0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
@Ogün Cetinkaya (29657) ogüncüğüm, 55binde servis bakımlı ve lpg var, olmasaydı düşünmezdim. Üstüne lpg parası vermek beni zorlardı. Terralarda uçuyor. Arkadaşımız 32liraya aldı. Sahibinde aynı kriterlerdeki araçlara 37-40istiyorlar lpgde yok. Fiyata takılmadım. Etrafımdaki herkes olumlu yaklaştı. Üstüne kredi çekmeyip bankayada fazla fazla ödemediğim içinde bana daha pahalıya gelmedi. 55bin kmde araba ustaya götürdüm. Bebek gibi dedi motoru. Zaten buna biraz nazik davranacam. Yormayı yıpratmayı zorlamayı düşünmüyorum. Sizlerinde tecrübesinden de yararlanacağız artık.
Barış Bey arabanız hayırlı olsun.Bende oradan almıştım.Adem Beyle muhatap olmuşsunuzdur.
Araba temiz olunca öyle oluyor.2009 da arabamı aldığımda sadece 250 lira indiler.Almasam müşteri hazırdı.Temiz arabaya fazladan verilen para uzun vadede kazandırır.
Abi aynı şeyleri yaşamışız. Bende devir parası koparabildim. İnşalşah senin gibi uzun vadede kazanırız abi.
Hayırlı uğurlu olsun araç temizse imkanlar ölçüsünde üçe beşe bakılmamalı.Geçen sene etmez dedimiz araçları bu sene o fiyatlara almaya çoğu kişi razıdır.Araç fiyatları sürekli artıyor.
Hayırlı uğurlu olsun,kazasız belasız kullanmak nasip olsun inşallah.
Hayırlı uğurlu olsun Allah kaza bela vermesin .Nasip olunca gelir seni bulur diye boşa demiyorlar.