0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
maşallah hayırlı uğurlu olsun çok güzel olmuş denk gelmesiAllah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin daha ayrıntılı fotolarını bekleriz yavrunun
Okudukça ben kendime almışım gibi heyecanlandim. Kazasiz sürusler diliyorum hocam. Tekeriniz düz bassın
Kaancığım çok teşekkür ederim. Yükselin olaydan sonra çekinir oldum. Genel fotoğraf kafi olsun diyelim.
Bu arada, "Yüksel'in olay" derken abi ?
hayırlı olsun gerçekten uzun yıllar bineceğiniz bir aracınız olmuş.
@Yüksel IŞIK(26882) evet yüksel aranıza katıldım arabaya pasta cila ata ata bize aldırdın bize arabayı Formun çok büyük etkisi oldu. E12 grubu arabasının tanıtımını iyi yapıyor.Mesaj Birleştirildi: Ekim 31, 2015, 22:40:50Evet abi Yüksel'in olay derken? Nazara geldi Yüksel'in mis gibi araba:-(
Emin ol ki, başlıktaki "2. efsane" sıfatını hakedecek bir araba aldın abi. Bazen göz kırpar "Ben sana göre değilim" der, bazen komşu çocukları sorunlarla uğraşırken o sessizliğini-daha doğrusu sorunsuzluğunu- korur. Efendi çocuktur E12, ayriyetten bir o kadar da cefakar. Benim olay biraz da şanssızlık oldu abi. Alkollü araç kullanmamak lazım. Çok şükür toparladık aleti, şu an sahalarda.
Allah daha büyük zeval vermesin. Kaza demişken sigortayı 1000tl ye yaptırdım. 2 sene üst üste kaza. Bu sene arabayı garaja çekerim
1000 kere maşallah yine şahane toplamışssınız yüksel.İnşallah bu son olsun diyelim.