0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
yokohoma V905 kış lastiği için ne dersiniz dostlar. Şuan en ucuz kliksa da buldum 205/55/16 205 TL
Bizim e12 kasaya SOL jantı kadar yakışan başka jant hiç görmedim desem yeri tamam diğer jantlarda hoş duruyor en azından plastik kapaktan iyi ama gel gelelim sol jantını yeri başka.Birde şahsi fikrimi söyleyim adını sanını bilmem ama taksiciler ve birçok araçta görüyorum BMW araçlarda kullanılan bir jant var farklı ofsette olanları var ama a ofsetli olan bir modeli var şu an çokça Hyundai taksilerde kullanılıyor kaç tane araçta gördüysem gerçekten arabaya bir hava katmıştı öyle bir şey düşünün derim .Netten baktım karpuz jant sanırım adı ama çok fazla ofsetli olmayacak bence çok hoş durur
sol jantı yerine basık halde kapaklı jant daha çok hoş duruyor bana kalırsa,abi hayırlı olsun üzerinde ne zaman görcez acaba
Kapakli modayı da epey kullanıyorlar yaa ben ona pek inanmıyorum bu arabada yaa..Yaza artık [emoji4]
yeni lastiklerimiz de belli oldu.http://www.falkentire.com/tires/car-tires/ziex-ze914-ecorun-tireıslak zemin:byakıt verimliliği: colabildiğince iyi bir şey almaya çalıştık.yüksek performans sınıfında. lexuslarda kullanıyor
biraz konfor odaklı lastik bakmak daha iyi olmaz mı? Continental markaya para alsada güzel ürünleri var.Turanza T001 (Er300 değil) iyi bir lastik olduğu söyleniyoraraştırmak lazım
Toptan hayırlı olsun diyelim abi
Lastik için yorum yapamayacağım ama jantlar çok hoş duruyor üzerinde de iyi duracağa benziyor hayırlı olsun güle güle kullan
Abi hayırlı olsun.Hele bi tak da, zor ama belki benim de fikrim değişebilir.
Bu mesaj bile bir başlangıç [emoji1] [emoji1]
Bana çok para lazım çooook.Belki tekrar senden eskiyenlerle idare ederim ? [emoji14]