0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
benim taktigim kamera boyle kare degil. ucgen gibi genis tarafi plakaligin icinde sadece ucu cok hafif gozukuyor.
Mutlu kardeşim bu tavsiye ettiğin ürünün benim aracıma montajında sıkıntı olur mu? Benim plaka tampon yerine bagaj kapağı üzerinde kamerayı ne şekilde montajlayabilirim.
teşekkür ederim kardeşim sanırım ben şu şekilde plaka lambasının yuvasına uygun birşey alsam daha iyi olacak. Birde uygunundan monitör lazım sanırım.https://tr.aliexpress.com/item/Rear-view-camera-Kit-for-Honda-Accord-Civic-Europe-Pilot-Odyssey-Acura-TSX-PC1363-Rear-View/32723058140.html?scm=1007.13339.33317.0&pvid=b7ee31a4-850c-4f9e-98d6-402b38eb5079&tpp=1
En iyisi plaka lambası yerine olan ürünler. Aracı kesip biçtirmemek lazım.
Kesinlikle.Şöyle bir monitörde işimi görür mü acaba? Kamera ve monitör konusunda onay verirseniz sipariş geçeyim diyorumhttps://tr.aliexpress.com/item/Car-LCD-Monitor-4-3-Foldable-Color-LCD-Monitor-Car-Reverse-Rearview-4-3-Parking-System/32571818299.html?spm=2114.13010208.99999999.264.tchsDU
Fiyat olarak çok iyi görünüyor. Sadece ekran almak isterseniz bence gayet uygun. Limit sıkıntınız yoksa biraz daha araştırmanızı öneririm. Bluetooht lu olan modeller var. Ekranı kapatabildiğiniz model var, ön kamerası ve navigasyonu olan modeller bile var.
Geri görüş kamerası olarak kullanacağım için daha üst limitlere çıkmak istemiyorum. Navigasyon olarak kullandığım tablet yetiyor. Ön kamera için ek bir kamera ile aynı ekrana görüntü aktarabilmenin yolu vardır belki. Şimdilk bu işimi görür gibi Teşekkürler.
Bu ekranın 2 video girişi var zaten Selman abi. İstersen ön kamera sürekli açık olacak şekilde ayarlarsın, geri vitese atınca geri görüş kamerası devreye girer. İstersen de Ekran kapalı olur ama geri vitesi devreye aldığında geri görüş kamerası devreye girer, bununla birlikte de zaman rölesi konarak belirli bir süre ön kamera aktif olması sağlanır, geri vitesten çıkınca ön kamera bir süre çalışır.
Mutlu bilgilendirme için teşekkür ederim. Aynen dediğin gibi ön kamera ilede görüntü yakalayabilirim. Peki kayıt etmek istediğimizde o nasıl ayarlanır?
Merhaba Ahmet Bey;Geri görüş kamera hakkında bilgi verebilir misiniz? ürün temini nereden yapabiliriz.
Yurtdışı sitelerden pek anlamadığım için bu ürünü sipariş verdim bakalım nasıl çıkacak.
Yaşar abi ekranların 2 video girişi var. 1 tanesi öncelikli. O reversing wire dediği büyük ihtimalle geri görüş kamerasından gelen video kablosunu bağlandığı konektör.