0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Geçmiş olsun hocam, imkansız gibi birşey hatta imkansız geri gelmesi. Sakın para falan da göndermeyin o kısım da yalan.Telekom Türkcell faturası falan diye email mi açtınız
ccc yazınca ulu kurtlar yazılım işine mi girdi dedim. her şeye hayır butonu çıkartan virüs bekledim ama değilmiş. geçmiş olsun. dosyalardan vazgeçtiyseniz format atıp recovery programı kullanarak bazılarını kurtarabilirsiniz diyecektim; format atılamıyor demişsiniz.
Hamza bey virüs dosya örneklerini tübitaka göndermişdim şu an çözülemez çözünce bilgilendirceğiz demişlerdi verdiğim dosya örneklerine göre çözmüşler sanırım bana gönderdikleri yazılım başka pc deki şifrelenen dosyaları çözmez, anladığım işler değil harici bir disk aldım ne var ne yok attım diske çekmecede duruyor sistem yedeğinide attım sorun kalmadı iki üç gün beni uğraşdırdı çok nankör bir virüsmüş
Araba devrildikten sonra yol gösteren çok olur derler ama olsun.Hocam sizin nezdinizde tüm dostlara tavsiyem lisanslı internet security/antivirüs yazılımı kullanın ve güncel tutun. Yıllık 25-30 liraya bu sıkıntıların yanında hiç kalıyor. 1 ay önce 3 bilgisayar için total security aldık 80 liraya. 1 yıl kafamız rahat.
@Hamza Bingöl (34347) bey okulda müdür yardımcısının bilgisayarına aynısı oldu maalesef. Bazı firmalar sırf bu durumlarla karşılaşmamak için sürekli vpn kullanıyorlarmış.