0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
hep merak ettiğim konudur bu sitemin sonradan benim aurise montajı mümkünmü?
Çok istiyorsanız 2 tane nozzle, 1 tane su pompası, 2 adet T ve hortum alırsınız. Depodan ön cam su pompasına gelen borudan t alıp far yıkama su pompasını eklersiniz, bundan çıkan boruyu da T ile ayırıp 2 farın orada optimum yere koyarsınız. Nozzle lar kötü durabilir sadece.
Öncelikle amacının ne oldugunu bilmek lazım.Far yıkama öncelikle xenon farlarda kanunen zorunludur.Bunun amacıda farı yıkamak degil, far üzerindeki su zerreciklerini yıkamaktır.Çünkü o zerreler ayna görevi görerek güçlü xenon ışınlarını sürücüleri rahatsız edecek açılarda gelmesine neden olabiliyor.Amacınada güzel hizmet ediyor.
şirketten çıkmadan yazıyı okudum. sonra inip otoparkta orasına burasına içine heryerine baktım ama.. 2014 Beetle ımda da Bi-Xenon far var ama yıkama yok.. fabrikasyon olunca muaynede çok da önemsenmiyor demek ki.
birsürü fikir varmış ama öyle nozulla değil orj. deki gibi pırt diye kol çıkacak ordanda bızzzzzzzzzzt diye fışkırtacak sonra kapanacak. olurmuki sistem öyle monte sonradan? ilgınç
Orjinal sistem tuzlu olabilir. Geçen parçacıda otururken usta geldi Kıa Sorento'ya önden motorsiklet çarpmış tamponu dağıtmış. Tampon 400+ yıkama robotu 565+ nuzlle 470 lira fiyat verdi servis.
Evet auto konumunda olsa bile farlar yanıyorsa çalışıyor
Şimdi akıllara O meşhur soru geliyor 1.33 Life Corolla'ya sonradan sistem uygulanabilir mi