0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ogün hayırlı olsun, fotoğrafları sabırsızlıkla bekliyoruz inş mutlu son olur.
Ogün ben küçültmeye çalışıyorum sen 16 ya geçiyorsun araban güzeldi zaten ?
Anıl abi nasılsın bayadır ankara ziyaretin yok [emoji4] Arabayı epey bi alcaltınca 15 lastikler cok içerde kaldı o yuzden biraz daha güzel dursun diye 16 yaptık abiIçime sindi şimdi[emoji4]
hayırlı uğurlu olsun kardeşim Allah kaza bela vermesin. eminim şekil olmuştur fakat senin arabanın yolda gittiği belli değildi. beğenmiştim. şimdi dışına da bayılırız herhalde görsek Ankaraya buluşmadan sonra 2 defa geldim. 2 günden fazla kalmadım. buluşma zamanına denk getirmek lazım. belki asuyla geliriz.
Aynen abi. İşte herkes böyle diyordu. Araba gidiyor ama kendini göstermiyor diyorlardı. jantla beraber artık sanırım bunuda yapmış olduk ben beğendim gerçekten. bence tamamladı artık. Abi muhakkak bekliyorum ayarlamaya da çalışalım sen planını yaptığında özelden haber et bana ben ayarlamaya çalışırım.
fotolar telefonla çekildi.Yarın gündüz gözü ile iyice çekecez.çıtayı düz takamamışız onu farkettim. ona da bir el atayım yarın veya haftaya
Hayirlisi olsun ogun abi gule gule kullan.Gunduz gozuyle daha cok belli olur bence.[emoji4]
Çok güzel olmuş Abi ama bence siyah jant gri arabayı boğuyor renk biraz daha canlı olsa kendini daha iyi gösterirdi tahminimce ama bu da hiç fena olmamış benim jantlardan 10 gömlek üstün duruyo Güle güle kullan kazasız belasız
bi an kabuta karbo faplama var sandim çıta benimde dikkatimi çekti
Rengi gun metal aslinda. Direk siyahta degil[emoji4] jant bizim artik. Boyle kullanır sonra gerekirse metal rengine kaplarız. Sorun olmaz.Tesekkur ederim [emoji4]
O çıtayı tekrar takacaz yaa[emoji4] beyfendinin camlari buz tutuyor diye camını orttuk. Fotoda da cekerken biraz oynayınca öyle olmus[emoji6]
Gece çekiminden dolayı direk siyah görmüş olabilirim gündüz çekimi de bekleriz
abi kabutu kaplasan nasil olur
Ben seni kaplayacam sattın mı sen o hurdayı[emoji4]