0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
yanınızda biri varsa yardım alınaracı çalıştırın. farları yakın. camlara su püskürtün sonra yıkansın farlar
Kapak varsa da yıkama vardır. Mazdada farlar açıkken 2 kere cam yıkama kolunu kendinize çekerseniz çalışıyor. Ya da her 5 cam yıkamada 1 kez farları yıkıyor. Sanıyorum Toyotada da böyledir.
Merhaba,Önce farlarınızı açın, sonra da yan aynaları ayarladiginiz düğmenin hemen yanındaki Far Yıkama tuşuna bir kes basın. Tamamdır.
hangi tuşu kast etmiştiniz onu anlayamadım
2015 toyota corolla 1.4 dizel advance donanımında far yıkama bulamadım yok mudur acaba?
Benim eski Lada Samara'da farda silecek te vardı. Adamlar kar için yapmışlar ama işe epey yarıyordu. https://www.youtube.com/watch?v=WqCQBGqF-qQ
Su fışkırtmakla far temizlenir mi ? Far üstündeki kir daha da kötü hala gelmez mi? Benim çok mantığıma yatmıyor far yıkama sistemi
Öncelikle amacının ne oldugunu bilmek lazım.Far yıkama öncelikle xenon farlarda kanunen zorunludur.Bunun amacıda farı yıkamak degil, far üzerindeki su zerreciklerini yıkamaktır.Çünkü o zerreler ayna görevi görerek güçlü xenon ışınlarını sürücüleri rahatsız edecek açılarda gelmesine neden olabiliyor.Amacınada güzel hizmet ediyor.
Ahmet hocam teşekkür ederim bilgi için , bunu bilmiyordum ama bir sorum daha olacak şimdi. O far üstündeki su zerrecikleri yıkandığı zaman, far üstünde tekrar su zerrecikleri oluşmayacak mı?
hep merak ettiğim konudur bu sitemin sonradan benim aurise montajı mümkünmü?