0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
çok bir şey değil bu hizmetlerin hepsini kasko da veriyor hatta worldgoldclub gibi bazı kredi kartları da.
arkadaşlar bu hizmetten yararlanmak için aracın belli bir yaş sınırı vamı veya devamlılığı şart mı? yani ben şimdi 2000 model toyota için bu hizmetten aynı şekilde yararlanabilirmiyim? bir de bu hizmetlerden daha önce yararlanan kimse var mı acaba sistem nasıl işliyor bizi aydınlatabilir mi?mesela geçen ay kardeşim karabükte kaza yaptı ve karabükte toyota servisi olmadığı için aracı bir tamirciye çekti bu sistem olmuş olsaydı aracı en yakın ildeki toyota servisine mi çekeceklerdi?
ben aracıma anadolu kasko yaptırdım ve1400 tl ye.şimdi diyeceklerki ooooo nekadar çok vermişsiniz.evet çok verdiğimin farkındayım ama genelde her kaskoya full derler ama hiçte öyle olmuyor işte.oradan buradan kırpıyorlar malıyet düşürüyorlar ama o ufak tefen gözüken kırpmalar birgün olur arabamızdan olmamıza neden olur.(pert olma yada çalınma durumlarında)belkı bütün kasko şirketlerini gezdim hepsi farklı fiat verdi ama ben anadolu sigortaya gidip oradakı şahısla konuşmaya başlamadan önce benım poliçem yalandan full olmasın varsa mega full paketi verin bana ve içerisinden hiçbirşey çıkartmayın artı olarak aracımın değerini yüksek tutun ve kaza anında kaskonun kaşıladığı hastane bedelini en yüksekten işlettim.(bazı full denılen paketlerde kasko kişi başı hastane masrafını 2000 tlye kadar ödüyor ama benım pakette 10000 tl ödüyor)bunlar ince ama gereklı olan detaylar arkadaşlar.daha bunun gibi onlarca cinliği var kasko fiyatını düşük tutmada...toyota yardımıda aldım ayrıca.
bedeli ne kadar bu ücretin?