0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Hımmm. İlke boruyo komple söksen karbon film kaplasan olmaz mı. Yada başka bir kaplama şekli olabilir.
Komple açık hava filtre kiti alsan nasıl olur ?
Bundan daha büyük bir elastik hotum bulup bu hortum içte kalacak şekilde olsa ve sonra diğer hortumuda bu bağlantı sonlarından kablo bağı ile sıksan nasıl olur? Dışına zırh yapacaksın yani, içine hava almayacağı için sıkıntın kalmaz.
Mecbur orjinal boru bulacaksın o zaman. Borunun malzemesi çok önemli. Sıcaklık geçirmemesi lazım. Spiral borularda iyi değil hiç bulaşma.Edit: Elinde lehim havyası varsa çatlakları ısıtarak kapatmayı dene bence. Plastik kaynağı yap
Mantıklı. Sıcağa dayanıklı hortum bulup yapılabilir. Ama bu hortumun alt tarafında bir tane 2 mm kalınlığında küçük bir hortum takmışlar. Onu yeni hortumu delerek takmak lazım. Sızdırmazlığı iyi yapmak lazım. Sen öyle dedin benimde aklıma şu fikir geldi. Uygun ölçüde daralan makaron bulup hortuma geçirip ateşle sıkılaştırırım ve tamamdır.Mesaj Birleştirildi: Kasım 01, 2015, 14:37:46Abi garip bir lastik. Birbirine kaynatabileceğimi sanmıyorum.
İlke sen orda o makaronu bulabilirsen bu boruyuda bulabilirsin Oranın şartları bilemeyince çözümde üretilemiyor ki
Motorun hemen yanından geçiyor boru. Kullanacağın malzemelerin sıcağı iletmemesi lazım. Yoksa içergen geçen soğuk havada ısınır. Yine yakıt artar.
ilke bence 200 lirada olsa al ayni paraya kite bulabilirsin varsada heycana gerek yok bence aracin sorunu duzelsin az yaksin yeter benim dusuncem bu insallah cozulur
Türkiyeden temin edeceğim abim. Haftaya cumartesi geliyorum Türkiyeye. Türkiyedeki tanıdık vw ci parçacısı varsa zaten alcam hortumu. Aynen öyle olması lazım abi. Makaronun zarar göreceğini düşünmüyorum. O çaptaki makaronu sıkıştırmak sanırım pürmüz ile olacak.
İyi hadi Allah yolunu açık etsin. Hortumu da yanında getireceksin herhalde. Burada ne yapar ederler o hortumu tamir ederler. Tamiri olmasa bile uygun fiyatla kolayca bulursun.
ilke yeni araba yaptın Kıbrısta resmen:)
elektrik süpürgesi hortumu gibi bir şey. az geniş olsa kombi bacası daya gitsin. bu hortumu bulmak o kadar zor olmamalı neticede motor aynı, yerleşim aynı. audi, skoda, seat, vw birçok marka ve modelinin aynen uyması gerekir.
İnşallah. Sen bi baksana bakalım kit varmı bu arabaya
kasa neydi b5 miydi bunlar