0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
debriyaj pompasi nasil patliyor .Allahtan toyota kullaniyoz.Bunlari.hiç bilmiyoz
İlke bu araba çalışıyor mu Yahu arkadaş bu araba tamir için seni mi beklemiş, Allah beterlerinden korusun ama dikkat et orada yolunacak kaz misali görüpte öpmeye kalkmasınlar.
İlke Ankara'da Atılgan Vw var.Vakti zamanında Passat ve A4 için servisten parça almadığım zaman buradan alıyordum yedek parçaları.Sana link'ini veriyorum ara yardımcı olurlar.Hatta gerekirse fotoğraf ve şasi no'da verirsin.http://atilganvolkswagen.blogspot.com.tr/2010/01/atilgan-volkswagen.html
İlke, ne çektin ya. Tümden bir geçmiş olsun diyorum, geçmiş ufak kazan vs. vs. İnşallah şu sorunlardan kurtulursun da ağız tadıyla binersin bir an evvel. Kendi başıma gelmiş gibi daraldım vallahi sorun üstüne sorun.
İlke Debriyaj pompası dediğin alt merkez herhalde (hidrolik itici) onun tamir takımı olması lazım daha ekonomik olur, düz vites corollada var aynı pompa.
Depyraj pompasinin kodu bu abim. Markasi sachs idi. Internette baktigimda 150 tl civarina buldum. Yarin usta burdaki servisten fiyat alacak beni bilgilendirecek bakalim kaca patlayacak. Hava hortumu icin ozelden konusalim senle
Referansları bir türlü tutturamadık ya. [emoji14] Neyse, telefonda verdiğim referanslar işini görür. 1.6 Hitler'in fazla çeşidi olduğu için TR'deki parça satıcıları da karıştırabiliyor.Diğer üyeler de yanlış anlamasın, parça işine girmedim. İşyeri için kullandığımız bir arayüz var, orada fiyatlar ve referanslar yazıyor.
İlke araba mı aldın sorun mu aldın anlamadım. Kardeş şöyle çıtı pıtı ayağını yerden kesecek sıfır veya sıfıra yakın bir araç bulup alsaydın daha iyi olmaz mıydı ki . Valla sen uğraşıyorsun ben bur da arabaya deli oldum. Tabi Türkiye de olsan bunlar sorun değil 1-2 günlük iş ama neyse Allah kolaylık versin.
İlke arabayı Türkiye'ye getirme şansın yok mu hiç ?
ilke http://erdilmen.com/ bu sitede çağatayın numarası var. iletişime geç istersen. asıl mesleği chip tuning ama elinden gelmeyen iş yok gibi. çevresi var. Yardımcı olur sana.
Sadece oraya gecirmek 700 tl ödersem evet
İlke, sanırım seni en iyi anlatan foto budur..Saygılarımla ve sevgilerimle kardeşim
Aramızda toplardık Türkiye'ye sokardık arabayı sende rahat rahat yaptırırdın bi güzel ne bu eziyet yahu
baskı kurmalı olabilir mi senin ? Eğer öyleyse taktığınız anda yeni merkez de patlar. Ve kurmalı baskıyı kurmadan montajlayan ustanın alması gerekir o merkezi. Bi araştır istersen bu durumu..
Benim baskı kurmalı değil diye biliyordum. Internetten baktım dogruladım. 97 sonrasında uretilen passatlar otomatik kurmalı ve hidrolik.
biz de geçen gün 1.8 focus'un merkezi patlattık. Kurmalıymış o. sıkıntılı iş geçmiş olsun. edit: ekleme