işliyor bizi aydınlatabilir mi?
mesela geçen ay kardeşim karabükte kaza yaptı ve karabükte toyota servisi olmadığı için aracı bir tamirciye çekti bu sistem olmuş olsaydı aracı en yakın ildeki toyota servisine mi çekeceklerdi?
2001 vtec Civic-2000 vvt-i Corolla- 97 Efsane Kasa Gli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #11 : Nisan 26, 2009, 22:13:40 »
arkadaşlar bu hizmetten yararlanmak için aracın belli bir yaş sınırı vamı veya devamlılığı şart mı? yani ben şimdi 2000 model toyota için bu hizmetten aynı şekilde yararlanabilirmiyim?
bir de bu hizmetlerden daha önce yararlanan kimse var mı acaba sistem nasıl işliyor bizi aydınlatabilir mi?
mesela geçen ay kardeşim karabükte kaza yaptı ve karabükte toyota servisi olmadığı için aracı bir tamirciye çekti bu sistem olmuş olsaydı aracı en yakın ildeki toyota servisine mi çekeceklerdi?

yaş sınırı yok
belli bir ücret karşılığında bir boyunca yol yardımdan ücretsiz faydalanabilirsiniz...
Bodrum

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 51000
  • Model Yılı: '08
  • 277 kere teşekkür etti
  • 67 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #12 : Nisan 27, 2009, 09:13:22 »
diğerlerine göre toyota farkı farkedilmeyecek gibi değil zaten...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Avensis
« Yanıtla #13 : Mayıs 09, 2009, 20:53:37 »
2005 avensise  full yeni kasko. 700 ytl genel sigortadan

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • şaban demirel
    • facebook
« Yanıtla #14 : Mayıs 09, 2009, 23:25:39 »
ben aracıma anadolu kasko yaptırdım ve1400 tl ye.şimdi diyeceklerki ooooo nekadar çok vermişsiniz.evet çok verdiğimin farkındayım ama genelde her kaskoya full derler ama hiçte öyle olmuyor işte.oradan buradan kırpıyorlar malıyet düşürüyorlar ama o ufak tefen gözüken kırpmalar birgün olur arabamızdan olmamıza neden olur.(pert olma yada çalınma durumlarında)
belkı bütün kasko şirketlerini gezdim hepsi farklı fiat verdi ama ben anadolu sigortaya gidip oradakı şahısla konuşmaya başlamadan önce benım poliçem yalandan full olmasın varsa mega full paketi verin bana ve içerisinden hiçbirşey çıkartmayın artı olarak aracımın değerini yüksek tutun ve kaza anında kaskonun kaşıladığı hastane bedelini en yüksekten işlettim.(bazı full denılen paketlerde kasko kişi başı hastane masrafını 2000 tlye kadar ödüyor ama benım pakette 10000 tl ödüyor)bunlar ince ama gereklı olan detaylar arkadaşlar.daha bunun gibi onlarca cinliği var kasko fiyatını düşük tutmada...
toyota yardımıda aldım ayrıca.
toyota'sız adam

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Model Yılı: '11
  • 74 kere teşekkür etti
  • 772 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #15 : Mayıs 10, 2009, 00:23:05 »
Valla ben kasko mu her sene toyota kasko  yaptırıyorum..Plazadan arıyorlar her sene kaskonun bitiminde yenıleyelim diyorlar bende ok dıyorum aracı gormeden devam ettırıyorlar..2004 model aracıma toyota kasko(aksigorta bunyesınde) yüzde 50  hasarsızlıgım var allaha sükür hiç kazası yok 680 liraya yaptılar:toyota kaskodan baska full olanına daha cok ıstıyorlar.primleri de ıyı dısardan aksıgortaya yaptırsanız daha yuksek fıyat ıstıyor..Yanılmıyorsam içinde anahtarlı ve anahtarsız calınma da dahıl bu kaskoya en onemlısı kasko bedelını tam öduyorlar bide bır kaza halınde servıse bırak gıt aracını aman exper geldı pazarlık yapcak parcayı degıstırme duzelt olayı yok parayı öde sonra sıgortadan al olayı yok.kafanız rahat oluyor cidden..Kaskosuz maalesef ınsanın gözu korkuyor  güvenemıyor.Hele benım gibi mardınde görev yapıyorsanız ve burda arac kullanıyorsanız kesınlıkle olması lazım..Trafık kuralları diye birsey yok zaten memlekette
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Kişiselleştirmeyelim :)
  • Kilometre: 150
  • Model Yılı: '21
  • 119 kere teşekkür etti
  • 206 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #16 : Mayıs 10, 2009, 00:55:52 »
ben aracıma anadolu kasko yaptırdım ve1400 tl ye.şimdi diyeceklerki ooooo nekadar çok vermişsiniz.evet çok verdiğimin farkındayım ama genelde her kaskoya full derler ama hiçte öyle olmuyor işte.oradan buradan kırpıyorlar malıyet düşürüyorlar ama o ufak tefen gözüken kırpmalar birgün olur arabamızdan olmamıza neden olur.(pert olma yada çalınma durumlarında)
belkı bütün kasko şirketlerini gezdim hepsi farklı fiat verdi ama ben anadolu sigortaya gidip oradakı şahısla konuşmaya başlamadan önce benım poliçem yalandan full olmasın varsa mega full paketi verin bana ve içerisinden hiçbirşey çıkartmayın artı olarak aracımın değerini yüksek tutun ve kaza anında kaskonun kaşıladığı hastane bedelini en yüksekten işlettim.(bazı full denılen paketlerde kasko kişi başı hastane masrafını 2000 tlye kadar ödüyor ama benım pakette 10000 tl ödüyor)bunlar ince ama gereklı olan detaylar arkadaşlar.daha bunun gibi onlarca cinliği var kasko fiyatını düşük tutmada...
toyota yardımıda aldım ayrıca.

Hocam kasko konusunda inanılmaz titiz bir adamımdır, poliçeyi satır satır okur ondan sonra satın alırım. 10 yıldır sigorta işlerimi yapan bir arkadaşım olmasına rağmen her seferinde 3-4 yerden fiyat alır öyle kasko yaptırırım. En çok İMM (İhtiyari Mali Mesuliyet) klozuna dikkat ederim. Kendi poliçemde İMM klozu ferdi kaza kişi başı 10.000 kaza başı 40.000 TL karşı tarafa verilen hasar için 100.000 TL olarak belirlenmesini sağlamıştım. Karşı tarafa verilen hasarlar kapsamında kamu mallarıda dahil. Bunun dışında hiçbir muafiyeti olmayan, anahtar ile çalınma klozu gibi her kaskoda olmayan bir klozuda ekleterek poliçe yaptırmama rağmen senin ödediğin paranın yarısndan daha az ödedim. Bu yıl hasarsızlığım %40 olduğu için indirim oranım yüksek ama yinede senin kasko primin çok yüksek geldi bana. İstersen poliçenin bir kopyasını bana mail ile gönder bizim sigortacıya inceleteyim.

Bir gün dünyaya ait büyük bir derdin olursa Rabbine dönüp, "Benim büyük bir derdim var" deme, derdine dönüp "benim büyük bir Rabbim var" de.
"Ey Toprak ! Rabbim Ben'den Razı Olmadan Bana Sarılma.." "Sövene dilsiz, vurana elsiz olmak gerek"
“Bir kişi Allah'tan başka kimseye ihtiyacı olmadığına inanırsa, Allah'da O'nu, başkasına muhtaç etmez!"

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • ***AVENSIS***
  • Araç: Avensis
  • Kilometre: 110000
  • Model Yılı: '13
  • 3 kere teşekkür etti
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #17 : Mayıs 19, 2009, 01:09:03 »
arkadaşlar telefon ettim serviste check up yaptırılıp sonra ücret karşılığı kayıt ediliyormuş 24 saatt yardıma
2013 Avensis 1.6 Elegant Extra

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #18 : Mayıs 19, 2009, 13:11:21 »
bedeli ne kadar bu ücretin?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • If it is not Boeing, I am not going... ;)
    • ToyotaClubTr Facebook Sayfası
  • Araç: Prius
  • Kilometre: 135000
  • Model Yılı: '10
  • 2 kere teşekkür etti
  • 18 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #19 : Mayıs 19, 2009, 22:00:48 »
bedeli ne kadar bu ücretin?

25 TL idi en son...
Toyota Prius 1.8 Premium Hybrid