0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
yorumlarınız ve iyi dilekleriniz için teşekkür ederim. tutanak konusunda karşı taraf baya sıkıntı yarattı. polis çağırmak zorunda kaldık fakat olayın yaşandığı yerde güvenlik problemi olması nedeniyle polis gelmedi. telefonda anlasın dedi. karşı taraf ısrarla tutanak tutmadan hasarı karşılaması istedi ama kabul etmedim. sonuçta sigortayı böyle durumlar için yaptırıyoruz . eğer suç bende işe hasarın sigortamdan karşılanması kaçınılmaz.
İlk defa duydum nedir bu Problemli Bölge olayı?
Polisin sevilmediği bölge. Ben istanbul okmeydanında yaşamıştım bu sorunu. Gerçi poliste haklı abi. Adam geldiği an polise zor anlar yaşatıyorlar
polisi abartısız 10 kez aradım. aranızda anlasın gelirsem ikinize de ceza yazarım felan dedi. zaten benden yana sıkıntı yoktu. karşı taraf evrak vermemekte diretiyordu. sonuçta polis gelmedi
Nerde oldu bu olay abi?
İnsanlar boşuna kendi adaletini kendi sağlamıyor değil yani....Vay anasını yaaa... Allahu teala sonumuzu hayr eylesin... Kazadan çok bu duruma üzüldüm, hak hukuk adalet düzen nizam yerlerde geziyor vay anasını yaa... Az daha yorum yazarsam canım daha da sıkılacak,Geçmiş olsun Ulaş Hocam, kaza için değil bu şekilde bir memlekette yaşadığımız için geçmiş olsun... Aslında hepimize geçmiş olsun...offf canım sıkıldı
@Ulaş çalişir (31498) Geçmiş olsun.